Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.359
Cevap
171
Favori
369.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • montaj34 kullanıcısına yanıt
    Enteresan gerçekten..
    Bende 2 Whatsapp kurulu, 1ini neredeyse hiç kullanmıyorum..
    O mu etkiliyor acaba.

    Bilemedim
  • Arkadaşlar selamlar. Malumunuz ülkemiz SPAM SMS cenneti. Spamları nasıl engelliyorsunuz acaba? Numaralı olanları engellemek kolay ama bir de numarasız olanlar var. App tavsiye eder misiniz?
  • asksarabi kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.
    Çok saçma olmuş .Bankanın böyle bir uygulama yapamaz,Bence peşini bırakmayın o parayla güzel bir kılıf alabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart1978

    Buyback yani eskiyi getir yenisini al da kampanya secenegi olmasi tuhaf! Ben tek cekim kredi kartimla secmistim hediye ceki secenegi yok. Bildigim kadariyla 18 ay taksit vs ile olusan faiz farkini Samsung karsilamakta bankalara ... Tek cekim odeyenlere neden daha mantikli vicdanli indirim veya kampanyalari vermiyor ? Sanki herkes 18 ay taksitli aliyormus gibi fiyatlandirmayi yapmislar bence ...


    Bir de icinde cikan oyunun bedeli 150$ lik Fortnite oyun bedeli de dahil edilmis. Oyun Android aleminde BETA dir. Bari Final surumu olsaydi. Gerci ben oyun hastasi degilim.. SAmsung Note serisine bu tur oyunlari ekleyerek cihaz bedlini ayrica artirmasi buyuk bir hata olmus ...


    Fortnite anlasmalarini gitsin oyun odakli birsuru telefon var piyasada onlarla isbirligi kampanyalarini yapsinlar Note serisi kullananlar ne alaka ? Elbette Note serisi oyunlari kaldirabilir ama Note serisi oyun odakli tasarlanan telefonlardan degil ki ?...


    https://www.xda-developers.com/samsung-galaxy-note-9-pre-order-fortnite-mobile-promotion/

    150$ lara varan su Fortnite oyunun Turkiye ye vergiler ile kumulatif halde mevcut hale sisirilmesini kabul etmiyorum...



    Note8 icin onsiparis ADI altinda TL cinsinden en az 2500 TL lik oyle boyle dayatarak bizlere tikistirip sattirmaktalar.


    O hediyeleri oyun kampanyasindan YALIN halde siparis verilse isteyen oyun mu oynamak istiyor ona ayrica oder sorunlu kablosuz kulakligi hediye edilmisti yine isteyen secebilir veya secmez ...

    HEdiye cekleri demek cokta zengin cesitlilgi olmayan asiri pahali SAmsung aksesuarlarini istemeyen de olabilir kalitleli daha saglam urunler var isteyen istedigi yerden alabilir hatta SAmsung tan bile ....



    Bence Samsung Turkiye Note9 ile hayal kirikligina ugratmaktadir.

    DAha halen aramizda buyback ile Note8 in ederi kesin nedir belli degil diye bekleyenler var eminim uye olmayan disarda nice potansiyel alicilar bu belirsizliklerden ya vazgecti ya da vazgececek...




    Bence tavsiyem cihaz gelmeden veya geldiginde kutusunu jelatinini dahi kimse acmasin gelen uzman veya cihaziniz gonderildiginde uzmanlarca bir cakallik cinlik yapip bedelindne dusuk yaparsa Note9 larini iade etmelerini kuvvetle oneririm .

    YAZIM ORTAYA ...
    Ben bu tutarsız davranışlardan dolayı vazgeçtim almaktan. Sitesinde herşey muğlak! Şimdi diğer alternatiflere bakıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Mood veya Truecaller ın SMS ini tercih edebilirsiniz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asksarabi

    Hayir. Simdi subeden kapattim. Kendi subem degil diye uzaktan talimatla kapattim.



    Bir hinlik yapjp odemeleri 15gun atlatmislar. Bayram diye olmustur diye anlamsiz bir agiz yaptilar. Atlatmadan dolayi 200 tl gecikme faiziyle fazla odeyerek kapattim. Boylece telefon 6000 degil, 6200 liraya maloldu bana.



