Şimdi Ara

Sağlık sigortasında inanılmaz fırsatlar ilk sigortalı indirimi %35 !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Mapfre Sigorta olarak özel sağlık ve fark yok ( tamamlayıcı sağlık ) sigortalarında hem teminat hemde fiyat olarak çok avantajlı bir şirketiz. İhtiyaçlarınız doğrultusunda size en uygun poliçeyi keserek en iyi ve kaliteli hizmeti almanızı sağlamaktayız. Sizlerin öncelikleri hem teminatları hemde fiyatları belirlemektedir. Örneğin Amerikan hastanesinde tedavi görmek isteyen bir vatandaşla medipol hastanesinde tedavi olsamda olur diyen bir vatandaş aynı fiyatı ödemez. Şimdi iki ürün içindeki farklara bakalım:

    Özel sağlık sigortası;

    Sigortalanan kişinin hastalıklar ve kazalar sonucu oluşacak sağlık giderlerinin karşılanması için hazırlanmış kişiye özel planlardır. Belirlenen limitler, özel ve genel şartlar dahilinde, daha önceden sigorta poliçesinde belirtilen olası risklere karşı sigortalıyı korur. Bir özel sağlık sigortası poliçesinde en önemli unsurlardan biri genel ve özel şartlardır.
    Özellikle incelenmeli ve kişiye en uygun poliçeninseçilmesi gereklidir. Genel şartlar bölümü tüm sigorta şirketleri içinde fazla farklılık göstermemesine rağmen özel şartlar bölümünde sunulan sigorta hizmetleri her sigorta şirketinde farklılık gösterir. Özel Sağlık Sigortaları, sigortalılarına diledikleri doktor veya sağlık kurumunda tedavi olma özgürlüğü tanır. Sigorta şirketi, sigorta poliçesinin kapsamına göre sigortalının geçirdiği herhangi bir hastalık ya da bir kaza sonucunda ortaya çıkan ayakta tedavi veya yatarak tedavilerine ait masrafları karşılamayı taahhüt eder. Üstelik bunu özel şartlarda belirtti ise yurtiçi ve yurtdışı dünyanın neresinde olursa olsun karşılar. Özel sağlık sigortaları yüksek meblağlı giderleri karşılayarak sigortalının en zor anında en büyük yardımcısı olur.

    Tamamlayıcı sağlık sigortası ( fark yok ) ;

    Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından kapsama alınmayan, kapsama alındığı halde kısmen karşılanan, başka bir ifadeyle kişinin kendisi tarafından ilave ücret ödemesi yapılan ya da bireylerin daha yüksek standartlarda sağlık hizmeti talep ettiği durumlarda devreye giren özel sağlık sigortası türüdür.TSS ‘nin amacı sosyal güvenceye sahip genel sağlık sigortalılarının SGK ile anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarında SGK’nın karşıladığı sağlık hizmeti tutarı sonrasında kalan kısmının TSS sayesinde sigorta şirketleri tarafından ödenip, aradaki ücretin genel sağlık sigortalısına yansıtılmaması amaçlanmaktadır. Örneğin; özel sağlık kuruluşunun 1000 TL talep ettiği bir tıbbi müdahalenin 500 TL’sini SGK’nın Sağlık Uygulama Tebliği kapsamında karşıladığı durumda, özel sağlık kuruluşu 500 TL’lik Sağlık Uygulama Tebliği fiyatını SGK’ya, 500 TL’lik fark ücreti de sigorta şirketine fatura edecektir. Böylelikle sigortalıya herhangi bir ek fatura çıkmayacaktır.

    Temel olarak iki üründe bu şekilde tanımlanmıştır. Ancak detay daha fazla fark barındırmaktadır.
    Örenk vermek gerekirse tss hastaneye gidildiğinde 15 tl katkı payı verilerek tedavi görülebeilmektedir Ancak tedaviler yılda 8 kez ile sınırlıdır ve ilaç alımı dahil değildir. Sağlık sigortasında ise 3000-6000-Limitisz şeklinde tedavi sınırı vardır ve %80-%20 ödeme uygulanır. ( 100 tl muayene ücreti olduğunda 80 tl şirket 20 tl sigortalı ödeme yapar )

    Daha detaylı bilgi ve teklif alabilirsiniz.

    Hilmi Güven
    Tel no: 0555 0062434
    email: hguven@mapfre.com.tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlmgvn34 -- 13 Mart 2018; 10:51:18 >







  • özel hastanede ameliyat durumunda herhangi bir fayda sağlanıyormu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özelden cevap yazdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.