Şimdi Ara

DARK SOULS REMASTERED [PS4 ANA KONU] [TÜRKÇE REHBER] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
479
Cevap
21
Favori
37.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GATIRCAN

    Benim de öyle bir sorunum olmuştu. Silaha raw özelliği eklemişim ondan yükseltmiyormuş. Belki sende de öyle bir şey vardır.
    Yok raw özelliği eklemedim.
  • Akşam başladım oyuna Anor Londo'ya kadar geldim oyunda.PS3'de oynamamıştım DS1'i o zamanlar souls oyunlarına pek merakım yoktu.. Yanlız şunu söyleyebilirim kesinlikle Dark Souls serisi 3. oyun ile birlikte tam rayına oturmuş,1 ve 2'de hep bişeyler eksik gibi geldi bana nedense.. 1'i çok beğendiğimi söyleyemiycem açıkcası.. Anor Londoyu görene kadar oyunda zaman zaman sıkıldım diyebilirim.Şu ana kadar ki boss savaşlarıda zevk vermedi hiç.Seriye Dark Souls 3 ile başladığım içinde yavan gelmiş olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 30 Temmuz 2018; 3:18:16 >
  • Arkadaşlar merhaba ilk defa dark souls remastered oynuyorum .Fakat yardımlarınızı rica ediyorum.Bir türlü bölümü geçemiyorum.
    Şu güneşe bakan şovalyenin grubuna katıldım.

    Herşeyi temizledim ejderhaya kadar gelince boss a ışınlanan yerde diğer oyunculardan yahut güneşe bakan adamdan yardım alamıyorum.
    İmzaları gözükmüyor.
    Tek başımada 2 ejderhayı geçemiyorum.
    Ne yapmam gerekiyor :(
  • Karakterim warrior way of white covenanıntına istemeden girmişim bundan nasıl çıkabilirim :S o o yüzden mi yardıma gelmiyor ejderi kesmeye şovalye?
  • Sendroom kullanıcısına yanıt
    Ejderha boss sayılmıyor oyunda bu yüzden yardımcı bir NPC karakter yok onun için. Ayrıca diğer bosslarda yardımcı karakter gelmesini istiyorsan Bonfire'a gidip oturmadan bir Humanity basacak ve sonrasında Bonfire'a oturup Reverse Hollowing yapacaksın, Undead haldeyken NPC'leri yardıma çağıramazsın. Ejderha'dan kurtulmak istiyorsan ilk önce 200-250 tane ok ve bir tane yay al sonrasında Ejderhanın bulunduğu köprüde aşağı inen bir merdiven var oradan aşağı inip köprünün altına geç ve köprünün altından ejderhanın kuyruğuna ok at, belli bir hasar verdikten sonra kuyruğu kopacak sonrasında güzel bir silah alacaksın ve ejderha köprüyü terk edecek.
  • Sendroom kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:21:49 >
  • Sendroom kullanıcısına yanıt
    İnsan formunda olman yeterli ölüysen kimse gelmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Platin kupa için humanity lazım bana elinde olan varsa atabilirmi ? Bi 10 tane felan.Astora görevi için.Ayrica Sunlight covenantina girmek icinde 25 faith gerekiyormus bunun içinde biraz soul lazim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 13 Ağustos 2018; 10:11:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Covenant'a girmek için gerekli olan Faith limitini başka oyunculara boss kesmede yardımcı olarak düşürebilirsiniz ayrıca konuda Humanity farm kısmı var, 1-2 saatte istediğiniz sayıya rahatça ulaşabilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar oyun oyun buga girmiştir diye düşündüm sildim baştan warrior yerine knight açtım.
    Knight tan daha memnunum zırhları flan çok iyi. Level 18 deki charımı silip yeniden başladım bakalım hayırlısıyla :)
  • Tüm herkese cevapları için tek tek teşekkür ediyorum.
  • Arkadaşlar bu videoda 37.48 de yardıma çağırdığı adamı çağırmak istiyorum.
    Fakat bi türlü beceremedim.Bu imzalar malesef bende gözükmüyor.Bölümün başında güneşe bakan şovalye ile konuşması bitene kadar konuştum oysa ki ..
    youtube
  • Bell gargoyle.
  • Bu videonun hemen başında var arkadaşlar. O imzalar bende çıkmıyor.Kimseyi çağıramıyorum.Humanity de yaptım.



    YOUTUBE
  • Arkadaşlar konuda fazla resim olduğundan bazen bazı resimler yüklenmiyor ve o resimlerdeki bilgilere ulaşılamıyor. Bu rehberi Steam'e de taşımıştım, sıkıntı yaşayan arkadaşlar aşağıdaki bağlantıdan Steam'de açtığım rehbere ulaşabilir ve sorun olmaksızın tüm resimleri görüntüleyebilir.

    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1418597769
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-FD3E26E25

    Akşam başladım oyuna Anor Londo'ya kadar geldim oyunda.PS3'de oynamamıştım DS1'i o zamanlar souls oyunlarına pek merakım yoktu.. Yanlız şunu söyleyebilirim kesinlikle Dark Souls serisi 3. oyun ile birlikte tam rayına oturmuş,1 ve 2'de hep bişeyler eksik gibi geldi bana nedense.. 1'i çok beğendiğimi söyleyemiycem açıkcası.. Anor Londoyu görene kadar oyunda zaman zaman sıkıldım diyebilirim.Şu ana kadar ki boss savaşlarıda zevk vermedi hiç.Seriye Dark Souls 3 ile başladığım içinde yavan gelmiş olabilir.
    Kardeş ben yanlışlıkla andre of astora adlı sakallı demirci dedemize kılıç vurdum bana düşman oldu? Ne yaptıysam affetmiyor dede Beni af etmesini nasıl sağlarım? ÖLdürüp diriltmem mi gerekiyor? yoksa başka bir demirci mi arayacağım?




  • CheKD kullanıcısına yanıt
    CheKD kardeş sizin konuyla pek alakası yok ama. Ben Yaşlı sakallı demirci amcaya yanlışla vurdum o da bana düşman oldu. Öldürmedim sürekli kaçıyorum Eski haline nasıl getirebilirim.? bir yolu var mıdır?
  • stalker(1979) kullanıcısına yanıt
    Gargoyle'ları indirdiğin kilisenin tepesinden bir NPC var, adı Oswald of Carim. Onunla konuşarak bir NPC'ye vurma günahından kurtulabilirsin, bunun için ona belli bir miktar Souls ödeyeceksin ve Andre ona vurmanı unutacak, konuda Karakterler kısmında Oswald of Carim'e bakarsan daha çok bilgiye ulaşabilirsin.
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. İnternetten bayağı bir araştırınca dediğiniz gibi olduğunu gördüm. Yine de cevap yazdığınız için teşekkürler.
  • Dlc'ye gitmeden önce save alıp oyunun bir sonunu göriyim dedim sonra zorluğu merak ettim NG+ya biraz bakıyım ilerleyip dedim sonuç bu.Zor diyorlardı NG+ için ama sanırım kastettikleri oyun içi düşmanlar çünki bosslar kolay gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 25 Ağustos 2018; 11:52:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.