Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.631
Cevap
620
Favori
1.172.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zapiekankarz kullanıcısına yanıt
    Hocam digiplayi izleyemiyorum. Başka hangi amaçla kullanıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: t@rik

    Hocam digiplayi izleyemiyorum. Başka hangi amaçla kullanıyorsunuz?
    En başta, film izleyebilirsiniz legal ya da illegal yollardan. Stremio, Netflix, Ip Tv vb...
    Müzik dinleyebilirsiniz. Spotfiy, Tidal, TuneIn Radio vb..
    Harici bir disk bağlayıp arşivinizdeki filmleri oradan izleyebilirsiniz.
    Bluetooth bağlantılı gamepad edinirseniz bir çok oyunu oynayabilirsiniz. Uygulama marketi dışında edineceğiniz .apk uzantılı uygulamalarla bu kullanımları genişletebilirsiniz. Mesela Amazon Kindle uygulamasını yüklemiştim, amazon hesabımdaki kitapları okuyabiliyorum. PDF dosyaları atarak bir nevi sunum için vs kullanabilirsiniz misal..
    Kısacası kullanım alanı çok geniş.
  • Zapiekankarz kullanıcısına yanıt
    O Zaman ip tv üyeliği satın alsam bu cihazda kullanabilirim. Güzel o halde APK deneyeyim. Eğer olmazsa birine 300 e satarım. İşi görülsün arkadaşların.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğin mini pc al cebine koy git her yere. Gerçek 4k içerikleri takılmadan açan bir oynatıcı. En ucuz 4k tv yi al bu cihazla mükemmel hale gelsin. Çok pratik. Ayrıca iç donanımı ile elektrınik devre kartları ve iç kalitesi mükemmel. Öve öve bitirilemeyen çok pahalı port android boxlar elektronik işçilik bakımından 5 para etmez. Kutuların içini açın elektronik işçilikleri resmen merdiven altı lehimlemeler kalitesiz. Kumandaları kalitesiz. Kaliyeli kasaların da içini açın içi kalitesiz. Bu cihazın içini açınca kalite kendisini gösteriyor. İşçilik gerçekten kaliteli Dahili chromecast sadece o bile cihazı çok değerli kılan bir özellik. Sadece kronik sorunlarını aşmanız gerekiyor. Hdmi csc switch on yapın. 2.4 ghz başka cihazlarınız varsa parazit yapabilir modeminizden kablosuz ayarlardan bant port ayarı filan yapın düzelecektir. En güzeli de güncelleme alması. Tek eksiği bir adet daha usb çıkış ve 8gb düşük hafıza. Bu cihaza en az 16gb hafıza veya hafıza kartı yuvası ile bir adet te usb 3.0 koyulsaymış dünyanın en iyi cihazı olurmuş her halde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askin.tc -- 5 Aralık 2019; 0:35:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mibox s elime ulaştı iki gündür okuyabildiğim herşeyi yükledim ve problemsiz izliyorum tek problemim şu ;

    Telefonu dik tutarak çektiğim videolar kodi ile izlerken yan çıkıyor , mx player ile filan izlerken nasıl çektiysem öyle çıkıyor problem yok ama kodi yan tarafta video resmini çok hızlı çıkardığı için hangi videonun neye ait olduğunu resimden çok hızlı anlayabiliyorum.Kodiden izlerken video ayarlarında 180 -90 -270 derece çevirme var ama ne yaptıysam görüntüyü çektiğim şekilde dik gösteremedim tavsiyesi olan var mı ?
  • Elimde ugreen ethernet girişli usb çoklayıcı var. Almak isteyenler özelden ulaşabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi store veya xaomi mağazalarıdan alırsak en uygun neresi veriyor?
    Marmara park mi store da 449 TL ama dükkanı ve içindeki adamı gözüm hiç tutmadı almak istemedim.
    Hepsi burada 19 Aralığa kadar gönderirim diyor. Kargo beklemeden en uygun nereden temin edebilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomacco -- 5 Aralık 2019; 10:36:10 >
  • Arkadaşlar cihazı ses çıkışından amfiye bağlamak için nasıl bir kablo gerekiyor bilgisi olan varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manifaturaci

    Dostum sen de 22 sinde sipariş vermiştin sanırım. Trendyol hiçbir şekilde ilgilenmiyor. Dün şikayet var.com a bu magduriyetimizi sert bir dille yazdım ve 1 gün sonra tedarik sürecine bile girmeden kargoya verilip bu sabah elime ulasti. Tavsiyem böyle yapman yoksa gelmeye niyeti yok.
    Ben de dayanamadım yazdım bakalım, hayır adamların umrunda bile değil en azından bir telefon aç ya kardeşim yoğunluk oldu falan de . Ancak yoğunluktan ziyade ihmal var,çünkü bunların satış yaptığı yan firmalar gittigidiyor,n11 gibi sitelerde 1 gün de kargo yapıyorlar hala yani sorun aslında trendyolda.
  • arkadaslar bu cihazı yeni aldım bein connect uygulamasını nasil yukleyebilirim ?
  • tomacco T kullanıcısına yanıt
    Migrosda 430 lira.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayet var a yazınca benimde sorunum çözüldü.Trentyoldan Torima dan vermiştim. Bugün kargoya vermişler. Uzun süre kargo bekleyen varsa şikayet var a yazsın ancaj böyle çözülüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: t@rik

