Şimdi Ara

İş Güvenliği Ve Ölçümleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
52
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İş güvenliği Firması Nedir? Son dönemlerde iş güvenliği ve iş ölçümlerini neden bu kadar çok sık duymaya başladık? Evet, hepimizin olduğu gibi son dönemlerde internet ve televizyonlardaki haberler sayesinde bu sorular benim kafamda da oluşmuş durumda. Bu sorulara yanıt aradığımda internette karşılaştığım çoğu bilgiye aslında pek yabancı olmadığımı fark ettim. Anlayacağınız en basit tanımı ile iş güvenliği ve ölçümleri, iş yerinizde işçilerinizin ve işi tehlikeye atacak her türlü riskin belirlenmesiymiş. Böylece işçiler güvenliği bir çalışma sahasında işlerini rahatlıkla icra edebilecekler. Bu ortam ölçümleri yapan firmalar arasında adını en çok duyduğum firma ise Prosafety oldu.
    Devletin bu ölçümleri zorunlu kılmasıyla bütün yöneticiler bu ölçümleri yapan firmaların arayışına girmişler. Hayli ile bu talepte piyasaya birçok yeni iş güvenliği ölçümleri yapan firmaların doğmasına sebep olmuş. Anlayacağınız bu internette karşımıza çıkan haberlerin birçoğu iş ölçümü yaptırmak isteyenlere bilgilendirme yazılarıymış. Bende bugün ölçüm hizmetleri arasından en çok tercih edilenlerden periyodik kontrol ve gürültü ölçümleri kısa açıklayacağım. Periyodik kontrol ismi belki bazılarına pek bir şey çağrıştırmasa da bu ölçümün ne olduğundan bahsettiğimde hepiniz tanıyacaksınız. Periyodik kontrol kısaca, çalışma ortamlarınızda kullandığınız tüm makinelerin gerekli kontrollerini yaparak insan sağlını riske edecek bir durum oluşturmasını engelliyor. Bu ölçüm sayesinde makinelerinizin rutin kontrolleri de yapılacağı için ilerde yaşanabilecek iş aksamalarında önüne geçmiş oluyorsunuz. Sizde periyodik kontrol hizmeti hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz https://www.prosafety.com.tr/hizmetlerimiz/muhendislik-hizmetleri/periyodik-kontrol-hizmetleri/ adlı internet adresini ziyaret edebilirsiniz.
    Peki gürültü ölçümü? Gürültü ölçümü hakkında bilgi edindiğimde iş hastalıkları arasında en yaygın olanı olduğu öğrendim. Gürültü ölçümü ne gibi meslek hastalığı yaratır? Tabi ki işitme kaybı, çalıştığınız ortamda insan sağlığını riske atacak ses seviyesi varsa işitme kaybı yaşamanız kaçınılmaz oluyor. Bu duruma yakalanmamanın en kolay yolu ise tabi ki gürültü ölçümü yapacağınız gürültü ölçümü ile çalışma ortamınızda ki ses seviyesini rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Bu ve bunun gibi ölçümleri yaptırmak için iyi bit firma bulmanız şart, benim tavsiye ettiğim firma kesinlikle Prosafety, gürültü ölçüm ve diğer ölçümler hakkında bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.