Şimdi Ara

Teknik Servis Mağduriyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 4 ay kadar önce satın alınan S****g marka cep telefonunu yaklaşık 3. ayında şarj olamama ve usb ile bilgisayara bağlanamama sebebi ile B****ı teknik servise teslim ettik.
    Teknik servisin Web sitesinden cihazı takip etmeye başladık. Elektronik parça değişimi yazarken birden "Yazılım güncellemesi" ibaresi yazmaya başladı ve onarım tamamlandı. Cihazı teslim alırken ekranda boşluk farkedildi ve servis çalışanları esneme payının normal olduğunu söyleyerek bizi gönderdi.

    Eve varıldığında ekrandaki boşluğun ve sesin giderek arttığını farkedince yeniden teknik servise verme kararı aldık ve birkaç gün sonra ekran sorunu sebebi ile servise tekrar verdik.

    Bu sefer de parça değişimi yapılarak onarım tamamlandı.Cihazı aldığımızda sorun yokken eve varınca tekrar boşluk hissedilmeye ve giderek artmaya başladı.

    Artık yıpranan sinirle tekrar servise götürdük cihazı. bikaç gün sonra "mekanik onarım" şeklindeki ibare ile cihazı geri teslim aldık.Ama boşluk duruyordu ve tekrar bakmaları için bıraktık. iki saat sonra geldiğimizde Bu sefer ekran olmuş derken servisten uzaklaşmadan cihazın köşesindeki çiziği farkettik hiçbir kılcal çizik bile olmayan telefonun köşesini ezmişler servise geri dönerek durumu belirttik. Ayrıca aldığımıza dair verilen evrakta cihazda çizikler olduğu belirtilmiş ve cihazın garanti dışı onarıldığı yazılmış biz böyle birşey olmadığını düzltmeleri gerektiğini belirttik ısrarla bizi ilgilendiren bir durum olmadığını bir hata olduğunu ve bunu şimdi düzeltemeyeceklerini söylediler.İade talebinde bulunduk iade başvurusunu Tüketici Hakem Heyetine yapmamız gerektiğini söyledi ve talebimizi almadılar. Oysa THH uyuşmazlıkları çözmek için var. Israrla iade talep etmemize rağmen değişim talebi ile cihazı teslim aldılar.

    Hukuksal yoldan hakkımızı aramak istiyoruz ancak farkettik ki taa servise ikinci teslim edişimizden itibaren cihazı servisten aldığımız( servise verirken bize verilen tutanaklarda değil) tutanaklarda çiziksiz cihaz olmasına rağmen çizikler bulunmakta diye not düşülmüş.Yani resmen hukuki yolları kapatmak için hile yapılmış.


    Şuan cihaz bir ezikle serviste değişim talebini bekliyor büyük ihtimalle cihaz düşmüş kullanıcı hatası diyip garanti dışı bırakacaklar. 4 aylık cihazın son 1 ayı serviste ve servise gitgellerle geçti.

    Elimizde yalnızca 3 tane cihazı servisten alırken verdikleri evrak ve bir tane en son servise verirken verdikleri evrak var. Elimizde boşluğun bulunduğu ve çiziğin olduğu fotoğraflar var.

    Sorunum çözülmezse hakkımı yasal yollardan arayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sinirli olduğum için karmaşık yazmış olabilirim kusura bakmayın.



    özet: 4 aylık telefon teknik olamayan servis sayesinde bir yer yapılırken bir kaç yeri bozuldu ve en son hasar aldı üstelik iade talebimi reddettiler ve değişim talebi istendi büyük ihtimalle garanti dışı yalanı söylenecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis değişim talebimizi "bizim adımıza!" iptal etmiş hakem heyetine başvurulacak.
  • samsung ve başarıyı neden sansürledin hiç de anlamadık zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

    samsung ve başarıyı neden sansürledin hiç de anlamadık zaten.

    dikkat edin ben demedim siz anladınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.