Şimdi Ara

Çorlu Ahi Evran Meslek Lisesinde yaşanan rezillik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
45.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ulan o kırmızılının videolarını çekip atacaksın ibreti alem olsun. Daha çok şey yazardım da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda kalsın konu. Duyarlı olalım. Belki birileri haber yapar. Rezil ülkeyiz. Rezil insanlar yetiştiriyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dediklerine katılıyorum her hocaya yapmazlar yaptırmaz kendini işte tanışma esnasında veya en geç 3. kez ders işlemede vereceksin.



    Ezdirmeyeceksin kardeşim kendini hangi ortamda olursan ol gerek iş ortamı gerek karı kız gerek çoluk çocuk hani ufak çocuklar olsa tamam bir şey yapmazsın ufacık daha 7-8 yaşında lakin 15-18 oldu mu iş değişir misal sinirli asabi karakterli insanlar bunu asla yaptırmaz kendine o an kendini düşünür ve başkasından çekinmez velisi dıdısı dinlemez.



    Bunun çözümü nedir peki napılcak o önemli dayak sonuç değil yönetim kısmından öğrencilere ve sınıfa yapıştırcan uzaklaştımayı akılları başlarına gelcek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HaydonunAbisi

    Olay medyaya yansımış
    Gereği yapılır artık


    http://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/ogrenciler-kaydetti-sinifta-skandal-goruntuler-2214165/

    Öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı diyor?




  • ya ögretmen, bizim kulagımızı da çekti elimize cetvelle de vurdu.buna ragmen ögretmenle sokakata karşılaşırken hemen yolumuzu değiştirirdik çok korkardık. nedir bu rezillik..ögretmen bıçaklamak bunlarda, ögretmenı tehdit etmek bunlarda, ögretmenı dövmek bunlarda.bu işin sonununa gelindi.daha kötusu olamaz.
    bu it sürüsüne en agır ceza verilmeli
  • Eee 9-10 zayıfla sınıf geçme vs. olursa daha çok böyle it okullarda sıra işgal eder.

    Hemen o anda tasdiknamesi verilip evine yollanması gerek o kırmızılı itin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların babalarına kızmak lazım korunmadıkları için.
  • Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz gururla izliyordur eserini. 2002'den beri bir ülkenin Eğitimi bu kadar düşürülebilir niteliksiz hale getirilirdi ?

    Hakkı olana çalışana hak ettiğini vermeyip yatana , anlatmayana aynı parayı verdin önce maaşı konuşulmaya başlandı öğretmenlerin şimdi de yapılan saygısızlıkları.

    Eğitim fakültesi öğrencisi olarak içim cız etti izlerken . Öğretmen için ne büyük acı .

    İnşallah hayallerim hedeflerim gerçekleşir de MEB'in eline düşmektense kendi işimi kurarım.
  • jerryyyy J kullanıcısına yanıt
    Çorlu Ahi Evran Meslek Lisesinde yaşanan rezillik
  • Bu ş*refsiz kim ya Çorlu'daysa Çorlu'daki arkadaşlarıma haber vereyim bir tokatlayalım şu elemanı
  • Bu gece kimseye hoşgörüm yok. Bunu duvara sabitleyeceksin kemikleri kırılana dek döveceksin ama öldürmeyeceksin. O kafasını parçalayıp ölüme terk edeceksin zaten aşırı sinirliyim elimde olsa tüm sinirimi çıkartırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zodiac Killer


    Bu gece kimseye hoşgörüm yok. Bunu duvara sabitleyeceksin kemikleri kırılana dek döveceksin ama öldürmeyeceksin. O kafasını parçalayıp ölüme terk edeceksin zaten aşırı sinirliyim elimde olsa tüm sinirimi çıkartırım

    +1 Zaten sinirliyim bir de bu haberi gördüm elim ayağım titriyor kıracağım bir şeyleri...
  • Öğretmenin suçu yok suç idarecilerde. Bir okulda disiplini sağlayan yegane şey idarenin tavrıdır. Zira öğretmenler tepki gösterirse hakkında hemen soruşturma açılıyor artık elini bile kaldırmasına gerek yok. Öğretncilerin o çok hassas psikolojileri bozuluveriyor çünkü. Müdür hele ki bir meslek lisesinde gerekli imajı yaratırsa o çocuklar o adama bir şey yapamazdı. Zaten dayakçı hoca videosu çekmek için hazır bekledikleri belli. Tahrik etmişler ama hocamız kanmamış ve tepki göstermemiş (ufak bir kısım hariç sanırım) zira video çekildiğinden haberdar duruyor zaten.

    Edit: İsmini vermeyeceğim ama kırmızılı şahıs bu resimdekiymiş. Makyaj kısmı ise sinirli bir kişi tarafından eklenmiş tabi dalga olsun diye. Ve çok sayıda o kişiyi bulup döveceğini söyleyen kişi var. Adı sanı her şey belli olduğu için hukuk tarafında bir şey olmasa da sokağa rahat çıkamayacağı aşikar.

