Şimdi Ara

demirdöküm servis dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar geçen ay demirdöküm doğalgazlı şofbenim bozuldu. dışardaki ustaların 3kağıtlarını bildiğim için özellikle yetkili servis çağırdım. neyse geldiler daha şofbene bakar bakmaz akış şalterinin bozuk olduğunu söyleyip 240 tl talep ettiler. bende güveniyorum ya bunlara tamam dedim. sorun çözüldü ve ödeme kısmında kk ile ödeyeceğimi belirttim. 50 tane bahane ürettiler en sonunda tamam yarın alırız diyip çıktılar.

    ya dedim şu kış şalteri ne kadarmış bi bakayım. nette 55ile 75tl arasında olduğunu görünce şok oldum. çağrı merkezini aradım fiyat vermediler bide üstüne saçma bakım paketi satmaya çalıştılar,servisi aradım fiyat vermediler üsteleyince parçanın 160 tl 80tl de işçilik olduğunu öğrendim.formda ne parça ne işçilik belirtilmemiş.
    adam gibi bir fiyat verin dediysemde karşımdaki diklenen terbiyesiz 10 tl bile fiyat kırmam dedi. siz formu imzaladınız dedi. yalnız 1 sorun olduğunu ve ödemeyi yapmadığımı söyleyince telefonda çıldırdı. eh tabi güç bi anda bana geçti :)
    gelen usta deli gibi arıyor inadına açmıyorum. 30 dk sonra açtığımda abi istersen ben geleyim gibi ağlamaklı bi ses tonuyla konuştu ve gelip parçayı söküp defolup gitti.
    dışarıdan bir usta çağırdım ve aynı parça ile 100 tl ye işi halettim.

    aman dikkat edin bunlar yetkili dolandırıcılar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.