Şimdi Ara

ÇİFTLİK BANK SAHİBİ ŞİRKET HİSSELERİNİN TAMAMINI KIBRISLI ŞİRKETE DEVRETTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Binlerce kişinin para yatırdığı şirketin sahibi şirketteki hisseleri devretti. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın suç duyurusunda bulunmasının ardından Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın da inceleme başlattığı Çiftlik Bank’ın 25 yaşındaki CEO’su tek başına elinde tuttuğu şirketi sessiz sedasız devretti ve müdürlükten ayrıldı.

    İki bakanlığın operasyon için harekete geçtiği sanal çiftlik oyunu Çiftlik Bank'ın sahibi 25 yaşındaki Mehmet Aydın şirketteki hisselerini devretti ve şirketle tüm bağını bitirdi. Kurdukları sanal sistemle yüksek kar vaadi karşılığında vatandaşlardan para toplayan Çiftlik Bank önce Bursa'da olan şirket merkezini 23 Ekim'de İstanbul'a taşıdı.

    Ardından şirketin sahibi Mehmet Aydın'ın şirketin 15 milyon TL sermayesine tek başına hakim olduğu ortaya çıktı. Aydın, 22 Aralık'ta elinde tuttuğu şirket hisselerini Fame Game Hayvancılık Sanayi isimli şirkete devretti devir işlemi bugün Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlandı. Bu şirketin sahibi olarak ise merkezi Kıbrıs'ta bulunan Famegame Software LTD görünüyor. Şirketin tek sahibi ve CEO'su olan Aydın'ın tüm hisseleri devretmesinin ardından yönetici müdürlüğü de bitmiş oldu.

    215 MİLYON TL SERMAYENİN SAHİBİ OLAN ŞİRKETİN SERMAYESİ 10 BİN TL

    Operasyon düzenlenen Çiftlik Bank'ın asıl sahibi resmi kayıtlarda Kıbrıs'ta kurulu olan Famegame Sofware LTD olarak görünüyor. Bu şirketin sermayesi 10 bin TL. Ancak bu şirketin sahibi olduğu Türkiye'de kurulu olan Fame Game Hayvancılık Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin sermayesi 200 milyon TL. Fame Game ise sermayesi 15 milyon TL olan Çiftlik Bilgi İşlem Bilişim Tarım Hayvancılık Ticaret Limited isimli şirketin sahibi oldu. Çiftlik Bilgi İşlem Bilişim Tarım Hayvancılık Ticaret Limited şirketi de Çanakkale Dora Gıda Ticaret Limited şirketinin sahibi olarak görünüyor.

    Alıntı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swonz -- 28 Aralık 2017; 15:29:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Devralan şirket ben oyunu satın aldım. Oyun oynamak isteyenler girsin siteye oynamaya devam etsin diyecek. Paralar inekler oyuncak oldu anlayacağınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patlayacağı belliydi ,yaptıkları vurgun ne kadar acaba
  • Cannicus kullanıcısına yanıt
    Babasının şirketi gibi savunanların tepkilerini merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gram güvenim yok bu şirkete saçma sapan bir ponzi sistem biliyorum fakat bu işe ilk başından girmiş arkadaşımın hesabında şuan 39 bin lira para var daha dün gördüm aklım çıktı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Meraxes

    gram güvenim yok bu şirkete saçma sapan bir ponzi sistem biliyorum fakat bu işe ilk başından girmiş arkadaşımın hesabında şuan 39 bin lira para var daha dün gördüm aklım çıktı

    kaç yatırdı ?
  • bende sperm çiftliği açmak istiyorum kesin gelen olur
  • iyi tokatladı eleman
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asdasdqwertyveyaalxyvance


    quote:

    Orijinalden alıntı: Meraxes

    gram güvenim yok bu şirkete saçma sapan bir ponzi sistem biliyorum fakat bu işe ilk başından girmiş arkadaşımın hesabında şuan 39 bin lira para var daha dün gördüm aklım çıktı

    kaç yatırdı ?