    Beklenmedik bir masraf oldu 200 tl ama tartisarak halledemeyecegimi anladim, sonraki odemelerde de surpriz yapar bu banka deyip kapattim tumunu.

    Alıntıları Göster
    Hocam bende 18 ay taksit yaptırıp hemen kapatmayı düşünüyorum. Biraz açar mısınız neden 200 tl fark çıktı? Bayram sonrası mı baslatiyorlar ödemeyi? Gidip herhangi bir yapı kredi şubesinde aynı gün kapatınca fark mı çıkıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk guncelleme geldi cihaza. Agustos guvenlik yamasi ve 0.2 ile 0.4s Super Slo-Mo cekim secenekleri geldi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 17 Ağustos 2018; 11:39:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volte aboneliği için turkcelle mesaj attığımda uygun cihazlar listesi diye geri mesaj atıyor,anlamadım bir türlü.
  • 2 günlük şarj deneyimlerimi paylaşayım arkadaşlar. 4 aydır Iphone 8 Plus kullanıyordum. Karşılaştırma yaparak gideyim.

    * Apple ürünlerimde %100 çok beklerken (35dk), Samsung Note 9 %99'a 5-6dk'da iniyor. Ancak direnç noktası olarak Note 9 %50 - % 20 arasında inanılmaz. Iphone %99'dan aşağı indiğinde bilin ki bataryanız eriyecek. Bence bu konuda psikolojik olarak Samsung daha üstün.

    * Ekran süresi olarak IPHONE 8 PLUS ile Note 9 kafa kafaya. İkisi de güç tasarruf moduna sokulmadı. Konum hep açık. İkisi de günü tamamlar.

    * Iphone 8 plus hızlı şarjı Samsung Note 9'un hızlı şarjının yanında sönük kalıyor. Isınma hissiyatı aynı gibi. Bir fark hissedemedim. Ölçmedim. Note 9 yavaş şarj modunda bile oldukça hızlı.
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Su videoyu izlerken tadim kacti, tertemiz hediyesini secti, Buy-Back (Trade in) secimini yapti, 24 ay taksiti de secti, mis gibi siparisini verdi. Bizde online satis kanali hala kotu Samsung'un. USA disindaki Note 9'lara Fortnite Skin verileceği, verilecekse nasil alinacagi da belli degil..

    https://youtu.be/raJZDdwURSg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 17 Ağustos 2018; 11:52:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    S9 Plus a birka hafta once gelen ozellikler. S9 Plus Ana Konusu kullanicilari Note9 a gelen ilk guncellemedeki kameradaki agir cekimlerdeki ince ayar iyilestirmesinden gayet memnunlar .

    Az once samfirm uygulamasina baktim OTA ilk ciktiginda Samsung sunucularindan resmi firmware dosyalari gecici indirilemez olur suan ayne oyle ...

    Gelecek OTA in yazilim firmware bilgileri de soyle :


    SM-N960F/TUR/N960FXXU1ARG7/N960FOXM1ARG6/N960FXXU1ARG6/N960FXXU1ARG7

    Tahminim yarin samfirm ile parcali firmware ler indirilebilecektir. Baska ulkelerin ki de elbette yayinlanacaktir .


    Farkli ulkelere gideceklere ve o ulkenin hattini kullanacaklara tavsiyem o ulkelerin firmini samfirm ile indirip Odin ile bilgisayarinizdan yukleyin ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 17 Ağustos 2018; 12:12:55 >
  • montaj34 kullanıcısına yanıt
    Telekom da cihazınız uygun değil diyor biraz daha bekleyeceğiz heralde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emirism

