Şimdi Ara

macbook ayarında oyun laptopu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar grafik tasarım tarzı bir bölümü okuyorum ve yakın zamanda laptopa ihtiyacım olacak.Daha önce konu açmıştım fakat yineden fikirlerinizi alayım dedim çünkü vereceğim para az değil.Şimdi bu mackbookların ekran çözünürlüğü çok iyi oluyor ve genelde grafik tasarımcılar yada benim bölümümü bitirip işe başlayanlar macbook kullanıyorlar ekranı renkleri çok iyi verdiği için.Fakat ben oyunda oynadığım ve senelerdir pc kullandığım için pc den vazgeçemiyorum.Bana 5000-6000 tl civarında ekran kalitesi ve kasa kalitesi iyi olan böyle beni 5 sene kadar götürebilecek bir bilgisayar tavsiye edebilir misiniz? Yani oyunları 1080p de 60 fps oynatacak(ayarları kısarak oynarım sorun değil) ve photoshop ve illustrator gibi programlarda rahat çalışabileceğim tarza bir şey olursa memnun olurum.Ekran boyutunuda 15 inç civarı düşünüyorum.



  • Ben çooook aradım ama neyazk ki yok öyle bir laptop. Şuan anlamsız bir furya başladı. Oyun iş laptop’u diye sattıkları makineler tipsiz ergen styla ve pavyondan hallice makineler. Taşınabilirlik yok, adaptörü ile birlikte 5 kg ediyorlar. 15inçte 2k çözünürlük bulamazsın ya 4k yada full hd. Macbook pro ayarında boşuna makina arama. Ya thinkpad al ama ona paran yetmez yada ikinci el bacbook pro 2015 al bootcamp ile w10 yükle oyun oyna iş için macos kullan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zevk meselesi oyun oynuyorsan macbok almak tonlar para vermek sacmadir ne kadar para harcamak istegine bagli olarak dell 7577 3.5 - 5 milyar arasi versiyonuna göre dell alinwara 7 - 12 milyar arasi ayrica 4k verisiyonlari alabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dell xps 9560
  • MacbookPro değil ama işlemci + ekran kartı olarak daha performanslı ve ağırlığı sadece 1.8 kg olan modellerde var. Fiyat olarak karşılaştırıldığında çok daha ucuz.

    https://www.hepsiburada.com/msi-gs63vr-7rf-stealth-pro-267xtr-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-gtx1060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000359H8?magaza=Tekramarket
  • cyhndnz kullanıcısına yanıt
    hocam öneri için saol fakat fiyatı bütçemin çok üzerinde.şöyle 5000 civarı birşeyler bakıyorum.
  • BlackLogic B kullanıcısına yanıt
    Vallahi kararsız kaldım monster laptoplara bakıyorum kasası full plastik dandik malzeme yada başka markaya bakıyorum onunda fiyatı özelliklerine göre yüksek oluyor.Fakat macbookta almak istemiyorum dediğim gibi oyunları uğraştıramadan oynatacak birşeyler gerekiyor bir yandanda photoshop illustrator gibi programlarda renkleri iyi veren rahat çalışacağım bir bilgisayara ihtiyacım var.Bilemedim yani sanırım mükemmeli arıyorum :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 19 Şubat 2018; 22:1:43 >
  • Ben macbook pro alacaktım ama bu yeni çıkarttıkları kasada kronik sorunlar ve yabancı yayıncılar önermiyor. Yeni çıkacak macbook proda eğer böyle sorunlar olmazsa alıp bootcamp ile w10 yükler kullanırım. İş için macos, oyun için windows.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dell XPS'nin GTX 1050lisi var ona bakabilirsin ancak fiyat pahalı tabi 7 binden başlıyor galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.