Şimdi Ara

Bedava Bitcoin Kazanma Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 11.01.2021 Güncellemesi:
    Konuyu o kadar çok boşlamışım ki linkler ölmüş siteler çökmüş hiç dikkat etmemişim.Bu işleri bırakmıştım ama nakite sıkıştığım bir anda buralara bir bakınca güzel bir miktar elime geçti ve bende yeniden başladım bu işlere.Bitcoin yükselişte iken fırsatları kaçırmamak lazım :) Eskisi gibi linklere ve sitelere uzun uzun açıklama yapmayacağım bu sefer bir sorunuz olursa konudan yazabilirsiniz :) Sitelerin hepsine göz atın beğendikleriniz arasında dönün durun ben öyle yapıyorum Daha ekleyececğim linkler var ve açıklamaları da belki daha sonra eklerim.


    Nasıl bedava bitcoin ve altcoin(litecoin,dogecoin vb. ) kazanılacağını anlatacak ve ilgili siteleri paylaşacağım.Bizzat kullandığım ve çekim yaptığım sorunsuz siteleri sizlerle paylaşıp ölücülük yolunda yoldaşlar elde etme gayesindeyim.Siteler reklam gelirlerinden ve/veya size kısa süreli mining yaptırarak elde ettikleri gelirlerden bir kısmını aktarırlar.Şu zamana kadar sıkıntı yaşamadım sadece bu yöntemlerle belli bir noktaya bile geldim tavsiye ediyorum.**** kullanırsanız verim alamayabilirsiniz.

    https://coinmarketcap.com/ Bu siteden her coinin değerlerini direk olarak görebilirsiniz.

    Öncelikle faucet(musluk) sitelerine üye olmadan önce bir bitcoin cüzdanınızın olduğuna emin olun zira elimize geçmedikten sonra kazanmanın bir anlamı yok.Birkaç adet cüzdan oluşturma yolundan bahsedeceğim öncelikle.

    1.Binance.com sitesinden direk olarak borsa hesabınızı oluşturup coinlerinizi bu hesaba aktarabilirsiniz.Bu site yine kazançlarınızla alım satım yapmak için ideal bir site en sonda yine bahsedeceğim.Üye olduktan sonra deposit kısmından istediğiniz kripto paranın wallet (cüzdan) oluşturup o kodu daha sonra anlatacağım sitelerde kullanıp withdraw (çekim) yapmanız sağlanır.Farklı borsa sitelerinden de aynı işlemi yapabilirsiniz.Hatta paribu,koinim,btcturk gibi türk borsalarına da direk koyabilirsiniz.
    2.jaxx.io Yok ben param cebimde dursun diyorsanız çeşitli cüzdan uygulamalarından veya sitelerinden faydalanabilirsiniz.Jaxx.io basit arayüzü ile tavsiye edebileceğim bir cüzdandır çeşitli coinler için destek vermektedir ama siz kendiniz araştırıp kendinize göre olan bir tane seçebilirsiniz.


    Şimdi sıra geldi geldi gelirlerimizi elde etmeye başlamaya.2 adet mini wallet sitemiz var birikimlerimiz bu sitelerde birikir sonrasında kendi cüzdanımıza aktarırız.

    -*-*-*-*-*-*-*TARAYICI ÖNERİLERİ-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

    1.CRYPTOTAB

    Tüm bu sitelerden kazanç sağlarken aynı anda tarayıcınız aracılığı ile mining yapıp kazanç elde etmek mi ? Alırım bi dal.

