Şimdi Ara

Dell Inspiron 7577 - Ana Konu (91. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.270
Cevap
62
Favori
221.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aet1995

    iyi günler arkadaşlar bende vatandan 1050ti olan modeli düşünüyorum fakat bilgisayarda pil sorunu ışık sızması ekranın yamuk durması ölü piksel gibi sorunlar farkettim. En yaygın olanıda pil sorunu. Şu an bu bilgisayarı kullanan arkadaşlar memnunlar mı?

    Ben memnunum ışık sızması yok, 2 kere batarya %94 e düştü onun haricinde performansta sıkıntı yok. Soğutma sistemi aşırı iyi. Burda fan sesine çamur atanlar olmuş. İstiyorki hem sessiz çalışsın hemde ısınmasın. Buna kısaca hem ayranım dökülmesin hemde belim bükülmesin(sansürledim) istiyor.



    Ayrıca adaptör sorunuyla ilgili o kadar kişi aylarca yazdı çizdi buraya. Bir kişi bile servis sonucu paylaşmadı. Paylaştıysada ben görmedim sayfalarca okumama rağmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TrettiofemHalf kullanıcısına yanıt
    Belim bükülmesin iyi benzetme olmuş :)). Bu fiyatta bilgisayar da hep bi kusur var maalesef. Mesela ben vatandan 1050 ti li Acer nitro 5 aldım. Performans olarak her şey yolundaydı. Fakat ilk aldığım bilgisayarda pildeyken kendini kapatıyordu. Kapatma dediğim de bilgisayardan aniden güçten kesiliyordu. İlk gün verdim yeni kutu verildi. Ardından tekrar aynı sorun bilgisayarda bir kaç gün sonra başladı. Pazartesi iadeye verdim. Böyle bir sorun nasıl oluyor anlayamadım. Galiba vatan en ucuz tedarikçi neresi ise ordan ürünü alıyor. Bize yediriyor. Arka arkaya aynı sorun 2 bilgisayarda da olur mu? Mesele vatansa olurmuş demek ki. Bunu 5. İade ettiğim bilgisayardan sonra artık tam olarak kavradım. Kasımdan beri iade ettiğim 5. Bilgisayar oldu. Şimdi de artık ne alacağımı bilemiyorum. Bu model iyi hoş görünüyor ama sorun da çıksın istemiyorum. Ondan dolayı değerli arkadaşlarım lütfen ürünün şu an ki durumu nedir söyleyebilir misiniz?Artık içim rahat bi bilgisayar almak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dell ile iletişime geçtim ve bu batarya olayını sordum. Batarya yıpranması olayı gerçekten çok mantıksız. Madem alt seviye gaming bu model o zaman böyle bir özellik koyma. Alan kişi ona göre oyun oynasın. Değil mi ama?

     Dell Inspiron 7577 - Ana Konu Dell Inspiron 7577 - Ana Konu Dell Inspiron 7577 - Ana Konu
  • arkadaşlar bende dell 7577 nin 1050ti lı olan modeli var gta5de cpu 97leri görüyor 30 dkda cihaz 6 günlük ekran kartında sıkıntı yok 65 dereceyi geçmiyor sizce sorun nedir gönderiyimmi garantiye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan421320 -- 22 Şubat 2018; 14:8:59 >
  • uufuukyilmaz U kullanıcısına yanıt
    Size özellikten bahsediyorlar, ben sorduğumda "Evet geldiğinde kontrolleri yapılır. Uygun görülmesi durumunda adaptör değişimi yapılacaktır." diyorlar.

    Amerikayı yeniden keşfediyoruz. Aylarca bu sorunu çözmeye çalışan insanlar güncel bir şey yazmıyor şuraya. Üşenmedim ilk 30 sayfayı okudum ama nafile. Altı üstü biri çıkıp diyecekki kardeşim servise verdim değişmediler adaptörü veya değiştiler.

    En son yazdığım maile haber bekliyorum;

    Bazı yazışmalarda 130w adaptör 180w ile değişimi sağlarız demişsiniz. Bazı yazışmalarda cihazda Hybrid Power Mode özelliği bulunduğundan problem yok şarjın düşmesi normal demişsiniz.

    Servise verirsem mutlaka kontroller sağlanacaktır illaki, fakat net bir cevap merak ediyorum. DELL 7577-FB70D128F81C modelinde emsal niteliğinde adaptör değişim servis sonucu var mı? Cihazı servise verdikten sonra böyle bir özellik var zaten denilip servis sonucu almak can sıkıcı olur.
  • Arkadaşlar bu laptop ile fifa 18 oynayan var mı? Bende hızlı top akışlarında kamera hızlandığında görüntü bulanıklaşıyor. Oyuncuların hareketinde top durana kadar akış bulanıyor. Sizde de bu problem var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bide benim laptop fan yüksek devirde çalışırken titreşim yapıyor sizdede yapıyormu
  • Merhaba dostlar. Ben de aranıza katıldım. Yakın zamanda Lenovo marka laptop'ımı statik elektrik kaynaklı kısa devre yüzünden çöpe atınca yeni bir laptop arayışına başladım. Başta Monster ve MSI marka almayı planladım ancak daha sonra DELL 7577 7700hq 1050ti'li modelde karar kıldım. Çok memnun kaldım diyebilirim. Hackintosh konusunda çekincelerim vardı ancak Hackintosh'u da sorunsuz bir şekilde kurabildim. Galiba bu fiyat seviyesinde daha iyisini bulmam zor.

