Şimdi Ara

Hangi telefonu alsam ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S.a arkadaslar 1.5 haftadir telefon arastirmasi icerisindeyim. Ve icinden cikamiyorum. Iphone 6 diye yola ciktim daha sonra kamerasinin soluk cektigini ve isigin az oldugu yerlerde ( evin koridoru ) gunduz vakti iyi cekmedigini gorunce sogudum. Tasarim olarak icime siniyor ama arka kamera dedigim gibi ki on kameraya bakmadim hic arka kamera oyleyse diye.

    Daha sonra farkli seceneklere baktim. Bu arada lg g2 kullaniyorum 3 4 yildir. Bir telefon 3 4 sene gidiyor bana.

    Htc 10 arastirdim. Kamera ve ses performansi iyi dediler. Ki ben kamera ve tasarima agirlik veriyorum. Dokunmatikte bazi yerlerde basmama gibi skntilari varnis sarj suresi kisa gibi sorunlari okudum. Alacak olsam ithalatci garantili alicam. Ee bu sorunlar varsa ithalatci ne kadar ilgilenecek bilmem. Riskli bir durum.

    Daha sonra xiomia mi 5 ve 6 incelemesi yaptm. 5 tasarim cok iyi ama bu sefer kamera vasat diyorlar. 6 icinde ayni sey soyleniyor. Ayrica 1800 lira mi6 icin nasil fiyat o fiyatlarda alternatif ne var.

    Samsung j7 pro inceledim. Samsungun her zaman ekran isigi kalitesi hosuma gitmistir.ekran canli ve dolgun. Ama kamera nasil bilmiyorum. Kullanan arkadaslar varsa tavsiye eder mi ?

    En son zte axon 7 gordum. Biraz fiyati yuksek 2000 tl ama turkiye garantili. Telefon tasarimi sik kamera iyi gorunuyor. Tabiki media markta inceledim isik coktu.

    En son dedigim gibi axon 7 de takildim.

    Huawei p9 lite 10 litr tasarim olarak hosuma gitmedi buyuk cerceve istemiyorum acikcasi.

    Butce 1000 tl ile 2000 tl arasi ama 2000 tl en son secenek yani degecek bir telefon icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.