Şimdi Ara

Potansiyel Müşterilerinizi Ne Kadar Kontrol Edebiliyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
37
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Saha satış süreçlerinde bir plasiyer birden fazla müşteri ile belirli periyodlarda görüşme sağlamaktadır. Plasiyerin her defasında bir önceki görüşmeyi hatırlaması için kendisine hatırlatıcı notlar ve toplantı kayıtları tutmalıdır. Bir de saha satışında bir müşteriyi farklı plasiyerlerde ziyaret edebilir. Bunun içindir ki notların ve toplantı kayıtlarının ortak bir platformda toplanması, her plasiyerler tarafından ulaşılabilir olması gerekir. Plasiyer gerçekleştireceği her müşteri görüşmesine hazırlıklı gitmelidir ki müşteriyi tatmin edebilme gücü artsın ve görüşme satış ile sonuçlansın. Müşteriden gelebilecek adımları önceden tahmin eden ve bu doğrultuda konuşmayı sürdüren plasiyerin yapmış olduğu görüşme başarı ile sonuçlanacaktır. Plasiyerlerin görüşme notlarını tek bir merkezde toplamanız ve saha satış süreçlerini kolaylaştırmak için geliştirilmiş olan saha satış otomasyonu ekip içi iletişimi güçlendirerek daha etkin bir satış sürecini sizlere sunacaktır.

    Müşteri ihtiyaçları ve istekleri karşıladığı sürece sizden memnun kalacak ve çalışmaya devam edecektir. Müşteri analizleri yaparak potansiyel müşterilerinizi güncel olarak kontrol etmelisiniz. Gerçekleşen ve gerçekleşecek olan plasiyer ziyaretlerini inceleyerek plasiyerlerin planlamasını çıkarmalısınız. Potansiyel müşterilerinizin geçmiş verilerine erişerek gelecekte yapılabilir ürün / hizmet tanıtımlarının planlamasını yapmalısınız. Çünkü müşteri kendini özel hissetmek istiyor. Fikirlerinin daha önceden tahmin edilerek hayata geçirilmesi her insanda olduğu gibi müşterilerinizin de hoşuna giden bir çalışma olacaktır. Müşterilerinizi kontrollerini bir düzen içerisinde yürütebileceğiniz Sales Plus logo mobil saha satış programında çoklu firma desteği, müşteri analizi ve ziyaret takibi özellikleri ile saha süreçlerinde size kolaylıklar sağlayacaktır.

    Saha satışı yapılan her sektör için müşteri, plasiyer ve merkez ilişkisi önemlidir. Sahada gerçekleşen süreçlerden anlık olarak haberdar olunması ve bu doğrultuda çalışmaların ilerletilmesi gerekir. Aksi takdirde müşteri ilişkilerinde sorunlar ortaya çıkacaktır. Saha süreçlerinde yaşanan aksaklıklar düşünülerek geliştirilmiş olan saha satış yazılımı müşteri, plasiyer ve merkez arasındaki iletişimi güçlendirerek daha verimli bir satış süreci sunmaktadır. Müşteri analizlerinizi gerçekleştirerek satış süreçlerinde potansiyel müşterilerinizi kontrol altına almanıza yardımcı olacak Sales Plus yeni nesil saha satış otomasyonu ile müşteri memnuniyetini arttırın.

    Her sektöre uyum sağlayan esnek bir yapıya sahip logo saha satış otomasyonu hakkında detaylı bilgi almak 444 8 123 telefon numarasından bizi arayabilirsiniz. Sales Plus ile saha da kontrol sizde !







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.