Şimdi Ara

Nest ekibi Google’ın donanım geliştirme bölümüne katıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • iPod’un babası olarak da bilinen Tony Fadell tarafından kurulan ve 2014 yılında Google tarafından satın alınan akıllı termostatların geliştiricisi Nest, 4 yıl sonra Google’ın donanım ekibine katılıyor.


     


    Google teknolojilerinden yararlanacak


     


    Nest satın alındığı günden bu yana Alphabet çatı firmasına bağlı olarak ve Google ile yakın bir şekilde bağımsız faaliyet gösteriyordu. Bu dönemde akıllı termostat ve güvenlik kameraları gibi ürünler bağımsız tasarımlarla geliştirilmişti.


     


    Ayrıca Bkz.Bu kez Samsung yönetim kurulu başkanı polisin hedefinde

    Bu hafta itibariyle Nest’in ekibi komple Google donanım ekibine entegre edildi. Pixel telefonlar da dahil pek çok ürünü geliştiren Google donanım ekibi artık Nest ürünlerine de dokunuşlar gerçekleştirecek.


     


    Bunun anlamı Google cihazlarında gördüğümüz teknolojiler Nest ürünlerine de adapte edilecek. Örneğin yeni dönemde piyasaya çıkacak Nest ürünlerinde Google yapay zekâ teknolojilerinin ve Assistant dijital asistanının yer alması bekleniyor. Bilindiği üzere Tony Fadell patronluk görevini bırakarak Larry Page ve Sergey Brin’e danışmanlık görevine geçmişti. 


     



  • vay be google kendini geliştirmeye devam ediyor desene

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.