    Eski abone değilim. Ürün bugün elime ulaştı 290 liraya satın aldım. Geldiğinde Google hesabımla giriş yaptım. Play Store'dan digiplay arattım bulmadı bende iade etmeyi düşünüyorum.Sorunsuz APK ile kurunca izleyebilir miyim? Sorun yasayacaksam iade edeceğim. Digiplayi kullanmadığım da pek anlamı kalmıyor. Olmadı önümüzdeki yıl ip tv alırım. Ne dersiniz?
    Hayır iade etmeyin play eninde sonunda çalışır tek kablosuz mouse ya da Air mouse ihtiyacı olacak o kadar. Sırasıyla yapin şunları: marketten puffin browser i ve xplore dosya yöneticisini indirin. Puffin ile apkmirror sitesinden digi play i ya da connect i arayıp son sürümü indirin. Sonra Xplore dosya yöneticisi ile indirdiginiz klasöre girip uygulamayı yükleyin. Sorun çıkarsa tekrar yazarsınız zaten. Herkes markette bulunamayan uygulamaları apk ile kurup rahatça kullanıyor. Benim bildiğim tek sıkıntı Tivibu go ve Chrome oldu. Gerisi sorunsuz çalışıyor. Bu arada hdmi cec ayarlarını on yapmayı unutmayın. Donma olmuyor cihazda ayarlar açıkken.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sombre06 -- 5 Aralık 2019; 17:16:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de dün Şikayetvar'a yazmıştım, Trendyol da cevap verdi ama ama 24 saat geçmesine rağmen siparişte halen bir gelişme yok. Sipariş vereli 1 hafta oldu ama daha tedarik aşamasında bile değil. Trendyol ile değil de satıcı ile alakalı sanırım. Torima mağazası şikayetlerden sonra hızlandırmış süreci ama ben Emperor Teknoloji'den almıştım bir ses seda yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicosia -- 5 Aralık 2019; 17:54:31 >
  • chaplinn kullanıcısına yanıt
    Amfinizin hdmı girişi yok mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sombre06 kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nicosia

    Ben de dün Şikayetvar'a yazmıştım, Trendyol da cevap verdi ama ama 24 saat geçmesine rağmen siparişte halen bir gelişme yok. Sipariş vereli 1 hafta oldu ama daha tedarik aşamasında bile değil. Trendyol ile değil de satıcı ile alakalı sanırım. Torima mağazası şikayetlerden sonra hızlandırmış süreci ama ben Emperor Teknoloji'den almıştım bir ses seda yok.
    Ben de emperordan aldım emperor diğer sitelerde aynı gün kargo yazmış Trendyol da bekletiyor. Ben de n11 deki yazdım 3/7 gün sürer yoğunluk var dedi bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.a dostlarım.Cihaz bugün geldi ama TV bağlantısında hdmı desteklemiyor uyarısı verdi sürekli açıkçası TV bilgisayarda da bazen yapıyordu ve baya eskidi.Moralim bozuldu ve aceleylehttps://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B07CL963T9/ref=ppx_yo_mob_b_track_package_o0_img?ie=UTF8&psc=1
    Bu aleti aldım.Kanaatimce TV box hala kullanışlı sizce iade etmeli miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chaplinn

    Arkadaşlar cihazı ses çıkışından amfiye bağlamak için nasıl bir kablo gerekiyor bilgisi olan varmı?
    https://lh3.googleusercontent.com/proxy/RgggVY9-z5ieW-iF7JQSWJIl4rRBOWGe_MjBEj2C6kQAcjvOJOakR_b_nTT7YrR_81KUEou8cW3NygGYU8O_pJskDVJLPFZquPht1kRxWxZq80fHK6UOCI439_DuiI68fh2a_ZVdAuXHu_FcPMqxCHKL=w384-h384

    Muhtemelen bu kablo iş görür. Sarı hariç beyaz ve kırmızı stereo ses, sarı video için. Hdmi olmayan tvlere de bağlanabiliyor sanırım cihaz bu cikisla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nicosia kullanıcısına yanıt
    Ben de emperordan almıştım bugün geldi, size de gelir bir iki gün içinde. Şuan çok fazla talep varmış tedarik ediyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.