Şimdi Ara

Hepsiburada iade/değişim rezilliği(yeni üründe arızalı geldi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.220
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;
    Başımdana geçen ve hala sürmekte olan konuyu sizlerle paylaşıyorum 22.08.2017 tarihinde wd blue 4tb disk aldım, işlerim dolayısıyla tabi kasaya takamamaıştım neyse sisteme taktığımda(aralık ayında) diskten gelen garip ses dikkatimi çekmişti, neyse diyip önemsemedim daha sonra arada bir mavi ekran aldıktan sonra diskten şüphelenip bir iki test yaptıgım da diskte bir sürü bad sector oldugunu fark ettim.1 haftalık kullanım sonrası diskten gelen ses artık periyoadik olmaya başlamıştı tam biçimlenemiyordu kitleniyordu sistem vs garanti için hepsiburadaya gönderdim(içinde sorunun ne oldugunu detaylı anlatan metin ile)
    Sorun buradan sonra başlıyor arkadaşlar
    13.11.2017 tarihinde kargoya verdim 15inde onlar teslim aldı 17sinde servise göndermişler.İletişim halinde kaldım süreç için ama sitelerinden kontrol edin diyorlardı, işin komik kısmı sitelerinde hala görünen resimdeki gibi kargodan teslim almışlar...Ayrıca en az 10 görüşmem oldu sitede yansıyan yada görülen sadece 4 tanesiydi ya yalan söyleyip sallıyorlar yada gerçekten gerekli birime yazıyorlar biz musteriler goremiyoruz bilemiyorum.
    Hepsiburada iade/değişim rezilliği(yeni üründe arızalı geldi)

    bahsettiğim ekran ve kendilerinin bile haberi olmadığı ezbere metinden okudukları ekran görüntüsü.
    Hepsiburada iade/değişim rezilliği(yeni üründe arızalı geldi)

    buda baska bir sözde talepten hallice ekran goruntusu
    Hepsiburada iade/değişim rezilliği(yeni üründe arızalı geldi)


    Gördüğünüz gibi sözde büyük ve kurumsal hepsiburadanın 1 ayı geçtiği halde(20 iş gününü de) hala teknik servisten geri dönüş bekliyorlar.Tüketici hakem heyetine aktardım bu konu her turlu lehime çözülecektir ama benim göstermek istediğim bir firma bu kadar komik duruma düşebilir mi ? hergün sukadar ürün kargoluyoruz yok bilmem ne kadar ürün çeşidimiz var diye atıp tutuyorlar demezler mi önce personelini bilgilendir, madem bir sistem geliştirdin onun işleyişini kontrol edebilki böyle rezil olma.
    Eee ne yapacaktı hepsiburada servisten haber bekliyormuş diyen arkadaşlar olursa onlara cevaben, olması gereken bana para iadesi(kendi isteğim üzerine) vermeleri gerekiyordu onların servisten beklediği cevap beni ilgilendirmiyor çünkü yasal süreyi geçmiş bulunuyor.
    Eskiden iyi idi hb, bir çok alışverişim oldu cevrem dahil sorun yaşamamıştık hatta ilgililerdi memnunmusunuz diye vs, sanırım bu dükkan/mağaza mantığına girdiklerinden sonra bozuldu.Yetişemiyor olabilirler.

    Genel özet;
    Okumaya üşenen arkadaşlar olursa;
    Adamın birinin 4tb hdd arızalınıyor, garantiye gönderiyor 55 gün garantide ürünü bekliyor bu arada adam başka bir yerden zaten diski almış olduğu için her aradığında para iadesi istiyor, 55 gün sonunda para yerine ürün gönderiliyor ve oda bozuk çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikobat -- 3 Ocak 2018; 17:54:50 >



