Şimdi Ara

Özelde mi okursunuz devlette mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bu konuyu merak ediyorum. İstanbulda yaşıyorum. Mef elektrik elektronik mühendisliğini mi tavsiye edersiniz bana ( özel üniversite %50 burs ) yoksa Gazi üniversitesi imalat mühendisliğini mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sen hangi bölümü istiyorsun bence önemli olan o . Eğer durumunda varsa okul parasını verebilecek hangisini istiyorsan , hangi mesleği ileride sıkılmadan severek yapacağını düsünüyorsan onu yap .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İrisEymen

    Sen hangi bölümü istiyorsun bence önemli olan o . Eğer durumunda varsa okul parasını verebilecek hangisini istiyorsan , hangi mesleği ileride sıkılmadan severek yapacağını düsünüyorsan onu yap .

    Okul istanbulda aynı il yani. Eem isterim ama okul konusunda sıkıntı var. Hocaların yetersizliği ( 24 hoca var 5 mühendislik için ) , özel okul olması ( yani öğrenci kalitesi ) ve ben müdek ile abet akreditasyonunu umursuyorum ki bu okul da bunlara sahip değil. Gazi'ye gidersem Ankara'da kalacağım ki güzel bir yere benziyor Ankara ( tabi kendileri ODTÜ'de ) . Yurtlarda kalmak zorunda kalacağım ilk sene ki bakalım o ne olacak özel yurtta kalırım herhalde. İmalat mühendisliği okuyup da İTÜ'ye yatay geçiş yapmaya çalışacağım gidersem benim amacım bu olur aslında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Özel okul denilince öğrenci kalitesi falan deniyor önce ama Mef iyi bir üniversite . Tabii hocalarına kadar o kadar detay bilmiyorum . Yatay geçis yapmak o kadar kolay değil . Not ortalaması çok çok iyi olması gerek hele ki İtü ise konu . Eğer kendine güveniyorsan bence sen kafanda planını yapmıssın bile ☺ .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İrisEymen

    Özel okul denilince öğrenci kalitesi falan deniyor önce ama Mef iyi bir üniversite . Tabii hocalarına kadar o kadar detay bilmiyorum . Yatay geçis yapmak o kadar kolay değil . Not ortalaması çok çok iyi olması gerek hele ki İtü ise konu . Eğer kendine güveniyorsan bence sen kafanda planını yapmıssın bile ☺ .

    Hocam mef hakkında bilginiz var mı ? Bu iki üniversite arasında kaldım eğer dediğiniz gibi bir okulsa mefe gideyim madem Gazi'ye ne gerek var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün bölümleri İnglizce olması bir kere güzel avantaj . Seninde emeğinle İngilizcen anadilin gibi olur . Hocalarının çok iyi ve anlayıslı insanlar olduğunu duymustum . Dersleri verimli ve kaliteli geçiyormus . Ama sen yine de orada okuyan birisinden hatta istediğin bölümde okuyan biriyle iletisime geçip daha sağlıklı bilgi alabilirsin . Ben sadece duyduğum bunlar .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.