Şimdi Ara

Plaket Arayışlarınızda Gönül Rahatlığıyla Güvenebileceğiniz Adres

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
44
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kalite, bence hemen hemen herkesin bir ürün alırken dikkat edeceği en temel unsurlardan biri. Bu kalite unsuru benim plaket arayışımda da en dikkat ettiğim unsur oldu. Geçtiğimiz aylarda şirketimiz bu yıl yeni bir organizasyon işine girerek her yıl devam etmesini amaçladığı bir tören hazırlama karar aldı. Bu töreni organize edecek kişilerin arasında bende olduğum için hayli koşuşturmalı bir süreçten geçtim diyebilirim. Bu süreçte de dikkat ettiğimiz en temel unsur plaketlerin kaliteli olmalarıydı bu yüzden tercihimiz İdil Reklam ve plaket modelleri oldu.
    Aslında bu törenin en son ama en uğraştırıcı ayrıntısıydı plaket, sıfırdan bir organizasyon düzenleyeceğimiz için daha öncesinden örnek alabileceğimiz hiçbir kaynak yoktu, bu yüzden her ayrıntıyı görmek tamamen bize kalmıştı. İlk ay organizasyonun nasıl işlenebileceği, günü, sunumlar gibi konuları kararlaştırmakla geçti. Daha sonra ise organizasyon için iç mekan tasarı için belirlenen bütçeye uygun firmaları bulmaktı, kafamızda tasarımın nasıl olacağına karar vermiştik ancak belirtilen bütçeye bunu uygun hale getirmekte biraz zorlandık. Yavaş yavaş her şey tamamlanmaya başladığında organizasyonun resmi günü açıklandı. İşte asıl koşturmaca bundan sonra başladı, törende dağıtılacak plaketlerin tasarımları tam anlamıyla hazır değildi ve biz henüz bir plaket firmasıyla anlaşamamıştık. Oldukça az zamanımızın kalmasına rağmen bize oldukça yardım eden İdil Reklam işte tam da bu noktada devreye giriyor. Sizde onların plaket modellerini görmek için http://www.idilreklam.com/ adlı internet adresini ziyaret edebilirsiniz.
    Yukarıda da bahsettiğim gibi kalite oldukça önemli, birçok plaket firmasıyla görüşüp numune plaket modellerini inceldik, kimi hayli başarılıyı ancak bütçemizi aşıyordu kimi ise oldukça kalitesiz basit malzemelerden yapılmıştı. Üstelik hiçbir firma belirttiğimiz tarihte belirtilen miktarda plaketi yetiştiremeyeceklerini söyledi. Tam her şey daha da kötüye giderken, yakın bir arkadaşımın teknik işlerini yaptığı bir plaket firmasıyla tanıştım, İdil Reklam. Onların numune tasarımlarını incelediğimizde oldukça beğendik, kendi isteğimize uygun tasarımı da belirtilen tarihte yetiştirebileceklerini söylediklerinde geriye bir tek bütçe kalıyordu. Kendileri bize öyle büyük bir indirim yaparak bizi bu zor durumdan kurtardılar. Onlara sonsuz teşekkür ediyorum ve hepinize de gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. Plaket modellerini görmek isterseniz buraya tıklamanız yeterli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinembabaoglu -- 12 Aralık 2017; 14:0:20 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.