Şimdi Ara

Sistem ssd de indirmeyi hdd ye yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sistemde hdd ve ssd olsa, sistem ssd ye yüklü olsa biz normal sistemdeyken indirme yapıyoruz diyelim film indiriyoruz mesela. İndirdiğimiz filmi ssd den sistemi çalıştırırken nasıl hdd ye indiririm?

    Bir de steam den bi şey indirirken nasıl hdd ye yüklerim oyunu. Hiç ssd ye yüklemesin istiyorum. Ssd nin ömrü kısalıyormuş çok okuma yazma yapınca ondan çöp şeyleri hdd ye indirmek istiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral_Jumong -- 15 Şubat 2018; 11:3:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • hangi tarayıcıdan indirme yapıyorsan ayarlarından indirme dosya yolunu hdd den bir klasör açıp ona ayarla. steami ise ssd ye yüklediysen direk program files (x86)/steam den al hdd'de yer alan program files (x86) içine yapıştır. yoksa bu isimde kendin klasör oluşturup salla. aynı zamanda winrar ayarlarından temp dosya klasörünü de hdd ye yönlendir acayip traşlar o da ssd ömründen. winrar ile çıkartma yaptıkça. d'ye yüklü olsa dahi windows sürücüsünü kullanıyor. manuel olarak ayarlamanız gerekli. yeteri kadar ramin varsa sanal belleği (disk belleği dosyası) kapat.

    bu dediklerime ek şurada diğer tüm yapılacakları toplamış bir arkadaş onlarıda yaparsın ssd ömrün dahada uzar. mümkün olduğu kadar yazım yaptırmayın ssd ye sadece windows çalışsın üzerinde o kadar uzun ömürlü olur cihaz.
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/ssd-icin-yapilacak-tuem-ayarlar.444993/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogue Agent -- 16 Şubat 2018; 6:18:39 >
  • Direkt indirilenler klasörünü taşıyabilirsin. Bunu yapmak için indirilenler'e sağ tıkla > özellikler > konum. Her seferinde yer seçmekle uğraşmazsın böylece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.