    Isınma ve fan sesi konusunda bir sorun yaşamadım. Gayet makul seviyede.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakan00133

    Arkadaşlar bu laptop ile fifa 18 oynayan var mı? Bende hızlı top akışlarında kamera hızlandığında görüntü bulanıklaşıyor. Oyuncuların hareketinde top durana kadar akış bulanıyor. Sizde de bu problem var mı?

    Benimki gtx 1050 model olan, ben oynadim. orijinalini degil ama cracklanmis olani. ama oyle bir sorunla karsilanmadim. ama bazen azcik donuyordu. ama fifa 17 oynuyorum bir sikintisi yok. sanirim benim indirdigim oyunda sikintisi var/
  • TrettiofemHalf kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam ben de deli gibi araştırıyorum. Çok mantıksız geliyor. Bu bilerek koyduğunuz bir özellik fakat "batarya sürenizde düşüş gözlemlenebilir" diyor.. Tek eksi yanı bu gerçekten...
  • sinan421320 S kullanıcısına yanıt
    Ben 80 dereceyi geçemedim hocam. Fan çıkışlarını alttan ve arkadan kapatmadığınıza emin misiniz?
  • hatta altına kitap koyuyorum ucuna çıkışlar girişler tamamen açık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan421320 -- 23 Şubat 2018; 0:19:6 >
  • FB70D128F81C modeli geçen Cuma geldi, arkadaşa aldık

    Ancak dün akşam birden cızırtı sesi çıkartarak ekran komple karıncalı bir biçimde kaldı kapatıp açınca kullanabildi o akşam.
    Bu sabah açmayı denediğinde ise

     Dell Inspiron 7577 - Ana Konu

    Bu ekran geldi açılmadı sonrasında birkac kez daha denediğimizde

     Dell Inspiron 7577 - Ana Konu
     Dell Inspiron 7577 - Ana Konu
     Dell Inspiron 7577 - Ana Konu
     Dell Inspiron 7577 - Ana Konu

    Bu sefer ya hiç açılmadı ya da 1 2 dakikaya yine böyle kaldı ekran

    Bu ürünü alıp bu sıkıntıyla karşılaşan oldu mu acaba
    Tamir derlerse kabul etmeyeceğiz ya Değişim ya da İade Talep etmek istiyoruz da
  • Yeni bios yayınlanmış. Yükleyen var mı.
  • merhaba arkadaşlar gtx1050 ti ekran kartlı modelde oyun oynarken ani fps düşüşü yaşamaktayım sorunun çözümünü bilen varmı birde kameranın hemen altında ışık sızması var bir arkadaş bant ile sorunu çözdüğünü söylemişti deneyen varmı
  • Nickname0123456789 N kullanıcısına yanıt
    Hocam ram hatası tespit edildi diyor sanırım memorry error diyor diyor çünkü dell i bi arayın bence orda yazan hata kodunu söyleyin aynı cihazı 1.5 aydır kullanıyorum ben hiç öyle bir sorun yaşamadım. Yeni aldıysanız iade edin isterseniz cihaz sorunlu belli oluyor çünkü
  • Nakonemm N kullanıcısına yanıt
    fps drop bende de oluyor ama şöyle bir şey fark ettim nvidia nın optimize ettiği oyunlarda oluyor sadece örneğin ETS2 oynuyorum bazen aniden fps drop yiyor ama Assassins Creed 2 nvidia ya optimize olmadığı için sürekli 50-60 fps aralığında hatta çoğunlukla 60 da sabit duruyor. Nvidia game center la alakalı sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WarMachine61

    Hocam ram hatası tespit edildi diyor sanırım memorry error diyor diyor çünkü dell i bi arayın bence orda yazan hata kodunu söyleyin aynı cihazı 1.5 aydır kullanıyorum ben hiç öyle bir sorun yaşamadım. Yeni aldıysanız iade edin isterseniz cihaz sorunlu belli oluyor çünkü

    Öncelikle cevabınız için teşekkürler
    Evet bir arkadaş da ram hatası olduğunu söylemişti ben de merak ettim başka bu sorunu yaşayan var mı diye
    Büyük ihtimal yarın kargolayacağız satıcıya.
    Değişim istemeyi düşünüyorduk biz de
    Arkadaş daha doğru düzgün kullanmadan tamir edilsin istemiyor haliyle
  • WarMachine61 kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim bende ets2 oyunuyordum oldu çözümü bilen yokmu acaba
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarı techno store'dan aldım, diğer ismi MSM bilişimdi herhalde. Şarj problemine gelince, beni dell teknik servisine yönlendirdiler, problemi söyledim donanım haberde de bu haber belirtilmiş dedim. Bana bilgisayarınızı ve kutunuzu getirin adaptör değişimi yapalım dediler, pazartesi günü götürmeyi planlıyorum (Ankara)
    Bilgisayar şarj problemi dışında sorunsuz. Işık sızması falan hiçbir problemi yok.

    Bilgisayarı yeni alan arkadaşlara önerim, dell support assistant programını kurmasınlar. Dell'in sitesinde sürücüler sayfasından 7577 modelini seçip gündelleştirmeleri elle yüklesinler. Yoksa bu program bilgisayarınızı yanlış algılıyor ve yanlış sürücüleri yükleyince de problemler doğuyor, o kadar insan mağdur görünüyor ki. Her güncelleme sonrasında mutlaka bilgisayarınızı yeniden başlatın.

    Kendi bilgisayarımı bu linkten aldım. (Stoku göze almayın bittikçe koyuyorlar, indirime düşmesini bekleyin derim, ben 3850'ye getirmiştim fiyatı)
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/dell-7577-fb70d128f81c-i7-7700hq-8gb-128ssd-1tb-4ggtx1050ti-fdos-P233415640
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.