Şimdi Ara

SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (583. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.433
Cevap
217
Favori
960.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony 2016 model ve yukarısı na android 9 güncellemesi çok yakında başlıyor diye haber çıktı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgurs59 O kullanıcısına yanıt

    okadar büyük mutfak var, 55xf9005 i biliyorsun, tavsiyem bu tv ni mutfağa koy, orturduğun yere 55 veya 65 xg9505 i al...hiç düşünme....

  • Evden eve nakliyat firmaları nasıl taşıyor, çoğu televizyon sahibi kutusunu da saklamaz.....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: torabi

    Sony 2016 model ve yukarısı na android 9 güncellemesi çok yakında başlıyor diye haber çıktı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torabi T kullanıcısına yanıt

    latin Amerikaya yayımlantı onu belirtiyor, bakalım Avrupaya nezaman gelir, kanal geçişlerini hızlandırsınlar başka bir şey istemeyiz....

  • Sony, Android 9 (Pie) 'yi A1, A8F (AF8) ve A8G (AG8) OLED TV'lerin yanı sıra X700D (XD70), X900E (XE90) ve X900F (XF90) dahil olmak üzere önceki TV modellerinin çoğuna getirecek. LCD TV'ler. Tam liste, alttaki tabloda yer almaktadır.


    Ayarlar menüsü Android 9Android 9 çoğunlukla hata ve performans düzeltmelerini içerir. Yeni bir Ayarlar menüsü ve bazı görsel ince ayarlar var. Ayrıca Sony, aygıt yazılımının "Video, Albüm ve Müzik uygulamalarını Media Player uygulamasında birleştireceğini" ve "USB video oynatmada HEVC 100 / 120Hz desteği" ekleyeceğini söylüyor, ancak hangi modellerin hangileri olduğu net değil için geçerli olacaktır.


    Donanım yazılımı güncellemesi (6.7115 sürümü) şu anda Latin Amerika'da kullanıma sunuluyor. Sony Europe, FlatpanelsHD'ye 2020'nin sonundan önce Avrupa'da satışa sunulması gerektiğini onayladı. ABD ile ilgili özel bir onay almadık, ancak ABD'deki TV modellerinin Latin Amerika'dakilerle aynı olduğunu belirtmekte fayda var.






    Android 9, 2018'in sonlarında halka açık olarak yayınlandı, bu nedenle güncelleme çok geç ve daha yeni Sony TV'lerden daha sonra geliyor. Şirket, TV'lerde Android 10 ve Android 11 planları hakkında yorum yapmadı, ancak Google, Google TV'nin gelecekte bazı belirsiz Sony TV'lere geleceğini söyledi.


    Ayrıca şunu okuyun: Sony A9G / AG9, A9F / A9F OLED TV'ler için piyasaya sürülen Android 9, AirPlay ve HomeKit


    Sony'nin 2015 ve 2016'nın ilk yarısına ait ilk Android TV'leri bu güncellemeye dahil edilmedi ve Android 9'u bu TV'lere getirme planları açıklanmadı. Bu TV'ler, önceki nesil MediaTek SoC'de Android 8 çalıştırıyor.


    LG, Samsung ve Panasonic gibi rakip şirketler, lansmandan sonra ilgili webOS, Tizen ve MyHomeScreen platformlarına büyük yazılım güncellemeleri sağlamıyor.




    Kod

    Yığını:
    Avantajlar ve İyileştirmeler: - Video, Albüm ve Müzik uygulamalarını Media Player uygulamasında birleştirir Not: Güncellemeden sonra, Uygulama menüsü yalnızca Müzik ve Medya Oynatıcı uygulamalarını gösterecek, ancak Video, Albüm ve Müzik uygulamalarındaki tüm içeriği içerecektir. - USB video oynatmada HEVC 100 / 120Hz desteği ekler - WPS işlevini kaldırır - Android 9 Pie Setting menü ağacı için destek ekler - Ayar menüsünü yeniden tasarlar




  • yimust kullanıcısına yanıt

    Günlük izleme süresi bir saat ya olur ya olmaz. Onun için o kadar bütçe ayırmak istemiyorum mutfak televizyonuna. 3500-4500 gibi düşünmüştüm ama modele karar veremedim. Netflix, youtube, ekran yansıtma vs sorun yaratmayacak görüntüsü de günlük idare edecek bir tv arıyorum aslında.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir önceki güncellemeden midir bilmemde her tv açılışında google play filmler programı reklamı cıkıyor bunu nasıl kaldırabilirim?

  • ilgili uygulamaya gel, tv kumandasının menü ortasında bulunan tuşa uzun süre bas, çıkan seçeneklere göre hareket et,

  • yimust kullanıcısına yanıt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 15 Ekim 2020; 21:45:34 >
  • Arkadaşlar 55XF9005 modelini kullanıyorum. Tv 1 senedir kendiliğinden bazı kanalları siliyor ve yerlerini değiştiriyor. Otomatik kanal güncelleme ayarları kapalı, ve son yazılım güncellemesi yüklü. Bu sorunu yaşayan ve çözen arkadaşların yardımını rica ediyorum, iyi geceler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elektrotek kullanıcısına yanıt

    evet haklısınız...

  • Keremv93 K kullanıcısına yanıt

    formun geçmiş konularında bir arkadaşda aynı sorundan şikayet ediyordu, bi aratın....

  • yimust kullanıcısına yanıt
    Evet geçen gün bendede oldu ntv gitti kendi ayarladığım sıralamanın yedeğini almıştım usb ye direk yükledim geldi tekrar yani bu durumda en basit çözüm şimdilik bu gibi duruyor yoksa arama tarama yap bul aynı yere koy uzun iş her zaman yedekleme yapmak iyidir ..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _TUTANKHAMUN_ kullanıcısına yanıt
    Bende uzun süredir bu şekilde devam ettim ama sürekli usb den yedek kopyalamak can sıkıcı oluyor. Son güncellemeden sonra daha kötü bir durum aldı ve ilk 16 kanalı silip, son kanallara kafanasına göre absürt kanallar ekledi. Kesin bir çözümünü vardır umarım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keremv93 K kullanıcısına yanıt

    bizde olmuyor, neden sizde oluyor , tuhaf

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yimust

    okadar büyük mutfak var, 55xf9005 i biliyorsun, tavsiyem bu tv ni mutfağa koy, orturduğun yere 55 veya 65 xg9505 i al...hiç düşünme....

    65xg9505 piyasada varmı hocam ben bulamadım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yimust

    ilgili uygulamaya gel, tv kumandasının menü ortasında bulunan tuşa uzun süre bas, çıkan seçeneklere göre hareket et,

    Hocam bir seçenek çıkmıyor sadece yerini değiştirebiliyorum.

  • Arkadaşlar bende uzun araştırmalar sonucu Sony XF 9005 model televizyon almak istiyorum. Bu ürünü kullanan arkadaşlara sormak istiyorum. Televizyon hangi ülkede yapılmış? Orjinal japon mu? Belçika mı?

  • modesit M kullanıcısına yanıt
    Belçika

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.