  • 2 deterjan almıştım kargo veya kendi firmalarının ambalajlamasından dolayı dökülmüştü iade edip aynı ürünlerden istemiştim 1 ay sonra göndermişlerdi ancak. Hergün aramama rağmen. Hepsiburada rezil olma yolunda büyük adımlarla ilerliyor. Hepsiburada pişmanlıktır. (Kamu spotu gibi oldu ama olsun)
  • sokak hayvanlarına 100 küsur liralık kedi maması aldım. 2 ayrı markaydı. biri hemen geldi. ötekinin gelmesi 25 günü buldu. ben 20 gündür sipariş beklerken aldığım ürünün son 1 haftalık yorumlarında "ürünler 2 günde elime ulaştı" yazdıklarını görünce ayar oldum.
    2 kez siteden, 4 kez de telefonla görüşerek şikayet kaydı açtım. cevap yok. müşteri değil, insan yerine bile koyan yok. gg ve n11'de böyle saçmalıklar olmuyor. hb kendi deposunu tamamen kapatsın. herkes ayrı telden çalıyor.
  • Kontrolsüz büyümeden kaynaklanıyor sanırım butun sorunlar işlem hacmini genişletirken gerekli iş gücü sağlamadıklarından ,böyle komik durumlar ortaya çıkıyor.
    Hb den alışveriş yaparken iyice düşünmenizi tavsiye ederim satış sonrası destek şuan "0" sıfır durumunda.
  • Rezillik hız kesmeden devam ediyor artık gülüyorum :) Her aradığım mus.hiz yetkilisi çok haklısınız kusura bakmayın olmaması gerekiyordu ben çok acil talep açıyorumlar en geç bir gün içinde dönmeleri gerekiyorlar vs... durum hala ilk günki gibi ne bir geri dönüş oluyor nede sonuca ulaşabildik.Yazık gerçekten.
    Thh başvurdum tabi.
  • ben de tam bir ay önce 4 adet kamp sandalyesi aldım 3 adet gönderdiler, gönderdiklerinin biri de özürlü ve kumaşının muşambası pul pul dökülmüş vaziyetteydi. müşteri hizmetleriyle 5 kere görüştüm. hepsinde tamam hemen dönüş yapcaz gibi şeyler söylediler. bir ürünü iade ettim sonunda ama eksik ürünümü hala göndertemedim. o kadar internetten alışveriş yaptım şimdiye kadar, hiç bu kadar rezil olmamıştı.
  • Ben öncelikle hakkını arayan arkadaşları saygıyla selamlıyorum. Şunu da belirtmekte fayda var bu gibi davranışları belirterek ve ak arayarak belki de ülkemizin önemli eticaret sitelerinden biri olan hepsiburada daha da güzelleşecektir umarım. Çünkü rekabet iyidir.
  • 26.10.2017 de iade olarak gönderdiğim ürünün iade ücretini 2 aydır alamadım. İşin kötüsü bu ay başında iade ettiklerini iddia ediyorlar. Sonumuz tüketici heyeti bakalım..
  • Bende 4gb laptop ram aldım.Bilgisayara taktım bilgisayar açılmadı yani uyumsuz.İade ettim iade almadılar.Sebebide etketi açılmış.Yahu etiketini yırtmadan paketi açamamki...Ama anlatamadım elimde kaldı ram...
  • garcy kullanıcısına yanıt
    hocam sizin sorununuz oem yedek parça bellek tipi ürünlerin zaten kanunda da iadesi mümkün değil.

    iade edemeyen arkadaş ise cihaz arızalı geldi şeklinde iade etse daha kolay hallolurdu. kullandım ses geliyodu bu bozuk heralde al bunu iade diye işler terse gider. yada zaten ucuza aldıysan iade etmek istemiosan garanti belgesinde kim yazıyosa gönder direk birebir değişim alırsın. wd reis hertürlü değişime onay veriyor. bence hb ile muhatap olma gönder garantine 1 haftaya al yenisini.
  • 15 gün önce müşteri hizmetlerine bir soru sormuştum bugün lütfedip cevaplamışlar...
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    MErhaba;
    Benim amacım zaten iade değil idi. Ürün onarılsın ki sanmıyorum en azından yenisi ile değişeceğini düşünerek garantiye gönderdim, daha önce direk disbiritör ile denemiştim son kullanıcıyı muhattap almıyoruz aldıgınız yer ile iletişime geçin gibi saçma sapan şeyler duyduğum için başım ve karnım ağrımaması adına direk hb ye gönderdim. :)
    Para iadesi süreç çok fazla uzadığı için lanet olsun sizden aldığım/alacağım ürüne moduna soktuklarından bir daha alışveriş yapmamak adına ilk adımı bu şekilde atmış oldum.
    Birde dediğiniz gibi arızalı geldi bu ürün demem için ilk 15 gün süre içerisinde demeliyim ki mantıklı olan bu dediğiniz gibi ama benim malesef aldığım süre ile kontrol edebildiğim süre arasında 3 aydan biraz daha fazla bir zaman geçtiği için mecbur garantiye şu şu şu arızaları var şeklinde gönderdim.
  • Psikobat P kullanıcısına yanıt
    tamam onlarda garanti firmasına gönderip sonuç dogrultusunda size bilgi vermek zorundalar. ürün paketinden hangi firma çıktı acaba. böyle bir şey diyen sanıyorum ki arena bu cümleyi kullanıyor. onun haricinde logosoft kavuncu kesinlikle böyle bir şey söylemiyor. ki buda çok saçma bence wd ye mail atın. garanti belgesindeki firmayı ve aldığınız cevabı İngilizce çevirip ulaşın kesinlikle sonuç alırsınız. wd 3 yıl garanti verdiği ürüne bu şekilde senin ülkendeki şartlar 2 ise bile bana ulaş ben yardımcı olurum vaadinde bulunan bir firma. pes etmeyin. siz hb ye ürün iade olarak değil. onarılmasını istiyorum talebi ile gönderdiyseniz sonucun bu şekilde olmaması lazım. çok değişik. hb size garanti firmasına cihazı iletip geri size sonuç ile beraber göndermeli o şekilde yapılıyor. wd ye ulaşıp tekrar garanti firmasını arayıp ürünü tekrar hbye arıza talebi ile gönderin.
  • Yahu bu şikayetli durumlar hiç bana denk gelmiyor. Ya da ben henüz arızalı bir ürünle karşılaşmadım.

