Şimdi Ara

Yük Taşımacılığında Konveyör Kolaylığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
37
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yük Taşımacılığında Konveyör Kolaylığı

    Yük Taşımacılığında Konveyör Kolaylığı
    Teknolojinin gelişmesiyle birlikte birçok iş çok daha kolay ve rahat bir şekilde yapılabilmektedir. Bu noktada misket ve bilye üretimi yapmakta olan firmamızın üretim portföyünde çok fazla alternatif bulunmaktadır. Özellikle yük taşıma noktasında devreye girmekte olan misketlerden ve bilyelerden oluşan sistemler aynı zamanda hareketli parçaların imal edilmesinde de Entegre olabilmektedir. Bu sebeple konveyör dediğiniz yük taşımacılığının can damarı konumundaki sistemlerin üretiminde firmamız ön plana geçmektedir. İSO standartlarına göre üretilmekte olan konveyörler sayesinde birçok kurum ve sektör rahat bir nefes almaktadır. Çünkü üretim bandımızdan çıkmakta olan bütün konveyör sistemlerinde uzun ömür ve malzeme kalitesi dikkat çekmektedir.

    Konveyör Sistem Nerelerde Kullanılır?
    Kendine has yapısıyla dikkat çekmekte olan konveyör sistem özellikle havayollarında tercih edilen bir yük taşımacılığı yöntemidir. Aynı zamanda çeşitli depolarda silolarda yük taşınmakta olan pek çok yerde devreye girebilmektedir. Fabrikaların montaj hatlarında maden ocaklarındaki taşıma sistemlerinde ve bazı makinelerinin parçalarında da yine konveyörden faydalanılmaktadır. Sadece yük taşıma noktasına değil çeşitli yükleme ve boşaltma işlemlerinde de kullanılmakta olan konveyör son derece dayanıklı bir Rulman çeşididir. Bu sebeple çok fazla talep gören konveyör ürünlerimiz müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre farklı ebatlarda ve boyutlarda üretilmektedir. Özellikle eğimli konveyörler ve bantlı konveyörler en çok ürettiğimiz ürünlerdir. Ayrıca havalı konveyörler ve zincirli konveyörler de müşterilerimiz tarafından talep edilmektedir. Ekstra bir uygulama olarak titreşimli konveyörler de firmamızın üretim bandından çıkmaktadır. Konveyör sistemlerin yerden olduğu gibi havadan da yük taşımacılığına uygun bir portföyü de bulunmaktadır. Bu sebeple ısıya karşı olan mukavemeti ve yüke göstermiş olduğu direnç sayesinde en ağır yüklerin dahi taşınmasında devreye girebilmektedir.

    Kaliteli Konveyör Rulmanları
    Firmamız konveyör sistemleri içerisinde konveyör rulmanlarına özel bir önem göstermektedir. Dört farklı konsept ile üretmiş olduğumuz konveyör rulmanları endüstriyel firmalar otomotiv sanayi conta kapağı üretimi ve daha pek çok sahada devreye girebilmektedir. Son derece kaliteli olan konveyör sistemleri ve ekipmanlarını oldukça uygun fiyata üreterek endüstriyel kurumların ve sanayi tesislerinin büyük bir ihtiyacını gidermekteyiz.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.