Şimdi Ara

Bixby projesinin arkasındaki isim Google’a transfer oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung’da başkan yardımcılığına kadar uzanan bir dizi önemli görevde bulunan ve yazılım konusunda büyük deneyim sahibi yöneticilerden birisi olan Dr. Injong Rhee, Google’a transfer oldu.


     


    Yönetim kurulunun gözüne giremedi


     


    Uzun saçları ve sempatik tavırları ile bilinen Rhee, Samsung’da önemli işlere imza atmıştı. Samsung Knox güvenlik sistemi ve Samsung Pay ödeme sisteminin hayata geçirilmesinde aktif rol oynayan Rhee, sonrasında VIV şirketinin satın alınması ile Bixby ekibinin liderliğine soyundu.


     


    Bixby asistanının geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması konusunda çaba sarf eden Rhee, ABD’li bulut bilişim firması Joyent’in satın alınmasında da önemli bir paya sahipti. Aslında ünlü ismin Samsung’dan ayrılışı sürpriz olmadı.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung’tan araç bilgi sistemleri için 25GB gömülü UFS bellek

    Bixby teknolojisinin yavaş gelişimi ve diğer dillere destek sunmakta gecikmesi yönetim kurulunun hamle yapmasına neden olmuştu. Haliyle projenin başındaki Dr. Injong Rhee de görevden alınmıştı. Rhee’nin bir süredir ayrılık planları yaptığı konuşuluyordu.


     


    Tecrübeli ismin Google’daki yeni görevi belirli bir makamda değil. Entrepreneur-in-residence olarak da adlandırılan ve serbest çalışma tarzı olan bir görev üstleniyor. EiR sıfatına sahip kişiler genelde büyük firmaların fonlayabilecekleri yeni girişimler oluşturmak işini yapıyor. Rhee de Nesnelerin İnterneti konusunda projeler yapacak.



     



  • Uzak mesafelere network ile ilgili bir projesi vardı, bence Bixby değil de bu yüzden getirmişlerdir...

  • Samsung yönetim kurulu bir garip, platform oluşturuluyor tabii ki de yavaş gelişebilir. Ayrıca sağlam temeller atılır, yavaş geliştirilir sonra yıkılması güç bir platform olur. S Voice, Siri'den hemen sonra çıktı da ne oldu? Google ne kadar zaman bekleyip Asistanı çıkardı ve sağlam bir rakip yaptı.

  • Bixby denen elemanla hic anlasamiyorum ne dersem *tunden anliyor,varligi yokluga armagan olsun.

  • google kim var kim yok toplamaya kararlı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.