Şimdi Ara

Superonline BTK Şikayeti ve Süreç (Günceldir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam olsun değerli dh kullanıcıları. Bu konuyu açmak için üye olduğumu belirtmek istiyorum.
    Gelelim meseleye;
    15 aydır superonline adsl kullanıyorum. İstanbul avcılarda e5 in 50 metre yayında ikamet ediyorum ve Allah kimseye böyle dert vermesin. Hele ki geçiminiz internetle alakalıysa işte o zaman Allah düşmanıma vermesin böyle derdi. Hikayenin gerisi BTK şikayetindeki yazımda.

    Buyrun;

    "5 Aydır Turkcell Superonline müşterisiyim. Servis sağlayıcı, müşteri hizmetleri aracılığıyla size 16mbps hız vereceğiz deyip beni kendi aboneleri yaptılar. Kabul ettikten sonra internetim kullanılamaz hale geldi. Sürekli kopma ve hız yavaşlığı yaşıyorum ancak defalarca müşteri hizmetlerinde şikayet açtırmama rağmen internetim halen çok yavaş. Ay içerisinde en fazla 2.4 mbps hız alabiliyorum. Normal koşullarda en az 6mbps almam gerekiyor ancak maalesef bu hizmet tarafıma sağlıklı bir şekilde sunulmamakta. Her ay eksiksiz olarak faturaları ödüyorum ancak hizmet alamıyorum. Söz konusu servis sağlayıcı alt yapının Türktelekom'a ait olduğunu ve onlara yönlendirme yapıldığını söylüyorlar ancak defalardır Türktelekom ekipleri alt yapının ancak bu kadar hızı desteklediğini ifade ettiler. Bu hizmet için her ay ödediğim ücretlerden dolayı vicdanen rahatsızlık duyuyorum. Bu durumun ahlaki değerlere uymadığını ve adil olmadığını düşünüyorum. Aldığım hizmet "eksik ve kabahatli" bir hizmettir. İnternet hızının yavaşlığından ötürü psikolojik sorunlar yaşıyorum ve psikolojik destek almaya başladım. Ücretini eksiksiz olarak ödediğim hizmetin vicdan ve ahlak değerleri gözetilerek tarafıma sağlanması için gerekli önlemlerin alınmasını istiyorum. Servis sağlayıcısı 15 aydır bedelini ödediğim hizmeti tarafıma sağlayamadığı için ödediğim ücretlerin adalet ve ahlaki değerler gözetilerek tarafıma iade edilmesini istiyorum."

    Konu gelişmeler geldikçe güncellenecek. Sağlık sorunları hakkında rapor alıp davacı olmak istiyorum. Tabi öncelikli isteğim yüksek hızda internetin tarafıma sağlanması.







  • diğer komşularda ve farklı iss kullananlarda durum nasıl ?
  • olay TT kaynaklı bozuk port ile intenet olmaz sorunun o...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.