Şimdi Ara

Güvenerek Tercih Edebileceğiniz Bir Merkez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tüp bebek, kısırlık veya genetik bir rahatsızlık yüzünden çocuk sahibi olmayan tüm çiftlerin başvurduğu bir yöntem tüp bebek. Son yıllarda alanındaki hızlı ilerlemeleri sayesinde birçok çifte yüksek başarı oranları sunmaktalar. Bu yüzden artık birçok çift tüp bebek tedavisine başlarken iyi bir merkez bulma konusuna oldukça dikkat ediyor. İşte tam da bu noktada iyi bir merkez arayan birçok çifte yardımcı olacak bir merkezden ve cinsiyet seçiminden, yumurta donasyonu uygulamasına kadar güvenerek tercih edebileceğiniz Doğuş Tüp Bebek Merkezi ve uygulamalarından bahsetmek isterim.
    Dediğim gibi geçmişte tüp bebek tedavileri oldukça kısıtlı tekniklerle yapılmış olsa da şimdi cinsiyet seçiminden embriyo dondurmaya kadar her konuda çiftlere imkan sağlanabiliyor. Bunlardan bazılarını açıklamak gerekirse. Yumurta donasyonu; yumurta donasyonu tedavisini eminim herkes biliyordur, tüp bebek tedavisi arasından belki de en çok uygulananı, en genel tanımıyla kendi yumurta hücreleri ile bebek sahibi olamayan veya olma şansı azda olsa dahi genetik rahatsızlıktan dolayı gebe kalması riskli olan çiftlerin başvurduğu bir yöntemdir. Yumurta donasyonu çiftlerden anne adayında oluşan bir sorun yüzünden başvurulan bir yöntem, peki baba adayında bir rahatsızlık varsa. İşte burada da sperm donasyonu tedavisi devreye giriyor, çiftin sperm hücreleri bebek sahibi olma şansı olmaması durumunda tüp bebek kliniğinin anlaşmalı olduğu bankalardan tahsil edilen spermle çiftleri bebek sahibi yapabiliyor. Sperm donasyonu ile ilgili detaylı bilgi almak için http://www.dogustupbebek.com/ adlı internet adresini ziyaret edebilirsiniz.
    Yukarıda saydığım uygulama tüp bebek hakkında az buz bilgi sahibi olan herkesin bildiği uygulamalar. Doğuş Tüp Bebek Merkezi bu uygulamalarının yanında daha birçok tüp bebek uygulamasında hizmet veriyor. Çiftlerin tüp bebek konusunda Doğuş Tüp Bebek Merkezini seçmelerindeki en büyük etken başarılı işlemleri ile yüksek başarı oranlarına sahip olması. Diğer tüp bebek merkezlerine nazaran uygun fiyatlarda olması ve bazı ülkelerde yasal olmayan cinsiyet seçimi gibi uygulamalarında yasal olması onları tüp bebek sektöründe önde gelen isimlerden biri olmasını sağladı. Sizde bu tedavide güvenebileceğiniz bir merkez arıyorsanız Doğuş tüp bebeğe kesinlikle başvurmalısınız, Kıbrıs tüp bebek merkezi ile ilgili tüm bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.