Şimdi Ara

Google, Akıllı Yanıtlar özelliğini tüm sohbet uygulamalarına getirmek istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Google birkaç yıl önce Inbox ve Gmail için "Akıllı Yanıtlar" özelliğini kullanıma sunmuştu. Kullanıcılar yapay zeka tabanlı bu özellik sayesinde önerilen otomatik yanıtlardan birine dokunarak mesajları yazı yazmadan yanıtlayabilme şansına sahip olmuşlardı.

     

    Ayrıca Bkz.Alto's Odyssey 22 Şubat'ta çıkıyor
    Arama devinin bu özelliği sadece kendi yaptıklarına değil daha fazla sohbet uygulamasına taşımak gibi bir niyeti var. Akıllı Yanıtlar şu an için  Inbox, Gmail ve Allo'da kullanılabiliyor ancak Google'ın Area 120 ekibi diğer tüm popüler mesajlaşma uygulamalarına da getirmek istiyor.

     

    Ne zaman hayata geçirileceği bilinmiyor


    Akıllı Yanıtlar zaten Project Fi kullananlar için Android Mesajlar'da çalışıyor ancak hedef daha geniş ölçekte yaymak. Google bu özelliği potansiyel olarak WhatsApp, Facebook Messenger, Hangouts, Allo, Android Mesajlar, Skype, Twitter DM'leri ve Slack dahil olmak üzere tüm ana akım sohbet uygulamalarına getirmek istiyor.

     

    Şirketin bunu tam olarak nasıl yapmayı planladığı ise şu an için belirsiz. Google bu konudaki çalışmaların başladığını doğruladı ancak daha fazla ayrıntı vermedi. Konuyla ilgili konuşan bir Google sözcüsü "Akıllı Yanıtlar'ı diğer sohbet uygulamalarına taşımak Area 120'deki birçok projeden biri. Çok erken aşamada olduğu için şu anda paylaşılacak pek fazla detay yok " dedi.




  • -uyudun mu?
    (Akıllık yanıt) + evet uyuyor, sen vpn aç istersen
    Buny eklesinler, ergenler saatlerce cevap beklemesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mantıklı ancak ne kadar kullanışlı olacağına bağlı

  • akıllı yanıt sistemi ne kadar başarılı olabilir ki

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.