Şimdi Ara

5 KG Vermem lazım acil yardım ciddi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler basenlerim ve bacaklarım biraz büyük bunun için 5 kg vermem gerek boy 1.78 kilo 85 hergün işe git gel vs günlük 6-7km yürüyorum 3 hafta önce ekmeği kestim kızarmış ekmek tüketmeye basladım 4-5 dilim aksam hiç yenedim baktım kilo hala aynı canım sıkıldı moralim bozuldu cidden şimdi sabah yarıma yakın tost yiyorum kaşarlı aç gidemiyorum öğlen yemekte 4-5 dilim kızarmış ekmek akşamda ekmek yemiyorum ama kilo veremiyorum nerde yanlış yapıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Size tavsiyem sadece yürümek gibi düşük şiddetli egzersiz yerine yüksek şiddetli egzersizleri yapmanız. Vücut ağırlığınız ile Squat ve Pushup yapsanız bile etkisini göreceksinizdir,kondisyon için ip atlama da harikadır.



    İşin egzersiz kısmından diyet kısmına geçelim,burada iki önemli durum var:





    -Yemek tüketmemek size kilo verdirtmez,vücudunuzu daha kötü bir duruma sokar. Önemli olan aldığınız kalorilerin kalitesidir.

    -Başka ne tüketiyorsunuz? Bahsettiğiniz besinler basit karbonhidratlar,yağ konusundaki savaşınızda büyük düşmanlarınïzdan ve ironik olarak onlara güvenmişsiniz kilo vermek için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilo verme işi genel olarak kalori ile alakalıdır. Uzman bir şekilde vücudunun ihtiyaç duyduğu kalori miktarını ölçtürüp ondan 200 kalori kesmen yağ yakmana yardımcı olacaktır. Yok "Ben para veremem" diyorsan, Google'a "günlük kalori ihtiyacı hesapla" diye arat. Oraya kilo/Boy ve cinsiyeti girince ortalama bir kalori değeri gösterir. Bunu en az 5 farklı sitede uygularsan ortalama bir rakam elde edersin. Örnek: 2300 çıktıyasa 2100 kalori al. Yaklaşık 300 kalori de normal hayatındaki aktivitelerle yakıp etkili bir şekilde yağ yakabilirsin. Kaloriyi çok kısarsan yağ ile beraber yüksek miktarda da kas kaybedeceğini unutma. Kas kaybetmeden yağ yakmanın en iyi yolu kaslarını çalıştırmak yani body building yapmaktır. Senin 10 kilo fazlan var, 5 değil.





    SAKIN AMA SAKIN FAZLA TEMPOLU; YÜRÜYÜŞ/KOŞU VE BENZERI BIR ŞEKİLDE SPOR YAPMA. KENDINİ EN RAHAT HİSSETTİĞİN TEMPODA YAP. Her insanın kondisyon seviyesi ve kalbinin alışık olduğu atma(nabız yükselme) hızı farklıdır. Eğer sen ham bir insansan ve bir anda çok tempolu spor yaparsan, kalbini hiç alışık olmadığı bir moda sokarsın ve kalp krizi geçirebilirsin. Spor yapacaksan tempoyu yavaş yavaş arttır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.