Şimdi Ara

Turkcell’de dijital dönüşüm ve sanal asistan dönemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Turkcell, sunduğu dijital çözümler ile müşterilerine hız ve para tasarrufu sağlıyor. Firma mağaza içindeki tüm işlemleri dijital ortama taşıdı ve işlem sürelerini yüzde 60 azalttı. Mağazalarda dijitalleşmenin bir sonucu olarak mağazalardan kâğıdı büyük oranda kaldıran Turkcell, bu sayede 150 milyon sayfa evrakı dijitalleştirerek 40 milyon TL tasarruf sağlayacak.

     


    Turkcell, müşterilerine sunduğu canlı destek hattının yanında dijital imza, hızlı giriş, hesabım, chatbot gibi hizmetleriyle birlikte uçtan uca dijital müşteri deneyimi sunuyor.

     
     


    Sanal Asistan 


    Türkiye’deki 1400’ü aşkın mağazada kâğıda ıslak imza devrini kaldırdı ve dijital imza dönemini başladı. Sözleşmeler tablet üzerinden müşteriye okutuluyor ve dijital imzası alınıyor. Müşteriler mağazaya geldiğinde abonelik sözleşmesinden tarife değişikliğine, yeni SIM kart alımından fatura ödemesine değin tüm işlemlerini tablet üzerinden dijital imza ile saniyeler içerisinde yapabiliyor.





    Yapay zekâ tabanlı asistan uygulaması sayesinde kullanıcılar işlemlerini sesli komutla gerçekleştirebilecek. Türkçe dil desteğiyle çalışacak uygulamanın Türkiye’nin en gelişmiş asistan hizmetini sunacağı iddia ediliyor. 


     



  • Sözleşme iptalinde yine faks istenecek ama değil mi

  • Steve Dogs kullanıcısına yanıt
    Sanal asistan " faks ulaşmadı, ulaşmasını boşuna bekleme, tarifeni efendi efendi kabullen" diyebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet teşviği ve zorlaması bu konularda çok önemli.Sen şirketlerini bu konuda zorlamaz isen ancak büyük şirketler yatırım yapıp kendini dijital sistemlerle yeniler.Şu zamanda yazar kasa bile değiştirmek millete ölüm olmuş durumda,kaç defa ertelendi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Steve Dogs

    Sözleşme iptalinde yine faks istenecek ama değil mi

    Cozum kolay, dert edilecek bir sey degil. ADSL firmasi hatti kapatmalari icin faks istemisti. Bos kagida ad, tarih ve imza atip fotografini cektim. Gonderdikleri evraga yapistirdim. Androidde Cepfaks diye bir faks programi var, oradan gonderdim geriye belgeleri. Bu halde gonderdigim faksa itiraz etmediler, hatti kapattilar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tensi -- 12 Aralık 2017; 15:45:8 >
  • Tensi T kullanıcısına yanıt
    Haklısınız bilen için kolay ancak hala ülkenin hatrısayılır kısmı BTK'dan dahi habersiz, lafım orayaydı aslında.
  • Steve Dogs kullanıcısına yanıt
    Anladim, siz de haklisiniz tabii. Benimki de zaten tembellikten. Evde yazici var, aslinda 2000'lrden kalan bir faks-modem karti da var ama muhtemelen bu bilgisayarda caismiyordur. Acikcasi ozel islerimi de isyerinde halletmeyi sevmiyorum. Gidip kirtasiye vb aramakta zor gelmisti. :D Sahtekarlikta sayilmaz zaten, imza benim. Ustelik yas imza yerine de gecmez. Faksin gonderdigi belge zaten oljinal olmuyor. Buraya da genel kultur olsun diye yazdim. Insanlar ugrasmasin. Yazicisi olmayan ya da koyde yasayip faksa ulasmasi zor olan insanlar var. Belki isine yarar birinin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.