    Çorlu Ahi Evran Meslek Lisesinde yaşanan rezillik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 11 Şubat 2018; 1:47:48 >




  • Ulan hoca bizi döverken tahtaya yapıştırırdı be...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nişanlım da ilkokulda öğretmen liseye geçecem demişti ben izin vermedim. Böylesine şerefsiz bir güruh varken nasıl öğretmenlik yapılır ki. Dövmek yasak, sınıfta bıraksan niye bıraktın. Saygı denen şey zaten kalmadı. Geleceğimiz pek parlak görünmüyor malesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ge4ce

    Öğretmenlerin bütün yetkilerini ellerinden alırsanız

    Disiplin amaçlı terbiye şekillerini kaldırırsanız

    Her fırsatta en ufak hatasında öğretmene soruşturma açar ve onu görevinden uzaklaştırırsanız

    Likayat değil de torpil usulü öğretmen ataması yaparsanız

    Öğretmenler yazın tatil yapıyor beleşten para alıyor gibi bir algı oluşturursanız

    Veletleri yasal boşluktan faydalandırıp 8-9 zayıfla sınıf geçirtirseniz

    Aileler uğraşamayıp başından savmak için çocuğunu okula gönderir ve terbiye veremezse

    Yapboz gibi sistem değiştirirseniz

    bunların olması gayet normal

    daha da beter olmasını ümit ediyoruz, belki o zaman aklınız başınıza gelir.


    Dünya 'da da buna benzer oluşumlar var boş yapmaa nerede var İngiltere haberlerini aç bakalım gençlerin barlardan çıkarken yollarda düştükleri hallere bak hepsi okullu liseli gençler kendilerini kaybediyorlar o yüzden sadece biz de değil Dünya 'da da böyle ilerliyor.. Ne zamandan beri anneler babalar eve daha çok para girmesini istediler işte bu düzen böyle bozulmaya başladı benden sonraki nesil de bunu çok iyi görüyorum ve benden 3 5 10 yaş küçüklerin çoğu aileleri anne baba çalışıyor ev sahibi oluyorlar çocuklarına nike ayakkabılar alıyorlar bu video daki kırmızılı puşt gibi ve iphone ile ceplerini 3 5 k lık ekipmanlarla dolduruyorlar (bir gün metro 'dayım teknolojiden anladığıma çocuk 17 16 var yok ama üzerindekilerin fiyatını topladım korkutup soysan çocuğu zengin olur çıkarsın 1800 tl 'lik kulaklık o beats 'lardan ipod çalar 300 500 kağıt belki daha fazla iphone 6 7 kasalardan çanta marka ayakkabılar 300 'den aşağı değil lacoste tişört daha bir sürü şey şaştım kaldım 5 6 k 'lık mal vardı çocuğun üzerinde) işte ekipmanlarla dolduruyorlar ama çocuklar aile terbiyesi iyilik kötülük dürüstlük merhamet vicdan denen kavramları öğretemiyorlar sonra senin gibiler de hükümet kötü de çık işin içinden ahahahaha kolaycılar sizi.... Haklı olduğunuz noktalar var ama öyle hükümete at kiri demekle olmuyor bu işler millet olarak hepimiz suçluyuz işinize gelirse..

    Ha bu arada Tekirdağ 'da merkez de endüstri meslek lisesi okudum 2000 'ler de mezun oldum bizim zamanımızda da aynı şeyler vardı sadece bu kadar kişi görmüyordu telefonlar kameralar yoktu arttı mı artmıştır bu olaylar ama aynı olaylar bizim zamanımızda da vardı öğretmenin gıcır gıcır arabasını çizen mi dersin boyayan mı dersin saçı uzun gelen mi dersin kravatı bozuk olan mı dersin hatta kızla ilişkiye girip 1 ay hapisten yatan mı dersin hem de okul da tenha bir yer de olan olaydır, çeteciler mi dersin o zamanlar cigara meşhurdu bizim oralarda onu alıp herkes bir fıttt çekerdi çok şükür bulaşmamışım o şeylere..

    Ve hep derim öğretmenlikte en zor okul endüstri meslek liseleridir asiler vardır, kolejler de ise zengin bebeler sağ da sol da paraları var diye ceplerinde koko esrar her şey döner bir tanıdığım zengindi hayatı kaydı kendisininde ailesininde ve zengin diye bebe okul da terör estiriyor beni şikayet ederseniz benim babam kim biliyor musun diye endüstri meslekte ise adamın kaybedeceği bir şey yok yatar çıkarım hesabı racon kesiyor tesbihçi arkadaşlarımız polat alemdarcılar.. Çok film izlemişsin diyeceksiniz ama bu dediklerimi çoğunuz az çok deneyim etmişsinizdir..

    Ve bu olayın şehrimde yaşanmasından resmen utanç içindeyim, o iki de bir de doğu böyle şöyle diye eleştirenler var yaaa sanmayın batı çok güzel süper alın işte pisliğin bir tanesi biz de yetişiyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 11 Şubat 2018; 3:46:40 >




  • https://eksisozluk.com/ahi-evran-lisesi-videosundaki-kisinin-ifsa-olmasi--5568062?focusto=74147279

    Bu olay bu başlıktan yürür gider. İfşada emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
  • Anisotropic kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ekşi başlığı için
  • up
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.