Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (654. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
20.333
Cevap
379
Favori
636.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 652653654655656
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • profx kullanıcısına yanıt
    Tv yi İngilizce yapın düzelir
    Fişten çekin biraz bekleyin düzelir.( 20 dakika istediğinizi indirin)
    Maalesef böyle ambiyans temaları bile inmiyor. Bunlardan birini yapmazsak
  • gokaykac kullanıcısına yanıt

    Hocam fiş yerine daha pratik çözüm buldum, kumandada power tuşuna uzun süre basınca (QLED yazısını görene kadar) gerçek yeniden başlatma yapıyor uykuya alma yerine, bu da sorunumuzu kısa süreliğine çözüyor ve hızlı bir şekilde indirmemiz gerekenleri indirmemiz gerekiyor. Bir arkadaş güvenli internet sebebiyle olduğunu söylemiş ama superonline ve samsung ile görüşmekten helak oldum. Superonline ısrarla güvenli internetimin olmadığını, Samsung da güvenli internet nedeniyle böyle olduğunu söylüyor. Bariz samsung ile alakalı bir durum, telefondan ağ paylaşımı yapmak da çözmüyor bu sorunu çünkü. İlgi çekici farkettiğim bir durum daha 5GHz kablosuzda trt uygulamasında herhangi bir şey açılmazken, 2.4Ghz frekanstan bağlanınca açıyor. Anlamıyorum aynı ağ, aynı dns...

  • Arkadaşlar merhaba, bu aralar televizyon almam lazım. bol özellikli, fazla sorun çıkartmayan bir ürün arıyorum. 10 bine kadar çıkabilirim. Aklımda Samsung 55q80t var. Tavsiyelere açığım.

  • Merhaba arkadaşlar, 55Q70T ile aranıza katıldım, 8149 tl Samsung mağaza dan aldım, 450 TL de para kart veriyorlar, bu para kartı alıp kullanan var mı ? Çok şikayet var, Samsung bu kadar düştü mü ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: farukakgun

    Merhaba arkadaşlar, 55Q70T ile aranıza katıldım, 8149 tl Samsung mağaza dan aldım, 450 TL de para kart veriyorlar, bu para kartı alıp kullanan var mı ? Çok şikayet var, Samsung bu kadar düştü mü ?

    Başvurusu kabul edilip şikayet edenlerin çoğu geçte olsa alıp kullanıyorlar. Okuduğum yorumlara göre. Her şeyi doğru yapmalarına rağmen başvuruları bir şekilde red edilenler var. Bir de hatalı başvuru yapanlarda var. Başvuru yapıldıktan sonra geçmesi gereken süre geçmesine rağmen çok geç geri dönüş alanların sayısı fazla o sebeple şikayet oranı da fazla. Para kart vermek yerine fiyattan o kadar miktarı düşseler denile bilir ama para kart kampanyası her ne kadar samsung tarafından yapılıyor olsa da aslında onlara ait değil. Samsung'un sayfasında bunla ilgili ufak bir yazı var. Para Kart başka bir şirkete ait bir uygulama ve o şirket bunu samsung üzerinden yapıyor. Yani parayı veren samsung değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • farukakgun kullanıcısına yanıt

    Ben 2 kere toplamda 1.500₺ aldım. 1 ay içinde kargo ile eve geldi. Bir problem yaşamadım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 da 1800 tl ye 32B653 Samsung tv almıştım, 2 çocuk büyüttü ekranına atilmayan oyuncak kalmadı, aç kapa aç kapa kaç yıl olmuş tık demedi, hiç ümidim yok ama inşallah q70t de böyle uzun seneler sorunsuz gider.
  • farukakgun kullanıcısına yanıt

    Şuan ki teknolojiler o kadar dayanıklı değil. Yani q70t'ye oyuncak veya herhangi bir şey fırlatılırsa zarar görür.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün samsung mağazasında ekranda demo videolar oynuyordu aynısını nerde bulabilirim, bazı siteler buldum ama eski görüntüler gibi. Özellikle elinde 2 tane ipi ıslak zeminde sallayan sporcu videosunu nasıl bulabilirim, çok teşekkürler.

  • farukakgun kullanıcısına yanıt

    Tv Ayarlar da kullanım modunda perakende yada mağaza seçeneği var tam hatırlamıyorum. Mağazada izlediğiniz videolar tv de oynamaya başlıyo. Usb den izlemek için de demo arıyorsanız youtubedan convert ederek deneyebilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 55q70 kuruldu, sadece 1 tane ölü piksel var onun harici karanlıkta test videoları açtım rahatsız edici hiç bir şey göremedim. İnşallah uzun seneler böyle devam eder, cevap veren herkese teşekkür ederim. Cihaz 10 numara.
  • Sony XH9096 ve Samsung Q70T kıyaslamasında sony bariz önde fakat iki televizyonda da ışık yansıtma ciddi problem. Özellikle yansıtma için Q80T performansı çok iyi gibi fakat bu sefer de fiyat 10k üstüne çıkıyor. En fazla 8200 civarı vermeyi hedeflerken kendimi 10.000lerde buldum. 8000 tllerde yansıtma performansı iyi bir televizyon tavsiyeniz var mı?