    valla hocam söylemişti de unuttum yalan olmasın şimdi. kredi çekip yüklü girmişti ama baya düzenli görüştüğümüz bi arkadaş zaten starbucks'da baristalık yapıyor. ilk başta para yatırdığı zaman hikaye bu paranı falan alamazsın demiştim. çocuk yatırdığı parayı çıkardı 2 ye 3 e katladı yani. hergün bankadan para çekiyor üstüne üstelik 39 bin lira da para biriktirmiş gözlerimle görmesem inanmazdım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Musasi

    bende sperm çiftliği açmak istiyorum kesin gelen olur

    Cem yılmaz'ın dediği gibi orayı yıkarlar
  • Meraxes kullanıcısına yanıt
    Hocam yıllık çok az kar payı veriyordu bildiğim kadarıyla. Sen ona ne kadar yatırdığını sor bence amorti edememiştir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPK, Çiftlik Bank adı altında bazı şirketler üzerinden yürütülen faaliyetler için suç ihbarında bulunulmasına karar verdi


    Konuya ilişkin aşağıdaki açıklama Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) bülteninde yer aldı.

    " Çiftlik Bank adı altındawww.ciftlikbank.com vewww.ciftlikbank.web.tr adresli internet siteleri ile Çiftlik Bank ile ilişkili olduğu anlaşılan Çiftlik Bilgi İşlem Bilişim Tarım Hayvancılık Tic. Ltd. Şti., Fame Game Hayvancılık Sanayi ve Ticaret AŞ, Çanakkale Dora Gıda İçecek İnşaat Petrol Tarım ve Hayvancılık Turizm Ticaret Limited Şirketi ve Famegame Software Ltd. unvanlı şirketler üzerinden yürütülen faaliyetlerin incelenmesi neticesinde; Çiftlik Bank adlı oyun platformunun internet siteleri ve sosyal medya hesaplarında kullanıcılara yüksek oranlarda getirilerin vaad edildiği, oyun platformunda vaad edilen yüksek oranlı getirinin kaynağı olarak hayvancılık sektöründe yapılan reel yatırımların gösterildiği; ancak söz konusu şirketlerin de zarar ettiği görüldüğünden mevcut üyelere oyun içerisinde yapılması vaad edilen yüksek oranda ödemelerin gerçekleştirilmesinin mümkün olmadığı; sayısı tam olarak tespit edilemeyen çok sayıda kişiden hayatın olağan akışına uygun olmayacak şekilde yüksek getiri taahhüdü yoluyla para toplanmasının 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'un 80 inci maddesi ile kurulması yasaklanmış olan "piramit satış sistemi"nin özelliklerini bünyesinde barındırması ve hileli davranışlar yoluyla sisteme para aktaran şahısların zarara uğratılabileceği ve ileride büyük mağduriyetlere yol açabileceği hususları dikkate alınarak, konuyla ilgili olarak 5207 sayılı Türk Ceza Kanunu'nun 157 ve 158 inci maddeleri kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç ihbarında bulunulmasına ve 6502 sayılı Tüketici Kanunu'nun 6'ncı ve 80'inci maddeleri kapsamında gereğinin takdir ve ifasını temin etmek üzere Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bilgi verilmesine karar verilmiştir.


    şimdi arkadaşına söyle, 39bin TL'sini de usulca çeksin




  • Iyi yapti adam zeki. Guzel tokatladi bunlari

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hllnsl H kullanıcısına yanıt
    hocam çocuk şeytan zaten programda tutmuyor para garanti hesabında
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Swonz

    Hocam yıllık çok az kar payı veriyordu bildiğim kadarıyla. Sen ona ne kadar yatırdığını sor bence amorti edememiştir

    valla onun yalancısıyım bilmiyorum artık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cannicus

    Patlayacağı belliydi ,yaptıkları vurgun ne kadar acaba

    Nerden baksan 500 milyon vardır.


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkurt02 kullanıcısına yanıt
    Bir yerde 1 milyar tl diye görmüştüm, ne kadar doğru bilemem ama az olmadığı kesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haber varmı bu adamdan?

    Parasını alamayan zarar edenler var mı bu işten?
  • Sistem devam ediyor patladığı yok adamın hakkına giriyosunuz iftira atarak yok acaba ne kadar vurgun yaptı, iyi tokatladı vs diyerek..
  • Hala savunuyolar birde.Bu kadar iyi sirketse tamamini kacar gibi niye devretsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.