Şimdi Ara

Emre Akbaba nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çöp, veya süper oyuncu demeden düzgün şekilde açıklayacak var mı?

    http://spor.haber7.com/galatasaray/haber/2509416-terim-soz-aldi-surpriz-transfer-gerceklesiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Boş topçu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle adamları alıyoruz sonra göndermek için uğraşıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beğenmiyorum bu adamı, yine medya şişirmesi bir adam. Bir de iyi paslarını/şutlarını v.s. alıp şişiriyorlar programlarda.

    Böyle böyle her futbolcuyu şişirsin, 17 maç oynandı, elbet 3-5 tanesinde güzel bir kaç hareket, şut, pas yapmıştır yani.

    En fazla iyi bir yedek olur bizim için.
  • Ligimizde büyük takımlarda oynayabilecek potansiyele sahip 3-5 adamdan biri.

    Gelsin yarın 11'e koyalım gibi bir düşüncem yok ama neticesinde kadroyu tamamen yabancılardan kurmuyoruz. Elimizdeki yerliler pek iyi değil yerli kalitesini arttıracak bir oyuncu. Bonservisi abartı olmadığı taktirde bence gelmesinde sıkıntı yok. Bu sene şampiyon olursak seneye 3 kulvarda 14 futbolcuyla mı oynayacağız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 27 Aralık 2017; 17:27:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya olm sizde nasıl kafa var allah askına hala mı akıllanmadınız yeter la valla yeter. Son olarak latovleviciye bakın SU ANADOLUDAN HANGI AlDIGIMIZ TOPCUDAN HAYIR GORDUNUZ.

    Sun dunku macı ac bir daha izle.

    Tarıh , Donk , Latov , Eren... hala mı akıllanmadınız..
  • Hocam birçok yönden düşünmek lazım.

    Avantajı ligi tanıyan, çift ayaklı, gerektiğinde yedek olarak beklemeyi sorun etmeyecek bir isim.

    Dezavantajı maliyeti olabilir. 4.000.000 / 5.000.000 € civarı bir bonservis isterlerse bence o paralara daha mantıklı hamleler yapılabilir.

    Emrah Başsan mesela. O da Antalyaspor'da göz önüne çıkıyordu. Skora katkısı,oyuna katkısı... Gayet iyiydi. Hatta genç milli takımlar da da şans buluyordu. Ama Galatasaray'da durumu ortada.

    Tabi bir/iki isme bakılarak genel bir yorum yapmak doğru olur mu bilmem ama bence bonservis bedeli yüksek olacaktır. Bu sebeple başka oyunculara yönelmek daha mantıklı.
  • Rotasyon icin oyuncu.iyi bir yedek zaman zaman da 11 oynayabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kenardan oyuna dahil olunca iyi olur bence. Belhanda cikip selcuk gireceğine belhandaya daha yakin olan emre akbaba girsin daha iyi. Mehmet ekici'den daha iyi oyuncu(mevki ve maas itibariyle ekiciyi kastettim), hatta buyuk takimlara transfer olabilecek birkac türk oyuncudan biri diyelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye sınırları içerisinde oyuncu almak, hele sınır durumu yokken enayilikten başka birşey değil. Alt yapıdan eleman koy, para bayılma. Hiç değilse tutmadı deriz. Ama gidiyoruz Anadolu takımında iki üç maç parlayan adamları Messi ilan ediyoruz.

    Al örnekleri o kadar çok var ki ülke içi ülke dışı saymakla bitmez. En son Emre Zort vardı. Adam zortladı gitti. Cengiz var dedik onuda yakında Salih gibi paketleyip gönderirler.

    Türk topçu = pişmanlıktır.

    Türk topçular 2000'nin başına kadar iş yapardı. Alpay, Tuncay vs vs gibi. Şimdi bir tane oyuncu sayamıyoruz.
  • Emre akbaba alanya için iyi oyuncu ama galatasarayda rotasyon bile olmayacak kadar kötü. Cidden kazık yemekten bıkmayan arkadaşlar var aramızda. Bedavaya gelcekse alınsın kenarda çekirdek çitler en fazla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -RAUL

    Ya olm sizde nasıl kafa var allah askına hala mı akıllanmadınız yeter la valla yeter. Son olarak latovleviciye bakın SU ANADOLUDAN HANGI AlDIGIMIZ TOPCUDAN HAYIR GORDUNUZ.

    Sun dunku macı ac bir daha izle.

    Tarıh , Donk , Latov , Eren... hala mı akıllanmadınız..

    Genelleme yanlış. Bir sürü aksine örnek var. Şu anda BJK’nin en değerli oyuncusu kim? Cenk Tosun. Bizim en değerli oyuncumuz kim? Ndiaye. Nereden geldiler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bonservis vererek yerli topçu alınmamalı,soner aydoğdu serbest kalacak onu alsınlar
  • Ya kaç senedir altyapıdan kimseye şans verilmiyor. Madem bu derece kötü altyapımız kapatsınlar para harcamasınlar. Yok aslında yetenekli çocuklarsa bıraksınlar bu hafif parlayan adamlara milyon euroları dökmeyi her sene 1-2 altyapı oyuncusu üzerine ciddi eğilsinler, 2-3 farklı önde olduğumuz maçlarda oynatsınlar tecrübelendirsinler. Normali bu değil mi? Barcelona bile devamlı altyapğıdan oyuncu çıkarıyor parası mı yok adamların
  • Amrabat,Tarık,Veysel vs. Anadolu topçuları.Kendi takımlarında biraz havaya girmeleri gayet normal.Takımlar Galatarasay'a başka oynuyor Karabük'e farklı.Işığını aldanıp aldığın topçuyu nasıl yollarız diye yazı kasıyoruz burda.Gerek yok Ts ye gider en fazla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu'nun bu sezon ki 3 büyüklere pazarlayacağı yerli futbolculardan birisi, kötü futbolcu değil fakat büyük takımlarda aynı süreklilik ve performans gelir mi ? Elbette soru işareti ve biz bu soru işaretlerine çok para verdik.

    Forvet arkasında tehlikeli bir futbolcu, ayaklarının ikisini de kullanıyor, Alanya'da önlem alınacak hangi futbolcu var dersen 1 love 2 Emre, Belhanda alternatifi olarak alınabilir.

    Transferi konusunda şunu söylemek istiyorum, paradan ziyade takasa yönelmeliyiz. Düşük bir ücret ve yanında bir ton adamla takas edip alabiliriz.
  • uygun maliyetle alınabilir.
    yarın öbür gün yabancı sınırının durumu belirsiz. bu tarz adamları kaptırmamak lazım.
  • bu adama para vermektense emrah başsan üzerine yoğunlaşalım paramızda cebimizde kalır.. tamam yetenek var ama emrah başsan'ında yeteneği vardı gelmeden önce, boşa para harcamayalım yeter artık
  • Kulübe için iyi bir isim. İyi bir pasör, önünde yetenekli futbolcular varsa besler. Çok iyi şut atıyor, bu sezon ligimizin en fazla isabetli şut atan adamı. Süper Lig içerisinde transfer yapacak olsam alacağım iki isim var onlar da Deniz Türüç ile Emre Akbaba. Deniz daha yetenekli bence.
  • Balonhanda * 2 = Emre Akbaba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.