    Q80T'de subwoofer var ve ses sistemi 2.2.2 olarak gözüküyor. Ayrıca konuşma seslerinin performansını arttırmışlar. Ek olarak da ekrandaki görüntüye göre yön sesin yönü değişiyormuş. Bunlar pazarlama taktiği mı yoksa harici soundbar almaya gerek kalmayacak seviyede bir performansı mı var? Kullananlar yorum yapabilir mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #berk -- 9 Mart 2021; 7:45:3 >
  • #berk # kullanıcısına yanıt

    Merhaba, 65Q80t kullanıyorum yaklaşı 3 haftadır. Televizyondan memnunum ama vertical banding ve dse problemi beni rahatsız etti. Servis çağıdım, şimdilik beklemedeyim. Bu problem maçlarda ve özellikle beyaz ve açık renkli sahnelerde kameranın hareketi ike ekranda anlık gölgelenmeler olarak kendini belli ediyor. Bu problemde olmasa gayet iyi olacaktı ama insan o kadar parayı verince temiz bir maç görüntüsü izlemek istiyor. Ben Q80t mi bu problemden ötürü değiştirmek veya iyade etmek için uğraşacağım. Buna tüketici mahkeme heyeti de dahil, genel merkez çözüm sunmazsa.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhabesoglu M kullanıcısına yanıt
    hocam bence direkt iade isteyin. kronik sorunlu qled ler. q80 ve q95 malesef tercih edilmez artik. eninde sonunda herkesin basina gelecek.
  • forum fanboydan fake üyeliklerden geçilmiyor artık...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: popturceyn

    hocam bence direkt iade isteyin. kronik sorunlu qled ler. q80 ve q95 malesef tercih edilmez artik. eninde sonunda herkesin basina gelecek.

    Q70 de bu sorunlar olmuyor mu ?

  • farukakgun kullanıcısına yanıt
    Q80 ve Q95 görüyorum genelde ve servisler sorun olarak kabul etmiyormuş. asagilarda konusuda var.
  • ürünü kullanmayan belkide görme bile görmemiş adam her konuya girip samsung kötülüyor sony övüyor ama fanboy ben oluyorum...günlerdir burda kullanıcılar tarafından sorunlar paylaşılıyor çıkıp birisine tek bir laf etmedim neden adam almış sıkıntı yaşamış memnun değil isterse küfür eder hakkıdır kimse yorumda yapmaz...ama kalkıp yıllardır kullanmadığı incelemediği tv hakkında her konuya girip çamur atan adama fanboy dediğim için ben fanboy oluyorum...forumda elle tutulur birşeyimi görmemişsin insanda biraz utanma olur şunu yazarken düşünür şu forumda benim paylaştığım kadar teknik bilgiyi teknik bilgi içeren yorumları gidip mağazalarda tv leri aynı modlara ayarlayıp çektiğim fotografları kaç kişi yaptı yada yapıyor? özel mesajla onlarca yeri geldiğinde yüze yakın adama yardımcı olmuşum bu kadar zamanda bu kadar adam teşekkür etmiş ama senin gibi tipin birisi dünyadan bi haber çıkıp neyin ne olduğuna karar verip birde ahkam kesiyor...beni blokla zaten senin gibi gereksizler insanı yormaktan başka bi işe yaramıyor...





  • Merhaba,


    Samsung 55 inç Q95T ile aranıza katıldım, servis ilk kurulum için geldiğinde yapman gereken şeyleri söyleyebilir misiniz?

    Ayrıca hangi testleri yapmalıyım?

  • hakkikarahan H kullanıcısına yanıt

    Ölü piksel, vertical banding, banding (color banding), dse, kullanım süresi testi, ışık sızması (Qled tv'ler de olmaz ama yapmakta fayda var. Yalnız bu test gündüz ve aydınlık ortamda pek faydalı bir test olmadığından gece karanlık ışıklar kapalıyken yapılması gereken bir test yani servis yokken yapabileceğiniz bir test.) Ama gündüzde yapın yine çünkü bazen abartı bir sızma oluyor o zaman gündüzde fark ediliyor. Dediğim gibi Qled tv'ler de genelde olmayan bir sorun.

    Bu arada banding (color banding) testlerinde böyle bir sorun gözükmese bile bazı tv yayınlarında ve internet içeriklerini izlerken banding olursa korkmayın bu o içerikler alakalı durumdur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 652653654655656
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.