Şimdi Ara

LG'den önemli karar: G serisi rafa kalkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • LG'nin bu yılın başlarında yeni bir amiral gemisi akıllı telefon çıkarmayı planladığını biliyoruz. Doğal olarak herkes LG G7'nin yolda olduğunu düşünüyor ancak son haberlere göre şirketin yeni telefonu G7 olarak gelmeyebilir. Kore kaynaklı bir raporda, LG'nin G serisi akıllı telefonlarını yeniden markalamayı planladığı yazıyor.

     

    Ayrıca Bkz.BYTON iddialı geliyor: Dev ekran, 480 km menzil ve bir kahve içme süresinde haftalık şarj
    LG son yıllarda G serisini amiral gemisi akıllı telefonları için kullanıyor ancak görünüşe bakılırsa artık bunu yapmayacak. Ülkedeki yerel Digital Daily yayınına konuşan bir LG yetkilisi "LG, yılın ilk yarısında G serisi için yeni bir marka stratejisi hazırlıyor. Telefonu iki basamaklı bir sayıyla numaralandırmak ve telefonu yeni bir adla yeniden markalamak masadaki seçeneklerden bazıları" dedi.

     

    Şirket henüz bir karar vermiş değil



    LG'nin bu planı doğrulansa da şirketin henüz kesin bir isim üzerinde karar kılmadığı anlaşılıyor. LG G7'nin -veya her nasıl adlandırılacaksa-, CES 2018 ya da Mobil Dünya Kongresi (MWC) kapsamında tanıtılacağını düşünürsek, şirket yeni marka stratejisini belirlemek için biraz geç kalmış gibi görünüyor. Bu değişikliğin telefonun satış performansı üzerinde bir etki yaratıp yaratmayacağını ise zaman gösterecek.








  • Telefonda başka bir marka da kurmaları lazım. LG adı çok lekelendi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bootloop, ghost screen, berbat batarya süreleri, aşırı ısınma gibi kronik sorunları çözemedikten sonra isim değiştirse ne olur. Eşeğe altın semer vursan yine eşek.

  • G2'den sonra seri kendini toplayamadı ki.
  • Kronik sorun olmasın yeter. Neden koskoca firma şunu anlayamaz.



    LG cihazları çok beğeniyorum ama resmen almaya korkuyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • v serisini düzgün fiyatla satsa pazarda yer alır gayet. bugün belli başlı bütün youtuber'lar sene sonunda en iyi telefon videoları falan çekerken v30 için en sorunsuz, en underrated telefon dediler. ama neyde en iyisi dersen cevap yok. bir telefona 4000 liralar istiyorsan bir şeyde en iyisi olması şart.
  • Amiral gemisini piyasaya sürüp 6 aydan fazla destek vermeyecek kadar özgüveni tam bir firmadır LG

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerinde olmuş,G serisi Kronik sorunlu olarak anılıyor,yeni seri başlatsınlar,mümkünse kronik sorunu olmasın.

  • Sony, HTC ve LG çok radikal tepkiler vermedikçe artık piyasada tutunmaları zor. Olması gerektiği gibi. Kimse babamızın oğlu değil. Para veren taraf olarak, verdiğim paranın karşılığında en çok veren kimse onu almaya devam ederim.

  • Adam gibi telefon yapsınlar, yoksa batmaya mahkumlar. Yenilikçi bir şey ortaya çıkarmaları gerek.

  • K Serisi olacakmış diyorlar. Kronikten hani :D

  • Xiaomi, meizu ve letv varken biraz zor tutunurlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E haliyle G serisinde iyice sıvadılar. Bu serinin sonlanması iyi olmuş iyi bir imaj bırakmadığı aşikar. G2 den sonra hep bozdu. K serisinden de pek umudum yok yine kronik sorunlu cihazlar çıkmaya devam edecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T Square -- 3 Ocak 2018; 23:15:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G serisinden vazgeçse ne olur? İsmin önemi yok, kronik sorunlardan kurtulsun yeter.Koskoca LG, nasıl oldu da bu kadar kronik sorunlu cihaz çıkardı? ilginç gerçekten...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg bir türlü rayına oturtamadı bu g serisini. İsmi değiştirip denesinler bir de :)

  • Bence de G4 ve sonrasinda seriyi bitirip, V serisi ile yola devam etmelilerdi. V serisini G serisi takvimine çekip, ayni kaliteyi sürdürmeliler.

  • Cep telefonu hastalığını lütfen bırakın artık, genç arkadaşlarım bu telefonlar 500 lira değil fakat çok ucuzmuş gibi hareket ediyorsunuz. Yapmayın, paranıza yazık ileride keşke bir şeylere yatırım yapsaydım diye bilirsiniz. Parası olan yada olmayan fark etmez. Üreticilerin satış stratejileri kullanıcıya göre belirleniyor. Yeni çıkan ne olursa olsun alımda temkinli davranırsanız firmalarda strateji değiştirip ürettikleri malın kalitesini arttırmak durumunda kalırlar.

  • tuketici guveni, marka imaji bir kere yerlestinmi kolay kolay yikilmaz ama bir kere yerlere dustunmude geri toplamasi cok zordur. bir nesil sorunlu telefon uretse cok etkilemezdi ama ust uste sorunlu kolay bozulan modeller cikarinca imaj bir kere gitti. art g yi degistirmekle geri gelmez o. ancak 3-4 nesil cok saglam, etkiliyici modeller cikaracan, ondan sonra duzelebilir.

  • G ve G2 gibi bir efsane modellerden sonra G3 ile geriye giden G4 ile nispeten toparlayan ama sorunlarıyla saç baş yolduran G5 teki anlamsız modüler telefonun inanılmaz narinliği derken G6 da ise güncel donanımı ıskalamasıyla kullanıcıların LG telefonlara bakışı inanılmaz negatif bir hal aldı. Sadece G isminden vazgeçmesi yetmeyebilir yukarıda denildiği gibi LG ismini hiç kullanmadan Huawei honor gibi ya da oppo nun oneplus girişimi gibi ayrı bir isimle temiz bir sayfayla başlaması lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanım ve arayüz olarak müşteri odaklı en iyi firmalardan biri LG bence. 5 yıldır note serisi kullanıyordum. Hanıma G2 almıştım. O zamandan beri bir sıcak bakıyordum bu markaya. Ve sonunda daha Türkiye ye gelmeden V30 modeli getirttim. Kullanması o kadar hoş ve kolay ki. Arkadaşlardan bu modeli beklemesini ve incelemesini tavsiye ederim. Ön kamera hariç gerçekkten 10 numara.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.