    -*-*-*-*-*-*-*coinpot.co ÜZERİNDEN ELDE EDİLENLER-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

    coinpot.co sitemizden üyelik oluşturuyoruz ilk önce.Bu site kolay arayüzü ve cazip seçenekleri ile gönlümde taht kurmuştur.Üyelik oluşturduğunuz mail adresi önemli çünkü bu mini wallet'a aktarım yapacağımız sitelere de yine aynı mail adresi ile üye olmamız gerekiyor.Öbür anlatacağım siteden farklı olarak paranızın birikmesi için wallet oluşturmanıza gerek yok ancak en yukarda bahsettiğim gibi paranızı çekemedikten sonra kazanmanın alemi de yok.Birikim kazançlarınız burada ufak ufak birikerek minimum çekim miktarlarınıza ulaştığınızda paranızı cüzdanınıza aktarabilirsiniz ki aktarmalısınız.O işlem için withdraw etmek istediğiniz coinin üzerinden withdraw seçeneği ile adresinizi girerek kısa sürede tamamlayabilirsiniz.Ödemelerin zaman alması sizi düşündürmesin en kısa sürede hesabınıza geçeçektir.Bu sitede BİTCOİN,BİTCOİN CASH,LİTECOİN,DOGECOİN,DASH biriktirebilirsiniz sadece.

    1.bonusbitcoin.co

    Her 15 dakikada bir 5-20 arası bir satoshi hesabınıza direk olarak gönderilir.Siteye coinpot.co adresinizle aynı mail adresiyle üye olmanız gerekiyor yoksa paranız hesabınıza geçmez.Gerekli doğrulamaları yaptıktan sonra para direk hesabınızdadır.

    2.bitfun.co

    Belli bir süreden sonra istediğiniz kadar bekledikten sonra çekim yapabilirsiniz.Bekledikçe satoshi'leriniz (Bitcoinin yüz milyonda biri 1 satoshidir.) birikir.Tabi daha kısa sürelerde daha fazla avantajlı olursunuz.coinpot.co'ya kayıt olduğunuz mail adresiyle kayıt olmayı unutmayın.Claim tuşuna basarak ve doğrulamaları yaparak kazanabilirsiniz.

    3.moonbit.co.in

    coinpot.co adresinizle kayıt olarak bitfun gibi istediğiniz aralıklarla girseniz dahi coinler birikir.Tabi yine kısa sürelerde claim yapmak daha fazla gelir elde etmenizi sağlar.

    4.moonliteco.in

    Yukarıdaki sitenin litecoin versiyonu.

    5.moonbitcoin.cash

    Yukarıdaki sitenin bitcoin cash versiyonu.

    6.moondash.co.in

    Yukarıdaki sitenin dash versiyonu.

    7.moondoge.co.in

    Yukarıdaki sitenin dogecoin versiyonu.

    -*-*-*-*-*-*-*faucetpay.io ÜZERİNDEN ELDE EDİLENLER-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

    Aslında güzel bir arayüzü var ama mevcut faucet siteleri niyeyse beni pek tatmin etmiyor.Yine de kullanıyorum ve sizlerden de vereceğim diğer siteye göre belki bunu kullanmak isteyenler olur veya benim gibi ikisini de kullanmak isteyenler olur diye paylaşıyorum.Bonus siteler bölümündeki bazı sitelere bu site aracılığı ile çekim yapmak mümkün o yüzden siz yine de hesap oluşturun


    1.Bitcoin

    https://konstantinova.net/bitcoin

    https://xfaucet.net/bitcoin

    starbits.io

    2.Dogecoin

    https://konstantinova.net/dogecoin

    https://xfaucet.net/dogecoin

    claimfreecoins.io

    3.Feyorra

    cryptofans.xyz/Feyorra



    -*-*-*-*-*-*-*https://expresscrypto.io ÜZERİNDEN ELDE EDİLENLER-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

    Coin çeşitliliği fazla siteleri güzel imkanları çok olan harika bir microwallet sitesi.Asıl kullandığım sitedir kendileri.Tavsiye ediyorum

    1.Autofaucet siteleri

    Shortlinkleri tamamlayın süre kazanın ve arkada otomatik kazancınıza başlayın !

    autofaucet.dutchycorp.space

    best-shopme.com

    express.dutchycorp.space

    BOB eklenecek..

