Şimdi Ara

Fiancia Ico (Yeni bir Ico )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fiancia Ico ( Yol haritasi, proje ve oduller )

    Merhaba arkadaşlar !

    Bugün sizlere pre-ico aşamasında olan gelecek vadeden bir icodan bahsetmek istiyorum.Başlıktan da anlaşılacağı üzere Fiancia Ico.Peki nedir bu ico diğerlerinden farkı nedir ?

    Fiancia Ico Fiancia Ltd Şirketi tarafından kurulmuş olan traderlara copy-trading(yatırım kopyalama ) ve tv kanalı sunmaya hazırlanan bir platformdan ileri gelmektedir.

    Copytrading ile başarılı geçmişlere sahip tecrübeli ve profesyonel yatırımcıların yaptıkları işlemlerin aynısını yaparak finans piyasalarından kâr edilmesini sağlayabilecek olan yatırımcılar ayrıca şirket tarafından copytradinge özendirilmesi amacıyla çeşitli aylık ödeme ve bonuslardan yararlanabileceklerdir.Ayrıca ranklı sistem mevcut olup traderlar en yüksek ranka sahip (kısaca en yüksek getiri oranına sahip yatırımcı ) yatırımcıyı rol-model olarak belirleyebileceklerdir. Şirket ilk çeyrekte alpha versiyonunu 3. çeyrekte ise Beta versiyonunu çıkarmaya hazırlanmaktadır.


    Copytrading ten ziyade benim ilk duyduğumda mükemmel bir fikir olabileceği olarak düşündüğüm şey ise Tv kanalı.Tv kanalının sunacağı çözümler :Yenilikçi,ince eleyip sık dokuyan, dürüst , saygılı ve şeffaf olması üzerinedir.Tv kanalının benim için önemli kılan etkenler ;

    Düşünün ki Blomberg te yada Cnbc de 7/24 sadece crypto paralar konuşuluyor , güncel haberler veriliyor ve dahası Vitalik, Charlie Lee, Sunny Lu gibi ünlü kripto para ceo ları programlara katılıyor.Çeşitli güncel bilgiler paylaşılıp kripto paraların geleceği hakkında sempozyumlar oluyor. Market hacminin 1–2 trilyon dolara vurması ile bunların yol katetme olasılığı oldukça kolay gözüküyor.Tv kanalının oluşması ile birlikte Finance şirketi de çeşitli reklam gelirleri elde etmeyi hedefliyor bunlar Ico reklamları,Coin reklamları ve asıl amaçladıkları şey ise borsa reklamları hatta borsa sahiplerinin belli oranda kar payı bile teklif etmesinin mümkün olduğu konusunda hemfikirler. Zira borsaların karlarını göz önünde bulundurduğumuz sürece bunların olabilitesi yüksek gözükmektedir.Tv kanalını Dubai üzerinden açmayı planladığını ve bunun içinde çeşitli lisanlar için çalışmaya başladıklarını ve şirket çalışanlarının gece-gündüz demeden çalıştıkları bilgisine ulaştım.Ayrıca site üzerinde sosyal ağ yatırım ve paylaşım platforma sahip olacak.

    Şirket Ceo su Mahmood Babar ile tanışma ve şirketin geleceği ve Türkiye Kripto para borsası hakkında bilgi alışverişinde bulundum.Aslında kendisi Türkiye’ye oldukça yakın bir isim zira kendisi 2017 yılına kadar Ziraat Bankası’nda CfO(Chief Financial Officer ) olarak çalışmış ve sonrasında kendi şirketini kurmak için ayrılmış.Benim de bankacı olmam ve Türk olmam sohbetimizi baya keyiflendirdi. Ayrıca ülkemizin çeşitli üst düzey yöneticileri ile de kendisi çalışmış.


    Peki şirketin çıkarmayı amaçladığı Fintoken nedir ? (Fin tokenihttp://fiancia.io/ sitesi üzerinden alabilirsiniz. )Fin token 60.000.000 adet üretilecek olup 6 milyon adeti pre-sale de satılacak, ana satışlarda 45 milyon adeti satılacak olan coindir. Kalan %4'ü bountyler(Bountylere bakmak içinhttps://bitcointalk.org/index.php?topic=2881283.0 ) ve arta kalanı ise kurucu ve danışmanlar için tahsil edilecektir.Minimum katılım 0.1 ether ile mümkün olacaktır.Fin tokenin kullanımı ise platformun kuruluşu ile başlıyor sistem için çeşitli işlem ödemeler Fintoken aracılığıyla gerçekleştirilecek olup , Tv kanalına üyeliklerin artması,reklam ve sponsorların da artmasıyla birlikte Fin Tokenin değerinde artış göstermesi beklenmektedir. Ayrıca şirket Fin tokeni elinde bulunduranlara kaldıraçlar üzerinden kar vermeyi planlamaktadır. Bunu binance veya kucoin üzerinde kullanılan bnb ve kcs coinlere benzetebiliriz.Ayrıca sadece platform üzerinde kullanımından ziyade çeşitli borsalardan da Fin token alınabilecektir.


    Yol haritasında belirli aşamalar kaydedilmiş olup iconun başlaması ile birlikte kyc ve platformun beta versiyonu devreye girecektir. Diğer güzel bir aşama ise 2. çeyrekte ios ve android için ortaya çıkacak olan Fiancia uygulamasıdır.Ayrıca yine 2. çeyrekte Fin tokenin bazı borsalara girmesi beklenmektedir. Son çeyrekte ise nihai ortaklıkların ortaya çıkması ve tanınan bir platform olunulması amaçlanılmaktadır.

    Tüm bunları özetlediğimizde Financia proje olarak güzel yerde durmaktadır , zira şu ana kadar bir çok iconun katma değer kaydedemediği kripto tv kanalı üzerine proje ve platform kurma çabasına girmiştir.Tabiki lisanların alınması gibi bazı risklerde söz konusudur.Sadece bir kaynak ile yatırım yapmamanızı araştırıp paranızı yatırmanızı öneririm.Bu arada YTD :)

    Bol kazançlar .blogumu takip ederseniz sevinirim.

    Asıl Yazı :https://medium.com/@joshue/fiancia-ico-yol-haritasi-proje-ve-oduller-9560b9476458

    Yazar Eth Adresi : 0x545ccA8aeEc58c2838d785732F703101D3dD1dA8

    Fiancia website:http://fiancia.io/

    Fiancia White Paper:http://fiancia.io/whitepapers/whitepaper.pdf

    Fiancia bounty campaign:https://bitcointalk.org/index.php?topic=2881283.0

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Arkadaşlar ayrıca günce bounty ve airdropuna attığım linklerden katılabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.