Şimdi Ara

Asus da oyuncu odaklı bir akıllı telefon hazırlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Razer’ın oyunculara yönelik olarak bir akıllı telefon hazırladığı gündeme geldikten sonra sektörde nasıl bir değişim yapacağı merakla beklenir olmuştu. Nokia’nın bir dönem N-Gage serisi ile başarısız olması aslında bu türe ilginin olmadığını gösteriyordu ancak Razer bir şeyleri değiştirmek üzere.


     


    Donanım olarak amiral gemilerinden farklı olmasa da Razer Phone modeli, 120Hz tazeleme hızı ve bu hıza uygun olarak optimize edilen oyunlarla piyasada bir tık daha öne çıkmayı başarmıştı. Sektör bu hamleyi benimsemiş gibi görünüyor.


     


    Asus ROG akıllı telefonu özellikleri


     


    Gelen bilgilere göre Asus da oyuncu odaklı bir akıllı telefon için kolları sıvadı. Firmanın oyuncu telefonu için MWC 2018 fuarında özel bir tanıtım yapacağı da iddialar arasında. Modelin Asus ROG markası altında yer alacağı ifade ediliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Qualcomm ve Broadcom satın almayı görüşecek

    Snapdragon 845 yonga setinin yoğun yüklerde ısınma sorununa karşın Asus, dizüstü tarafında etkileyici soğutma çözümleri geliştiren ekibinin yardımını alıyor. Böylece oyuncu odaklı telefon performans düşüşü yaşamadan maksimum frekanslarda çalışabilecek.


     


    Modelin tahmin edilen özellikleri arasında yine yüksek tazeleme hızı, LCD ekran, güçlü stereo hoparlörler, büyük bir batarya, kulaklık girişi ve ince ekran çerçeveleri yer alıyor.


     


    Asus da eğer ilgi görmeyi başarırsa oyuncu odaklı telefon sınıfında yeni bir yükseliş trendi görebiliriz. Durgunluğa girmesi beklenen akıllı telefon pazarında oyuncu sınıfı can simidi olabilir.


     







  • Mobilde oyun oynayıp zevk alan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Hay bin yaşa! Güzel bir çözüm olmadıktan sonra en güzeli okey batak tavla. Yada durağan oyunlar. Candy crush , kelimelik. Diğerlerinde neye basıyorsun ne yapıyorsun belli değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JeamBeam

    Hay bin yaşa! Güzel bir çözüm olmadıktan sonra en güzeli okey batak tavla. Yada durağan oyunlar. Candy crush , kelimelik. Diğerlerinde neye basıyorsun ne yapıyorsun belli değil.

    Aynen öyle. Mobilde grafik tabanlı oyunlar kesinlikle zevk vermiyor. Mesela silah oyunu oynarken iki elin de ekranı kaplıyor hiçbirşey göremiyorsun. Kontrol opsiyonları zayıf rahat ettiğin bir pozisyonda oynamak için ayarlayamıyorsun.

    Dediğiniz gibi sadece kağıt, basit strateji ve bilgi oyunları oynanır. Onun dışında oyun oynamak için 3.000 liralık telefon almak yerine 1200 liraya standart bir telefon, geri kalana da PS4 Pro ya da Sistem kurar koltuğuma kurulurum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Biri getirsin artık şu telefonlara RGB aydınlatmayı :D Asus Zenfone ROG :D

  • Tamam da hangi oyunu oynayacak millet. 4-5 oyun telefonuna verip ne oynanabilir ki ? bakıyorum şuan sd435 kullanan cihazlar bile markette olan bir çok uygulamayı oyunu açıyor oynatıyor. Ha mobil de güzel oyunlar var çerezlik oyunlar hepsi sonuçta bir witcher3 oynatmaz.

  • Bluetooth game pad ve telefon tutacağı aparatıyla çok zevkli oluyor oyunlar tavsiye derim özellikle Tekken, Mortal combat,Araba yarışları vs :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 13 Şubat 2018; 22:35:17 >
  • Mobilde oyun sarmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zero fear

    Mobilde oyun oynayıp zevk alan var mı?

    Temel eğlence ihtiyacını karşılamasa da İstanbul gibi trafik sıkıntısı olan şehirlerde, havalimanında uççak beklerken, berberde sıra beklerken vs, zaman geçirmeye yarayan eğlenceli oyunlar bulmak mümkün.

    dövüş, hack'n slash, tower defence gibi türleri oynarken keyif alıyorum.
  • Mobilde fps tarzı oyunlardan hiç zevk almadım, ama playstation v.b benzeri emulatörlerde gayet tat veriyor :)
  • Batarya sorununu çözmeden oyun odaklı telefon yapmasınlar. Mobilde oyunlar baya kötü şöyle konsoldaki crash bandicoot tarzı oyunlar olsa para verir alırım. Bir nevi telefonların ps vita kıvamına gelmesi lazımki gerçekten oyun telefonu diyebilelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 inc üstü olursa oyun konsolu olur bu tel razera da rakıp gelır :D
  • Nvidia shield gibi niye yapmiyorlar ki acaba ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus sizce yapabilir mi sektör çok geniş ve çok büyük liderler var yarışır mı sizce

  • asusu sahnede görmek istiyoruz artık bakalım neler çıkıcak

  • Mobilde oyun oynamak zerre kadar zevk vermiyor hepsi bilgisayarların ilk çıktığı yıllardaki paint terk oyunlar bence mobil balonu patladı piyasa telefonlara doydu
  • Daha çok erken bence bu işler için. Oyunlar hala pc seviyesinde değil, oynanış zor. Kutunun içinden gamepad çıksın bari tlefona takıp öyle oynayalım.
    Dokunmatik ekranla FPS olmuyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.