    Benim genelde ekran sürem ve kullanım sürem daha az oluyor da.. E-posta ve uygulama sayısı kaynaklı zannediyordum.
    Değilmiş.. :)
    Note 8'de de öyleydi.. Note 9 da da memnunum ama yine genel yazanlara göre düşük..
    3 saat 15 dakika ekran süresi, 15 saat AOD.. 19 saat 4 dakika toplam kullanım..
    Şuan 24%, kalan 5 saat 51 dakika yazıyor iyi değerler ama ekran sürem düşük gibi sanki 24% için..
    Hmm P20 Pro'ya göre az o zaman. Ben videolarda Note 9 daha iyi gibi duruyor sanmıştım meğersem kullanımda iyi değilmiş. Ben en az 5 saat alıyorum ekran. Geçmeye gerek yok o zaman.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jinjin

    Su videoyu izlerken tadim kacti, tertemiz hediyesini secti, Buy-Back (Trade in) secimini yapti, 24 ay taksiti de secti, mis gibi siparisini verdi. Bizde online satis kanali hala kotu Samsung'un. USA disindaki Note 9'lara Fortnite Skin verileceği, verilecekse nasil alinacagi da belli degil..

    https://youtu.be/raJZDdwURSg
    Her zamanki gibi 3. Dünya Ülkesi...
  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    Harbi OHA diyorum GSM operatorlerine !...

    Yine kullanici odakli ayni cihaz Turkiye cihazi ayni GSM operatorlu kullanicilardan bircogu VoLTE hizmetlerini alamayacak ...
  • Hattım Türkcell Volte aktif.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Valla forumda Note 8 le 5 saat 6 saat ekran süresi paylaşanlar vardı..
    Benim uygulamalarım sıkıntılı muhtemelen.. :)
  • Bende 15.08 de samsung dan sipariş verdim havale ile aynı banka üzerinden ödemeyi yaptım hala kargo bekliyorum işin ilginç kısmı 500 TL hediye çeki verilecek ama siparişten sonra ertesi gün 750 TL hediye çeki maili geldi bende telefon edip sordum daha kargo vs olmadı arada bir gün hatta saatler var dedim 500 TL hediye çeki vereceğiz 750 TL veremiyoruz falan dediler bende itiraz ettim canlı iletişim ile görüştüm bakalım Son durum ne olacak :) samsung büyük firma böyle şeylere düşmez diyordum ama yine aynısı oldu note 5 zamanında da ilk alanlara hiç bir şey vermediler sonradan kablosuz şarj cihazı verildi ilk alanlar boş boş kaldı :) yine bu tarz bir şey oluyor sanırım ön sipariş verip erken almayın diyor açık açık samsung :) siparişi iptal edelim dediğim de 10 iş günü içinde iade verilir ücret diyorlar :) kargo bu gün de çıkmazsa sanırım pazartesi salı ya kadar gelmez hafta sonu çalışma yoksa pazartesi salı kargo :) insanlara dalga geçmek için güzel yöntem :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TymsahTR

    Bende 15.08 de samsung dan sipariş verdim havale ile aynı banka üzerinden ödemeyi yaptım hala kargo bekliyorum işin ilginç kısmı 500 TL hediye çeki verilecek ama siparişten sonra ertesi gün 750 TL hediye çeki maili geldi bende telefon edip sordum daha kargo vs olmadı arada bir gün hatta saatler var dedim 500 TL hediye çeki vereceğiz 750 TL veremiyoruz falan dediler bende itiraz ettim canlı iletişim ile görüştüm bakalım Son durum ne olacak :) samsung büyük firma böyle şeylere düşmez diyordum ama yine aynısı oldu note 5 zamanında da ilk alanlara hiç bir şey vermediler sonradan kablosuz şarj cihazı verildi ilk alanlar boş boş kaldı :) yine bu tarz bir şey oluyor sanırım ön sipariş verip erken almayın diyor açık açık samsung :) siparişi iptal edelim dediğim de 10 iş günü içinde iade verilir ücret diyorlar :) kargo bu gün de çıkmazsa sanırım pazartesi salı ya kadar gelmez hafta sonu çalışma yoksa pazartesi salı kargo :) insanlara dalga geçmek için güzel yöntem :)
    Türkiye'de teknolojik ürünü ilk alan olmamanız lazım :)
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız :) tutmazsa şunu yaparız diyerek ilerliyor müşteri hizmetleri :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.