Şimdi Ara

İstediğiniz Yere Taşınan Prefabrik Ev Çözümleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstediğiniz Yere Taşınan Prefabrik Ev Çözümleri

    Bazen mülkiyetinizde bulunan alanlar; bağ, bahçe, tarla, deniz kenarı arsa veya şehir dışı gibi birçok farklı şekilde olabilir. Örneğin yıllarca kendinize ait bir bahçede yaz mevsimlerini geçirdikten sonra artık deniz kenarı bir bölgede yaz mevsimlerini geçirmek istediğinizde konaklama ihtiyacının karşılanması için kendinize ait bir yapı inşa edebilir veya prefabrik ev çözümleriyle birlikte avantaj oluşturabilirsiniz. Çünkü bu yapılar, uzun yıllar boyunca belirli bir alanda kullanıldıktan sonra istediğiniz şekilde tekrar sökülerek başka bir alana taşınıp yediden kurularak kullanılabilirler. Yapılar, de-monte özellikleri ile birlikte çok kolay bir şekilde kurulma ve sökülme özelliklerine sahip olduğu için taşıma işlemleri ile tekrar başka bir alanda kullanılması çok rahat olmaktadır.

    İstenen Mimari İle Prefabrik Ev Yapıları
    Genellikle hafif çelik yapı şeklinde üretilmiş olan prefabrik ev yapılar, çoğu kişi tarafından belirli bir yapıya sahip olarak standart olarak üretilen ürünler olarak bilinmektedir. Fakat bu yapılar farklı mimari çözümlerinin oluşturulabilmesi için istenilen konumda tek katlı istenilen durumda dubleks veya daha çok kata sahip olarak üretilebilir. Malzeme kalitesi ile birlikte çok uzun bir sağlamlığa sahip olan ve çok yüksek derecedeki depremlere karşı bile dayanıklılık gösterebilen hem esnek hem de hafif bir özelliğe sahiptir. Bu nedenle inşa edilecek alanın ölçülerine ve yapısına göre istenilen mimari çizim ile birlikte bu yapılar inşa edilebilir.

    Üstün Özellikleriyle Prefabrik Ev Yapıları
    Firmamız tarafından fabrika ortamında inşa edilen ve kullanılacağı alanda çok kısa sürede montajı yapılabilen prefabrik ev yapıları, tamamen üstün özelliklere sahiptir. Bu yapılar, çürüme ve yıpranma koşullarına karşı yalıtım işlemleri gerçekleştirilmiş ve çok kısa sürede imalat ve montaj yapılabilen ürünlerdir. Bu ürünlerde yıpranma gibi özelliklere karşı dayanıklılığı sayesinde bakım maliyetleri düşerken betonarme yapılara göre çok daha ekonomik bir kullanım sunulmaktadır. Rahatlıkla taşınabilen bu yapılarda dış cephede yanmaz ve yalıtım sağlayan bir malzeme kullanılırken iç cephede de isteğe bağlı olarak farklı ürünlerle tasarım gerçekleştirilebilir. Firmamız prefabrik yapılar için garanti avantajı sunmaktadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizyalin95 -- 14 Şubat 2018; 14:20:28 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.