Şimdi Ara

Tetanoz olma durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler, 9 gün önce elimi ciddi paslı bir demir kesti yaklaşık 2 mm derinliğine kadar indi. İlk çok önemsemedim, kan aktı biraz bodrum katta olduğum için kağıtla bastırdım durdu bir süre sonra, bu arada 9.bodrum katta yaşandı olay. İlk gün çok önemsemedim hatta farkında bile değildim o derece, sonraki gün arkadaşım ya tetanozsan diye biraz gayriciddi şekilde korkuttu cumartesi olması sebebiyle ki hala olayın tan ciddiyetine varamadığımdan acile gitmedim pazar günü gittikçe bir korku sardı gittim acile tetanoz aşımı oldum bu arada 21 yaşındayım. Fakat sonrasındaki 4 gün çok halsizleştim ciddi anlamda ayağımı kolumu kaldıramayacak şekilde. Bu süre zarfında mikrobiyoloji doktoruna da gittim bişey yok gibi görünüyor dedi. Tetanoz antikor testi yaptı fakat 10 güne çıkıyormuş. İlk zamanlarda olmayan boyun ağrım var şuan ciddi şekilde en ufak hakarette ağrıyor. Arada sırada mideme de sancı gibi bir şey giriyor. Bugun itibariyle kesik olalı 9 gün oldu yarın tekrardan doktora gideceğim ama korkuyorum açıkçası hiç tetanoz olan gören varsa süreci açıklayabilir mi? Teşekkür ederim şimdiden. İyi günler.
    Bu arada tetanoz aşınızı kesik olmadan gidin okun yoksa ciddi anlamda tetanoz olmasa da olmuş gibi düşünüyorsunuz en azımdan ben şuan öyleyim :)

    Merak ettiğim şey şu, kuluçka süresi bitip bitmediğini nasıl anlarım, kuluçka süresi içinde aşı olursam tedavi edilmiş olur mu doktor biri Vars yarına kadar teşekkür ederm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Son durumun nedir umarım iyisindir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.