Şimdi Ara

Meme Küçültme Operasyonu Sürecim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Her kadınının vücudunda barışık olmadığı, beğenmedi ve sürekli gizlemeye çalıştığı bir bölgesi eminim vardır. Kimi vücudundaki fazla yağlanmadan şikayetçi olup o bölgelerini gizlemeye çalışır, kimi ise çıkıntılı bir popoya sahip olmak ister. Benim ise vücudumda barışık olmadığım bölgem ise göğüslerimdi, göğüslerimle barışık olmamamın sebebi ne çok küçük ne de çok büyük olmalarıydı, benim sorunum birbirlerine orantısız olmalarıydı. İşte bu durumdan kurtulmak için bende günümüzde neredeyse her bayanın tercih ettiği estetik uygulamalarına başvurdum. Bu yolda tercih ettiğim doktor ise Gökhan Haytoğlu Gökhan ve meme büyütme ameliyatı oldu.
    Dediğim gibi benim bu ameliyata başvurmamdaki temel neden göğüslerimin birbirine orantısız olmasıydı. Bu durum da özellikle yaz aylarında hayli can sıkıcı bir hale dönmeye başlamıştı. Bu sorunu çözmek için birçok yönteme başvursam da hiçbirinden tam anlamıyla istediğim sonucu alamamıştım. Yavaş yavaş artık tek çaremin estetik operasyonu olduğuna kendimi alıştırırken bu operasyon işlemlerini nerede, nasıl, kimlerin bu işte uzman olduğu gibi sorulara yanıt aradım. Öğrendiğim bilgilerde meme büyütme ameliyatının iki farklı şeklide uygulandığı öğrendim. Bunlardan birincisi yağ enjeksiyonu ikincisi ise hepimizin bildiği silikon yöntemi. Yağ enjeksiyonu işlem sonrasında bazı sorunlar çıkarttığı için genelde herkes silikon yöntemini tercih ediyor. Bende bu uygulamayı yaptıranlardan biri olmak için alanında uzmanlığı ve başarısıyla adını oldukça sık duyduğum uzman doktor Gökhan Haytoğlu’na başvurdum. Sizde meme büyütme ameliyatı ile ilgili tüm bilgilere https://www.gokhanhaytoglu.com/meme-buyutme-ameliyati.html adlı internet adreslerinden ulaşabilirsiniz.

    Şunu söylemeliyim ki bu ameliyat yanlış ellerde yapıldığında hayli kötü sonuçlanabiliyor, üstelik benim gibi göğüslerini birbirine eşitlemek için giden bayanlar daha kötü sonuçlarla dönebiliyor. İşte bu yüzden doktor tercihi oldukça önemli, iyi bir araştırma yapıp doktorunuzdan emin olmadan bıçak altına yatmanızı asla tavsiye etmem. Bu uygulamayı yaptırmayı düşünen bayanlara ise kesinlikle tavsiyem Gökhan Haytoğlu, operasyon sürecimin başında sonuna kadar benle oldukça ilgilenip en rahat bir şekilde bu süreci atlatmamı sağladı. Bu yüzden meme büyütme ameliyatında size tavsiyem odur detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.