Şimdi Ara

Yine sokak kopegime araba carpmis (acil tavsiye,yardim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ust edit kopek bahcede durmuyor duvara ziplayip duruyor kacmaya calisiyor ne yapabilirim kendine elletmiyor baglamak isterimde nasil yapacam?




    Sol ön ayakta sikinti var :/

    Belediye sikayet ettim mahalllenin her tarafina yavaslatici tumsek istedim ama bisey olacagini sanmiyorum. Acaba ne yapsam? Bimerede mi yazsam?

    Bulundugum yer Kucuk bir il etrafta 4 lise var (hepsi yakin) servisler vinnnn gelip vinnn geciyorlar. Zaten bu servisceler sise iseyip yere atiyorlar bunlardan bi cacik olmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 52 7 -- 28 Aralık 2017; 18:37:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • 3 gun olmus kendi cabalarimla ancak bugun bahceme alabildim.barinagi aradim bugun gelemeyeceklerini soylediler. 17:30 da aradim. Yani kopek hala bahcede



    Dun de bugun sabahta Barinagi aradim geldiler kopegi gosterdim ama yakalayamadilar. Daga kacti birakip gittiler. Yanliz kopek bahcede uslu durmuyor 3 ayagiyla duvara zipladi ve komsunun bahceye girdi sonra tekrar bizim bahceye geldi (ziplamadini sans eseri video almistim.) acaba nasil sakin durdurabilirim yanima gelmiyor kendini sevdirtmiyor mahallede arada besledigim kopek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 52 7 -- 28 Aralık 2017; 18:33:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veterinerden ağrı kesici sprey alabiliyorsan al, önüne yemek birşey koy ve yerken ayağına yavaşça korkutmadan sık. Belediyenin yol için bir önlem alacağını sanmam.
  • Bırak iti köpegi önce düzgün asfalt çeksinler çevreyi düzenlesinler bunlar bile adam gibi yapılmıyorsa senin itine mi sahip çıkıp tümsek yapıcak belediye?İstedigin yere başvur yardım ediceklerini sanmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gilett9723

    Bırak iti köpegi önce düzgün asfalt çeksinler çevreyi düzenlesinler bunlar bile adam gibi yapılmıyorsa senin itine mi sahip çıkıp tümsek yapıcak belediye?İstedigin yere başvur yardım ediceklerini sanmıyorum.

    Kopek benim degil sokak kopegi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonGülenAdam

    Veterinerden ağrı kesici sprey alabiliyorsan al, önüne yemek birşey koy ve yerken ayağına yavaşça korkutmadan sık. Belediyenin yol için bir önlem alacağını sanmam.

    Yorumunuz icin tesekkurler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahahaha kopek bahcede yoktu komsunun bahcede diye dusunuyordum meger kopek kacmis artik nerden zipladiysa kirik mirik dinlemiyor ziplayip kaviyor efenim durduramiyoruz Allahtan barinaktaki adamlar gelmeden arayip soyledim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.