Şimdi Ara

Nerelerdesiniz ? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
8
Favori
19.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba hocam, nasılsınız

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes nerelerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O iyi donanımcılar, o güzel sistemlerine binip çekip gittiler. Doların 5'ine, kartların mininglisine, dh'nin fanboy trollerine kaldık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğunBelKası -- 9 Mayıs 2018; 19:15:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylardır bırakın yorum yazmayı dahili bileşenler bölümüne girmiyorum bile doğru dürüst.Son zamanlarda öyle kalite düştüki içim elvermiyor artık.Yıllar önce severek dh ye takıldığım dönemlerden fosil konumu üstlerde görmek şaşırttı ayrıca hüzünlendirdi.

    https://forum.donanimhaber.com/amd-7850-7870-kullananlar-kulubu-turkiyenin-efsanesi-302-kullanici-05-11-guncel--64347911

    Ne güzel günlerdi.Gözlerim doldu cidden : (
  • Eskıden dh de bılenlere saygı duyulur bırseyler ogrenılırdı sımdı butun fancıklar bırsey degıl bırcok seyı bıldıklerını zannedıyorlar.

    Savunanlar oyle bır savunur oldukı elınde olmayan kullanmadıgı urunu bıle babasının malı gıbı savunur oldular.Yasları max 18 olan bu arkadaslar dh nın ıcıne ettı ve yonetımde gelırlerın cogunu bu arkadaslar sayesınde kazandıkları ıcın onlara karsı bır uygulamada bulunmadı.Hakaret, saygısızlık dızboyu forumda
  • Eskilerin hala forumda olduğunu görmek mutluluk verici ama forum ortamı şu hali ile berbat, en başta şu siyasi konuların açılması yasaklanmalı sırf hit alacağız diye içine edildi forumun.
  • Amazon olayından sonra ya çoğu çekti gitti yada banlandı. Geri kalanı da muhtemelen okuyup bir şey yazmadan çıkıyordur.
    İmzam bile seneler öncesinin imzası
  • Nereden başlasam acaba ?

    2008-2012 yıllarında DH hardware olarak tepe ye ulaşıp zamanla bu hale geldi. Bu işi öğrendiğimiz abilerimiz zaten yaşları büyüktü, Aile Çocuk derken forum işini bıraktılar bazıları başka ilgi alanlarına yöneldi.

    Konuya baştan baktımda Üye olarak eskilerden o kadar eksik varki.. Ataruz Ahmet abi vardı Suat abimiz vardı BigDaddy vardı hayatımda ilk SLI ve Delta fanı onda görmüştüm allah bilir şimdi neleri vardır..,Vipracing abimiz vardı Firebal bilgisayar vardı TR ye custom water cooling nedir tanıtan ve sokan hepsi gitti..

    2008 yılında ekran kartı adı altına insanları aynı çatı altında toplamak adı İLK Nvidia club açmıştım sonra Burhan demircibu sonrasında turbopowerr devralmış

    Keyifli donanım tartışması yapacak adam kalmadı,zaten bilgisi ingilizcesi yok,insanında yazası gelmiyor.
    Dün Sergi kısmına girdim kahroldum resmen bütün konular 2006-2008 den kalma işte bu forumun durumunu özetliyor.Eskiden daha Serious bir forumduk
    Yönetim e gelirsek Hardware- Gaming dünyasının en büyük düşması olan Allahın Belası mining işinde, Review lar Testler neler neler sitenin kimyasına ayrıkı ama bunu çook eski üyeler anlar sadece.

    Foto / Bilgi paylaşıyorsun karşındaki (bu çağın adamı) ya kıskançlıktan yada işi taşşağa vururak karşıdaki adamı hem üzüyor hem rencide ediyor.O kadar çok etken vardı forumun çökmesine. Ender Bey in şimdi Msi TR den 2008 de Titan Amanda incelemesi yaptığı günü hatırlıyorum be 10 yıl olmuş..
    edit: annihilator denen biri vardı şimdinin Mete Can Karahasan ı hatırlayan varmı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 11 Mayıs 2018; 21:55:22 >




  • birde Sonicman adlı bir üye vardı öldü forum iyice sessizleşti belkide herkez şunu düşündü bu dünya boş .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seviyeli bir ortam için kalite şart..
    Değişen sadece bu oldu kalite..Bilemiyorum yeni nesile verilen eğitimdenmidir veya ailelerin yetersizliğimi ama şu çok açık görülüyorki bu forum kaliteli tartışmayı unutalı çok olmuş.
  • Belki yeri değil ama değinmeden geçemicem bu kalitesizlik bugün oyun sektöründe bile kendini gösteriyor.
    Türkiye özelinde değil,genel oyun sektöründe ''oyun'' kavramı şu aşamada ''battle royale''e kadar düşmüş durumda.
    Silent hill 2 ile PS1'de Syphon Filter serisi ile sonrasında Sneak Eater'la büyüyen bir kesim için şuanki durum gerçekten vahim bir okadarda üzücü çünkü oyun dediğin şey bu değil.

