Şimdi Ara

Morhipo Caterpillar Ease GORE-TEX Bot %61 İndirim Yerine 439,00 TL Yerine 169,00 TL Siyah & Kahve (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 3 cift aldım 1 kendim 2 si arkadaşım için. umarım kotu bişey cıkmaz.
  • Kumaş pantolon altına bu botu giymiş , nüfus memuru geliyor gözümün önüne.



    Öyle çirkin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gently weeps

    Gore-tex membranlar sadece özel üretim yerlerinde üretiliyor. İsteyen araştırabilir açıkçası gore-tex olduğunu düşünmüyorum. Benzer membran kullanıp gore-tex yazılmış olabilir bilemiyorum.

    kesinlikle böyle birşey olması imkansız. böyle bir durum varsa bu ürünler orjinal değil çakmadır replikadır. olmayan bir özelliği hemde çok önemli olan bir özelliği var diye belirtmez belirtemez bu tür isimi olan marka değeri olan firmalar.
  • işkembesi olan arkadaşlar sallamış durmuş. 2 adet almıştım, bugün ayakkabılar geldi, hem bot hem de gündelik olarak kullanılabilecek hafiflikte ve rahatlıkta, ki zaten mevsimlerin de değişmesiyle bu tarz bir ayakkabı kullanmak daha mantıklı. ürünle birlikte gelen goretex garanti kartı da ürünün orijinalliğini ve gtx olduğunu kanıtlıyor. bu fiyata bedavadan biraz daha fazla bir fiyata almış olduk, zira bırakın botu goretex özellikli bir ayakkabıyı bile bu fiyata alamazsınız. yerli üretim olması da başka bir artı, gidip aynı özellikteki yabancı markalara en az 600-700 tl vermekten çok daha akıllıca. haber veren arkadaşa çok teşekkür ediyorum, güzel bir fırsattan yararlanmış olduk.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: betabahisci1

    işkembesi olan arkadaşlar sallamış durmuş. 2 adet almıştım, bugün ayakkabılar geldi, hem bot hem de gündelik olarak kullanılabilecek hafiflikte ve rahatlıkta, ki zaten mevsimlerin de değişmesiyle bu tarz bir ayakkabı kullanmak daha mantıklı. ürünle birlikte gelen goretex garanti kartı da ürünün orijinalliğini ve gtx olduğunu kanıtlıyor. bu fiyata bedavadan biraz daha fazla bir fiyata almış olduk, zira bırakın botu goretex özellikli bir ayakkabıyı bile bu fiyata alamazsınız. yerli üretim olması da başka bir artı, gidip aynı özellikteki yabancı markalara en az 600-700 tl vermekten çok daha akıllıca. haber veren arkadaşa çok teşekkür ediyorum, güzel bir fırsattan yararlanmış olduk.

    EYVALLAH. iyi günlerde güle güle kullanın.
  • arkadaşlar 40 numara almıştım küçük geldi elinde 41 olan ve değişmek isteyen varsa yada satın almak isteyen olursa aldığım fiyata verebilirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.