Şimdi Ara

Audi A6 2.0 tdi Quattro mu Mercedes E250 cdi 4 matic mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 2011 Audi a6 3.0 TDI quattro'yu eylül ayından beri kullandım. Araç makyajlı ve oldukça donanımlı, çok doluydu vakumlu kapı, airmatic vs. Konuda bahsettiğiniz 2015 e250 4matic'te ablamda mevcut. Benimkinden ona binince cam tavanlı, koltukları açık renk ve içi daha biraz daha ferah ve geniş geliyor. Gel gelelim donanım ve kullanım olarak vasat kalıyor. El freninin sol tarafta ekstra bir pedalla basılarak yapılması, sonra onu elinle üstten çekilmesi hiç yakışmıyor. Bunun dışında her kasiste hemen hemen aracın alt orta kısmı sürtüyor uzun olmasından dolayı. Bi manevra gerektiriyor. Bunun dışında bana göre a6'nın amortisörleri daha iyi sönümleme yapıyor daha konforlu geldi. Bunun sebebi lastikler de olabilir ablamın lastikler bilmediğim dandik bir markayken bizde Michelin Pilot S vardı. Bunun dışında e250'nin farları daha iyi aydınlatıyordu, tabi 2016 audide modelde bu daha gelişmiştir. İzolasyon olarak da mercedes daha iyiydi, özellikle motor sesi olarak tabi bunun sebebi kullandığımız aracın daha yüksek hacimli motora sahip olması da var.

    Öte yandan karda çok ciddi bir avantajı mevcut quttronun. Bunu yurtdışında tatile gittiğimizde çok net yaşadım, gerçekten kar lastikleriyle yolda kalmanız ya da yoldan çıkmanız çok zor. Oldukça iyi bir yol tutuşuna sahip. Ben bu ikisi arasından çok net audi a6 quattro derim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

    Merhaba, 2011 Audi a6 3.0 TDI quattro'yu eylül ayından beri kullandım. Araç makyajlı ve oldukça donanımlı, çok doluydu vakumlu kapı, airmatic vs. Konuda bahsettiğiniz 2015 e250 4matic'te ablamda mevcut. Benimkinden ona binince cam tavanlı, koltukları açık renk ve içi daha biraz daha ferah ve geniş geliyor. Gel gelelim donanım ve kullanım olarak vasat kalıyor. El freninin sol tarafta ekstra bir pedalla basılarak yapılması, sonra onu elinle üstten çekilmesi hiç yakışmıyor. Bunun dışında her kasiste hemen hemen aracın alt orta kısmı sürtüyor uzun olmasından dolayı. Bi manevra gerektiriyor. Bunun dışında bana göre a6'nın amortisörleri daha iyi sönümleme yapıyor daha konforlu geldi. Bunun sebebi lastikler de olabilir ablamın lastikler bilmediğim dandik bir markayken bizde Michelin Pilot S vardı. Bunun dışında e250'nin farları daha iyi aydınlatıyordu, tabi 2016 audide modelde bu daha gelişmiştir. İzolasyon olarak da mercedes daha iyiydi, özellikle motor sesi olarak tabi bunun sebebi kullandığımız aracın daha yüksek hacimli motora sahip olması da var.

    Öte yandan karda çok ciddi bir avantajı mevcut quttronun. Bunu yurtdışında tatile gittiğimizde çok net yaşadım, gerçekten kar lastikleriyle yolda kalmanız ya da yoldan çıkmanız çok zor. Oldukça iyi bir yol tutuşuna sahip. Ben bu ikisi arasından çok net audi a6 quattro derim.

    Ben en iyisi gidip Audi alayım yoksa kararsızlık beni yanlış yola çekecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.