    cryptolovers.online

    autofaucet.org




    2.Bitcoin

    queenfaucet.website

    mycryptofaucet.com

    expresscrypto.ru

    topbtc.club

    3.Dogecoin

    freecoin.in.ua

    faucetdoge.tk

    dogexpress.xyz










    -*-*-*-*-*-*-*BONUS SİTELER-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*



    1.adbtc.top

    2.freebitco.in

    3.faucetcrypto.com

    4.cointiply.com

    5.cryptowin.io

    6.ESFAUCET

    7.FOCUSGAMES


    -*-*-*-*-*-*-*SAATLİKLER-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
    Bu sitelerden saatte bir claim yapabilirsiniz.Ayrıca twitter hesaplarında düzenli olarak ekstra roll kodu dağıtıyorlar.

    1.freetether.com

    2.freenem.com

    3.freecardano.com

    4.coinfaucet.io

    5.freebitcoin.io

    6.freesteam.io

    7.https://freeusdcoin.com

    8.freechainlink.io

    9.freedash.io

    10.https://free-tron.com

    11.freeethereum.com

    12.freebinancecoin.com

    13.freeneo.io

    14.free-ltc.com



    NOT:Linkler reflidir neden birbirimize kazandırmak varken parayı sitelerin ceplerinde bırakalım ki sömürelim sömürdüğümüz kadar !

    Not:Bunlar zaman uğraş ve getirisi olarak kendim kullandığım sitelerdir.Bir tek qoinpro kafamda soru işaretlerine sahip çünkü çekim yapmak için yüksek bir meblağ istiyor ve üstüne bayağı da bir kesinti yapıyor.Yine de hiç uğraş gerektirmediği için listemde yerini koruyor hala.


    ÖNERİ:Arkadaşlar burada bir sürü link koydum eğer bu sitelerden daha iyi veya bu siteler gibi siteler bulursanız yazın kendi refli linkinizle konuya eklerim.

    Onun dışında siteleri deneyin görün isterseniz hepsinden sırasıyla alın isterseniz bir coin üstüne sadece birikim yapın isterseniz birini bonuslarla alın diğerlerini direk alın kafanıza en yatanı size en uygun seçeneği seçin ve birikime başlayın.Eğer gelecekte çok yükseleceğine inandığınız coinler varsa onları kazanmaya öncelik verip diğerlerini de arada tıklatıp alır yine o coine çevirirsiniz. Coinpot üzerinden ödeme yapan siteleri bence mutlaka bulundurun zira zaman olarak bekleseniz de yine de kazanacağınız miktar artıyor tabi sürekli yapılırsa diğer sitelere göre daha düşük ücretler mevcut moon sitelerinde.Diğer iki site bence iyi getiri sağlıyor moonlarda pasif bir gelir olarak düşünülebilir.Faucethub sitelerinde de dediğim gibi ya tercihinizi yapın yada hepsini yumulun ya da birine daha çok öncelik verip diğerlerini de koyun. Reklam izleme sitesi özellikle iyi kazandırıyor orda.Siteler arasında da artık uğraşına zamanına getirisine göre yine tercihler yapabilir 15 dk 25 dk gibi periyotlarla döne döne kazanırsınız.Herkese iyi kazançlar aklınıza takılan sorular olursa sorabilirsiniz.

    Paralarınızı binance hesabınıza çekip al sat al sat da yapabilirsiniz veya direk paribu koinim btcturk vb. türk borsalarına gönderip ₺'ye çevirebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Setunfayks -- 11 Ocak 2021; 15:1:23 >







  • www.coinpotturk.tk



    coinpot sistemi ve faucet websitelerini detayli anlatan site. nasil kayit olunur nasil bitcoin altcoin kazanilir hepsi yaziyor. göz atmakta yarar var....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://coinpotturk.tk





    coinpottan bedava bitcoin nasil kazanilir turkce anlatan site...coinpot dagitan siteleri ve nasil coin toplanacagida yaziyor....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu güncellendi , daha da eklenecek ve güncellenecek takipte kalın !

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.