Şimdi Ara

Samsung The Wall ekranı artık profesyonel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • CES 2018 fuarında 146 inçlik devasa boyutuyla micro LED televizyonu ilgi gören Samsung şimdi de işletmelere yönelik olarak bir versiyon duyurdu. The Wall Professional adındaki versiyon kurumsal özelliklere sahip.


     


    The Wall Professional özellikleri


     


    The Wall Professional aslında yekpare bir ekran değil. Samsung, kare şeklinde birden fazla ekranı birleştirerek bu yapıyı elde ettiğini belirtiyor. 4K çözünürlüğündeki panel bu sayede modüler hale geliyor ve her mekâna uygun şekillendirilebiliyor.


     


    İşletmeler projelerine uygun olarak 146 inç ötesine de geçebiliyor. Performans veya kaliteden ödün vermeksizin sınırsız LED ekran eklemek mümkün hale getirilmiş. Ekran 1600 nit gibi devasa bir parlaklık seviyesine çıkabiliyor. Kontrast oranı ise neredeyse sonsuz.


     


    Ayrıca Bkz.Kripto paralarda çöküş hızlandı, pazar değeri 300 milyar doların altına indi

    İşletmeler için Samsung, MagicInfo adında bir içerik kontrol yazılımı da eklemiş. Bu yazılım ile oluşturduğunuz içeriği tüm bir ekrana veya birden fazla küçük ekrana aktarabiliyorsunuz. Ekran ayrıca oluşan hataları da bildirebiliyor. Ekran ISE 2018 fuarında sergilenmeye devam ediyor.


     


    MicroLED nedir?


     


    Apple, Samsung gibi üreticilerin büyük ilgi gösterdiği microLED ekranların görüntüleme endüstrisini derinden etkilemesi bekleniyor. MicroLED teknolojisi mikroskopik derecede küçük yani yaklaşık 100 mikrometre boyutundaki LED’leri ifade ediyor. Her bir pikseli oluşturan microLED’ler yüksek enerji verimliliğine ve uzun ömre sahip. Ayrıca parlaklık açısından da OLED teknolojisinden oldukça ileride ve yanma problemi yaşanmıyor. MicroLED ekranların yakın gelecekte OLED ekranlardan daha popüler olacağına inanılıyor.


     


    Diğer taraftan geleneksel LED ekranlar gibi birden çok katmanlı değil ve bir entegre devrenin üzerine microLED’ler verimli bir şekilde uygulanabiliyor. Böylece 2 cm seviyesinin de altına inen ekranlar ortaya çıkıyor.


     


    Üretim konusundaki sıkıntıların devam etmesi nedeniyle yeni televizyon hemen piyasaya sürülemeyecek. Samsung’un yılın ikinci yarısında üretimi dengelemeyi ve bir miktar televizyonu piyasaya sürmeyi planladığı konuşuluyor. Eğer işler yolunda giderse 2019 yılında daha çok microLED televizyon görebileceğiz.


     







  • Samsung micro led ile lg oled in fişini çekecek.

  • Pentile den kurtuluyor. 10 bit ve ustu renk derinligi yani milyar renkler telefonlara da gelir umarim.

  • Benim anladığım, paranız varsa bile ilk çıkan seriyi almayın biz onları denemek için ürettik, demişler resmen...

  • görüntü olarak gayet şık duruyor ama içeriğine pek hakim olamadım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.