    Geçenlerde hepsiburada dışında bir satıcıdan polar almıştım. Olmadı diyerekten geri gönderdim. Ayrıca ürünün paketini de atmıştım. Buna rağmen geri gönderimi kabul edip değişimi gerçekleştirdiler.

    Normalde eksik ürün diyip değiştirmemeleri gerekiyordu. Herhalde benim şansım ile alakalı
  • Komedi devam ediyor arkadaşlar :) her aradığımda para iadesini istediğimi belirttiğim halde ürün yenisi ile değiştirilmiş ve kargoya verilmiş...
    Hepsiburada iade/değişim rezilliği(yeni üründe arızalı geldi)
    Hepsiburada iade/değişim rezilliği(yeni üründe arızalı geldi)

    Aradım tabi gene yarım saat ugrastıkan sonra anca düşüyor neyse dedim siz dalga geçiyorsunuz ? aa evet haklısınız nasıl böyle birşey olurlar gene hemen kayıt olusturmalar vs..
    Dedim bu kargo kapıma dayandıgında teslim alayım mı almayayım mı nedir dedim süreç gene gereksiz yere uzatmayalım artık yeter felan.Mus hiz talebe cevap vericeklerdir diyor kargo bugun yarın gelicek, 2 gün önce sordugum msj için bugun bana tekrar mus hiz kayıt actıgımızı ona gelen cevabı bekleyecekmişim bakın dikkat ederseniz 2 gün öncede aynısı söylendi cevap gelmediği için bugun gene aradım sizi diyorum yok en başa dönüyoruz :)
    sanırım lanet olsun diyip diski alıp kendim forum üzerinden satacağım.
    Bu arada hb şikayet var da baktımda sayfalarca şikayet var yanlıs ürün gonderilenler,ürünlerin bir kısmını gonderilenler 2 aydır para iadesi bekleyenler kayyum mu atandı bunlara da ne oldu :p



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikobat -- 30 Aralık 2017; 11:49:13 >
  • Evet bombayı patlatıyorum arkadaşlar değişen ürün aynı sorunlarla geri geldi ! Şaka değil 55 gün bekledikten sonra güzel bir süpriz oldu ! (servis index miş bu arada, onlara sorduğumda ürün ellerine 1 aralıkta geçmiş yani hepsiburada isimli komedi dükkanı 15 gün boyunca kendi bünyesinde esir etmiş ürünü,servisin suçu yokmuş).
    Diske hiç ulaşamadığım için (biçimlenemiyor) crystal disk mark(smart okuyan benzeri program) ile size smart verilerini gösteremiyorum.
    Garantiye göndermeden önce serino vs resim çekmiştim ürün gerçekten değişmiş ama sorun aynı.
    ya hatalı bir seri yada kargoda başına bir iş geliyor, çünkü aynı ses(periyodik hiç değişmiyor) daha taktıgım gibi başladı.
    Sorunla ilgili 2 ss paylaşmak isterim;
    gpt olarak biçimlendir dediğimizde
    Hepsiburada iade/değişim rezilliği(yeni üründe arızalı geldi)

    tamam olmadı mbr olarak biçimlendir dediğimizde;
    Hepsiburada iade/değişim rezilliği(yeni üründe arızalı geldi)

    Bu işlemden sonra aygıt yöneticisinden düşüyor tekrar tara dediğim zaman diski buluyor vs...
    Ne sesi merak ettim diyenler olursa onun içinde ayrıca video çekebilirim.

    Aslında sorun ilk start butonuna basıldığın da başlıyor, bahsettiğim o garip ses geçene kadar bios/post ekranını geçemiyorsunuz yaklasık 3/5 dk arası pasamızın kendine gelmesini bekledikten sonra windows açılabiliyor.
    Neyse servisi aradım durumu anlattım komedi dükkanın(hepsiburada) beni hiçe sayıp 55 gün beklettiğini ücret iadesi istediğim halde ürünü gönderdiğini ve onunda aynı arıza ile geri geldiğini vs, arkadaşlar anlayışlı çıktılar sağolsunlar.Ürünü istiyorsam ivedi bir şekilde ürün değişim yapacaklarını istemiyorsam para iadesi için hb ile görüşeceklerini söylediler.Yarın tekrar geri göndereceğim gene detaylı bir not ile.


    Okumaya üşenen arkadaşlarolursa;
    Özet geçersek adamın birinin 4tb hdd arızalınıyor, garantiye gönderiyor 55 gün garantide ürünü bekliyor bu arada adam başka bir yerden zaten diski almış olduğu için her aradığında para iadesi istiyor, 55 gün sonunda para yerine ürün gönderiliyor ve oda bozuk çıkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.