Şimdi Ara

FİLİSTİNLİ MAHKUMLARA İDAM CEZASI GELIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yarın ısraıl parlamentosu ıdam cezasını oylama yapcak oylama 3 aşama olcak. eger gecerse ıdam yasallaşcak.

    kaynak ntv haber.

    ABD’nin Kudüs kararının ardından Filistinlilere yönelik şiddetini arttıran İsrail, bu kez de Filistinlilere “idam cezasını” getirmeyi öngören tasarıyı oylayacak.
    İsrail, bu skandal oylamayı yarın İsrail Parlamentosu Knesset’te gerçekleştirecek. Kudüs’te, ABD Başkanı Donald Trump’ın kararını protesto eden Filistinlileri darp eden ve ölümüne neden olan İsrail güçleri, Filistinlileri “terörist” olarak nitelendirirken oylamaya ilişkin açıklamada İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman’dan geldi. Liberman, işgal ettikleri Kudüs’ün asıl sahiplerini terörist olarak suçlayarak, Filistinli mahkumların vatandaşları kaçırma girişiminde bulduğunu iddia etti.
    İsrailli Bakan Liberman, parlamentoda yarın Filistinlilere idam cezası getirilmesini öngören yasa tasarısının oylanacağını söyledi. Filistinlilere idam cezası verilmesini öngören tasarıda ilerleme sağlanacağına ilişkin söz veren Liberman, “İsrail hapishanelerine giren her terörist, diğer tüm teröristleri İsrail vatandaşlarını kaçırmaya, askerleri öldürmeye teşvik etmekte” dedi. Liberman, Kudüs meselesindeki en büyük destekçisi ABD’yi işaret ederek, “Teröre karşı gündelik mücadelemizde dünyanın en büyük ve en güçlü demokrasisini takip etmememiz için hiçbir sebep yok" ifadelerini kullandı.
    http://www.iha.com.tr/haber-israil-parlamentosunda-filistinlilere-idam-cezasi-tasarisi-oylanacak-699319/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 26 Aralık 2017; 19:1:53 >







  • onlar konusur israil yapar
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    bizimkiler R
  • Filistin davasinin sonuna geldik. 1948'den beri verilen reklam arasi sona erdi (anlayan anlamistir). Birileri sagda solda yapilan oylamalari ulke gundeminde sokustururken, kendisine oy malzemesi yapmaya calisirken, Israil yine bildigini okuyarak, 300bin konut insaasina karar verdi, idam cezasini getirdi getiriyor, Gazze aciklarindaki petrol ve gaz sahalarini isletmeye aciyor.

    Bunlar yasanirken, "dost ve kardes" arap ulkeleri Suudi Arabistan, Urdun, Misir, Kudus tasarisina evet verirken, IIT'nin Kudus kararini imzalarken, Turkiye'ye "Hadi abicim sen yaparsin, sen ummetsin" diye gazlarken, Israil ile masaya oturuyor.

    Urdun, Suudi Arabistan ikilisi, Filistin'den arta kalan ne varsa, Urdun civarindaki bir bolgeye tasimaya, Filistinliere de baskent olarak bir kasabayi vermenin karari aldi.

    Bu ikiliye ABD de, Misir da destek veriyor.

    Bundan sonra olacak olan, Turkiye hede hodo dese de, Filistin'e yeni bir baskent kurulmasi, toprak olarak da biraz Urdun'den, biraz da Filistinlilere kalan topraklarin imece usulu birlestirilmesiyle kurulacak bir suni devlet olacak. Gazze'ye ne olacagi ise belirsiz, muhtemelen Misir ve Israil ortaklasa ya bosaltacak, ya da yerin dibine gomecekler.

    Bunlar olurken, turkiye'deki sozum ona danismanlar, filistinlere defacto vatandaslik verilmesini ve turk askerinin filistine gonderilip, kirim benzeri bir el koyma operasyonu yapilsin diyor. Ulkenin basindaki tiplerin zeka kapasitesi bu kadar.

    Ortadoguda kartlar yeniden dagitilirken, Turkiye yanlis ama cok yanlis bir ata oynuyor, bunun bedelini de Irak gibi basimizda patlayan bombalarla odeyecegiz.

    Urdun'un, arap ulkelerinin zamaninda yaptigi hatalari, Saddam'in yedigi haltlarin aynisini birebir yapiyoruz.

    Saddam Kuveyt'e dalmadan, 1 gece once, zamaninin elsici Condeelaza Rice ile gorusmus, "ABD'nin isgalden haberi var, tarafsiz kalacagiz" garantisi vermisti. Ayni ABD, Kuveyt isgali sonrasi Irak'a savas ilan etti.

    Turkiye'ye Kudus gazi verenler ne yaptiklarini cok iyi biliyor. Bu gazi alanlar ise ne yaptiklarindan haber mi degil mi, onun karari size kalmis.




  • Buna izin veremeyiz bu teröristlere haddini bildirmemiz gerekir.
  • Liderimiz gereken cevabı verecektir.
  • Vay vay, suratsız libermana bak sen.

    Ulan sizden ala terör devleti varmı!!!

    Millete terörist derken bi aynaya bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi OĞLUM. Katil İsrail bile masumlara idam getiriyor. Bizimkiler 250 kişi öldürdü bir tek idam lafı yok.



    Nerede idam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.