    EDİT: Ekleyimde PS1 dönemlerinde Çeçenistan mevzusu vardı Türkliyede benim gibi dinazorlar hatırlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 12 Mayıs 2018; 6:1:9 >
  • Banladılar
  • Artık donanım dünyasına olan ilgi azaldı eski üyelerinde artık yaşları ilerledi bu sebepten özellikle dahili bileşenler ilgi az yeni nesil zaten desktopçu değil tabletçi yani sektör ele ayğa düştü varda var işte sebep çok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum da yaşanan saçma sapan sorunlardan dolayı ismi lazım değil kendi bilmez üyeler yüzünden şahsen girmiyorum, bir de iş vb. durumlar dan dolayı da pek vakit olmuyor, ancak forumdan uzaklaşan belli bir kitle var bunun nedeni de yine forum yönetimidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 12 Mayıs 2018; 22:47:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OneTreeHill

    Ben buradayım

    Sekiz Ay öncesine kadar iki senelik dönemde aktif değildim ama şimdi sektörü değiştirince daha çok vakit ayırabiliyorum. Eskiye göre artık yaşlarımız ilerledi ve sorumlulukları artan bireyler olarak doğal olarak eskiye göre vakit ayıramıyoruz. Türkiye sınırları içinde yaşadığımız olaylardan ve olumsuz gelişmelerden dolayı sanırım heyecanımızı yitirdik ya da yitirmeye zorlandık. Zaten yeni gelen nesil felaket yani. Youtube trend kısmına bakınca az çok anlaşılıyor bu durum. Nasıl bir kitleyse konu ne olursa olsun eğer içerikte eğlendirici bir unsur yoksa direkt reddediyorlar. Bir konuya derinlemesine inilmesini geçtim o tarz konular ilgilerini bile çekmiyor. Tamam bizimde yaşımız ufaktı saatlerimizi oyun başında harcadık ama gidip ama oyun videosu çekip küfreden adamları izlemedik.
    Yaşın ilerledi mi? E ben öldüm, öteki taraftan yazıyorum o zaman.

    Ek: Vay be eski günler geldi aklıma, gece yarılarına kadar tek kanal-çift kanal ram, ekran kartı, oyun testleri, donanım incelemeleriyle uğraşırdım. Saatlerce tablolar hazırlar foruma konu açardım, hem de 3 krş çıkarım olmadan. Şimdi para verseler uğraşmam o işlerle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 14 Mayıs 2018; 17:49:34 >




  • Vay be... Ekran kartı bölümü, Ryzen öncesindeki işlemci bölümü durgunluğunu yaşıyor resmen. Bu konuda dahil ilk sayfadaki bütün konuların son mesajları dünden kalma.

    Yeni seri çıkmaması üzerine doların uçması kötü etkilemiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 16 Mayıs 2018; 12:15:43 >
  • Vay be çocukluğumuzda sorularımızı sorup öğrendiğimiz o insanlar gelmiş konuya.

    Çekinmeden üşenmeden her soruya cevap veren, zıt görüşü olduğunda bilgi olarak hünerlerini gösteren, bileşenleri her detayına kadar inceleyen.

    Sizler hepiniz yine gelin buralara..
  • mamad kullanıcısına yanıt
    Evet hocam buralar çok durgun. Dolar olmuş 4.5 Bu gidişle sene sonunda 5.5 görürüz gibi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi hocam bıkmadan usanmadan paragraflarca yazılar yazan değerli insanların çoğu artık buraya gelmiyor. Farkındalık yaratmak ve bir şeyleri değiştirmek için açmıştım bu konuyu. İyiki açmışım valla. Değişen bir şey olmasa da en azından herkes tek yürek oldu bu konu altında eski havalar esti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğunBelKası -- 15 Mayıs 2018; 22:15:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YoğunBelKası kullanıcısına yanıt
    Hiç sormayın one thrill mi dersiniz Leon X mi dersiniz daha görüp tam yazamadığım ne üyeler.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.