Şimdi Ara

Ulan Behzat hoca ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şöyle saçma ekim dergisiymiş kasım kulübüymüş çıkaracağına geo lafları bitirseydin keşke.. yapamıyorum geoyu Mpsden de olmuyor şöyle çözümlü behzat hoca şeklinde anlatan bişey olur en temizi . Adam hala saçma sapan şeylerle uğraşıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • MY Geometri serisine bakabilirsin. Formülleri verip geçmek yerine hepsinin nereden geldiğini anlatıyor, ispatını yapıyor, konu anlatımı çok güzel yani. Ufkunu açacak bir seri olduğunu düşünüyorum ve bayağı kaliteli soru var içinde. Ama çözümü yok işte öyle bir sıkıntı var, içinde çözümlü sorular var ama tüm sorular çözümlü değil. İlk kitabın yarısına kadar Youtube'da çözümü var ama diğerlerinin yok sanırım ben görmedim. Bir de kitaplar bayağı kalın, ilk kitap 670 sayfa civarı ve tamamı üçgen, ama verdiğin emeğin karşılığını alacağını düşünüyorum. Oturup sıkı çalışacağım dersen bitirebilirsin bence. Ben de kullanıyorum bu seriyi ve ilk kitapta 410'a geldim, merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nejdet kirpi alsana oğlum.sayesinde uçuşlardayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekin hoca veya Ceyhun hocadan dinle illa Behzat hocadan dinleyeceksin diye bir kural yok
  • Metin hocaya bakmanı öneririm notların pdf'si de var
  • Tekinnn

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam my serisini çözmek için temel gereklimi sıfırım geoda sadece iç acıların toplamı 180 derc oldugunu bılıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: falcon1881

    hocam my serisini çözmek için temel gereklimi sıfırım geoda sadece iç acıların toplamı 180 derc oldugunu bılıyorum.

    Kitabın amacı geometriyi eksiksiz ve düzgün bir şekilde öğretmek hocam, temelin yoksa bu seriyle temel atabilirsin ama sabırlı olman gerekiyor çünkü 1. kitabın 100. sayfasından sonra (eşlikten itibaren) her konuda zor ve kaliteli sorularla karşılaşacaksın ve bu durum canını sıkabilir geçen sene bana olduğu gibi :D Ama bu sene o zor soruların üstüne gide gide yol katetmeye başladım hocam, kitabı tam anlamıyla bitirdiğin zaman gerçekten geometride ilerlediğini göreceksin ama dediğim gibi sabırlı olmak, zor sorular yüzünden pes etmemek gerekiyor.
  • Nejdet hoca kraldır. Dinlerken uykun gelir belki ama gerçekten iyidir benim temel sıfırdı sayesinde birşeyler karalar hale geldim.
  • Nejdet hocanın sitesine bir kez girmiştim siteden bir şey anlayamadım. Bazı ücretsiz videolar var,konu anlatımları ücretsiz soru çözümleri mi ücretli?



    Ve ininal kart ile alınabiliyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Behzat hocaya ulan diyemezsin haddini bil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm yıl sinek larvası gibi yat, sınava 6 ay kala kendi işini kuran bir hocaya "Ulan" de. Tam sövülecek veletlersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MY-3 matematik kitabından LTİ çalışıyorum oldukça keyifli oluyor. Bir ara Behzat Hoca'ya sormuştum ''çok iyi kitaplardır ama tek başına zorlanabilirsin'' demişti MY'ler için. Biraz alt yapı olunca zorlanma da olmuyor.

    Geometri kitaplarını bir 5 yıl kadar önce keşfetmiş olsaydım kesinlikle 12. sınıfta geometri konusunda bambaşka yerlerde olurdum. Her iki kitap da bende mevcut ama geometriye ''sınav'' için çalıştığımdan pek yüzlerine bakmıyorum, bakamıyorum çünkü kitap gerçekten geometri öğretmek için yazılmış. Geometri ancak o tür kitaplardan ispatlarıyla, örnekler üzerinden, ne nereden gelmiş, nasıl gelmiş diye merak ederek öğrenilmeli ama buna ayıracak zamanım yok. Ne yapıyorum, konuyu bir yerlerden hızlıca çalışıyorum ve hemen soru çözüyorum. Keşke bir formülü veya bir sorunun çözümünü dakikalarca düşünerek anlayacak vaktim olsaydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çikinova -- 26 Aralık 2017; 17:6:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: veysel3031

    Tüm yıl sinek larvası gibi yat, sınava 6 ay kala kendi işini kuran bir hocaya "Ulan" de. Tam sövülecek veletlersiniz.

    Ağzını topla kardes. Kimsin nesin bilmiyorum ama burda ananı babanı savunur gibi behzat hocayı savunmana gerek Yok. Sayesinde matı öğreniyorum hakkını asla ödeyemem o bir gerçek . Ama kusura bakma da öğrencisi olarak neden asırlardır geo kafları çıkarmadığını sorgulamak da benim hakkım. Yapamıyorum kardeşim geometri olmuyor behzat hocanın da bunu çözebilecek insanlardan bir olduğunu düşünüyorum adam kitap çıkarmıyor ama . Boş boş sallama şurda senin süperde geometrin matematiğin dalgana bakarsın. Fosforlu tayfaya soru kulübü cart curt çıkaracağına keske geometriyi halletse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çikinova kullanıcısına yanıt
    Evet, kitaplar gerçekten büyük bir zaman ve emek istiyor ve formüller üzerinde düşünüp anlamak zaman alıyor ama bundan daha yararlı bir şey pek yok bence :) Böyle yapmakla hem geometrinin ezberden ibaret olmadığını anlayıp zevkle çalışıyorum hem de formüllerin nereden geldiğini bilince formülleri unutması daha zor oluyor bence, ayrıca formülü unutsan bile ispatı hatırlıyorsan o yoldan giderek soruyu çözebiliyorsun. Ben çalış derdim o yüzden ama sen bilirsin tabii ki :) Ben denemeleri filan gözden çıkardığım için başladım bu işe hadi bakalım :D

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karekök yks geometri al youtube da çözümleri var ben öyle yapıyorum bazen yapamasam da çözümlerini izledikçe daha iyi anlamaya başladım
  • https://www.youtube.com/channel/UCmeR1Xmx4Qxx9HUcLYRerJw karekök yks mat çözümü yapiliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.