Şimdi Ara

Avrupa'nın ilk halka açık ultra hızlı şarj istasyonu faaliyete geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

     
    Elektrikli otomobillerin giderek yaygın hale gelmesiyle birlikte bu otomobillere güç veren şarj istasyonlarının da araçları daha kısa sürede şarj edecek şekilde yenilendiğini görüyoruz. Elektrikli araçlar için şarj istasyonları kuran Allego şirketi de ultra hızlı şarj istasyonları ile bu alanda öncü isimlerden. BMW, Audi ve Reanult başta olmak üzere pek çok şirket ile iş birliği yapan ve şarj istasyonları için ekipmanlar üreten Ultra-E şirketinin çatı şirketi olan Allego, Avrupa'nın ilk halka açık ultra hızlı şarj istasyonunu kurduğunu duyurdu.


     

    Herkese Açık 

    Almanya'nın Frankfurt şehri yakınlarındaki Kleinostheim bölgesinde açılan ultra hızlı şarj istasyonu aslında Avrupa'daki tek ultra hızlı şarj istasyonu değil. Tamamen elektrikle çalışan ilk otomobili Mission E'yi geliştiren Porsche daha önce Almanya'da ultra hızlı şarj istasyonunu açmıştı ancak bu istasyonun kullanımını kısıtlamıştı. Allego'nun ultra hızlı şarj istasyonu ise elektrikli aracı olan herkese hizmet verebilecek. 


     

    Şirketin kurduğu ultra hızlı şarj istasyonunda otomobillerin 350kW gücüyle şarj edilmesi planlanıyor ancak şu an için istasyondan faydalanan kullanıcılar araçlarını en fazla 175kW gücüyle şarj edebiliyor. Avusturya, Almanya ve Belçika'da toplam 21 adet şarj istasyonu kurmak için Avrupa Birliği ile iş birliği yapan Allego, şu an için 4 adet aracın 175kW ile şarj edilebildiği istasyonun, 2018'in ilk yarısında 350kW gücüyle araçları şarj edebileceğini belirtiyor. Şirketin açıklamasına göre istasyona yakın zamanda 50kW'lık çoklu standart şarj desteği de sunacak.








  • Server Error in '/' Application.
    Runtime Error
    Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

    Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede de hızlı yaygınlaşması lazım
    Hatta şimdiden 2019 da yerli elektirkli araba yollara çıkmadan alt yapısını hzırlamamız lazım

  • Şimdi mesela ben batarya ışığı yanmış BMW i3 ü getirdim buraya taktım prize ne kadar sürede fullenir bataryalar ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreudeAmFahren -- 23 Aralık 2017; 12:0:26 >
  • Bizdeki akaryakıt istasyonların hepsi halka açık
  • Önemli olan araba şarj olurken bu insanlara ne tür hizmetler sunulduğu.

  • Çok iyi olmuş, sevindim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.