Şimdi Ara

Kendime yaptığım baskı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şehir dışında okuyorum. Vizeleri bitirip 1 haftalığına memleketime geldim. Yarın dönüyorum ve içsel sıkıntıdayım. Geldiğimden beri dışarıdayım. Akşamları eve geldim sadece, ailemi 1 saat görme imkanım oldu ki ondada bişey konuşmadık yani. Kardeşimi ailemi tam göremedim gibime geliyor ki öylede oldu. Bu hıyarlığım yüzünden üzgünüm. Hayatımda hep yaptığım şeyler pişmanlıkla sonuçlandı gibime geliyor. Her işim böyle,, iyi sonuçlar doğsa bile bir pişmanlık var içimde. Belkide geçmiş yüzündendir. İlk okuluda ailemden ayrı okumuştum. Zaten pek aktivetimizde olmadı geçmişte ailemle. Sıkıntım şu sanki birbirimize doyamamışız gibi yahu. Belkide babam yüzündende olabilir. Babamla aram iyidir ama çok mesafelidir. Belkide bu yüzdendir. Annemle de çok mesafeliyiz. Böyle yetiştiğim içinde kardeşime pek samimi olamadım ve oda benle samimi. Okuduğum yere dönünce bir psikologa görünücem. Yazayım da açılayım dedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • aynılarını psikologa anlatcan 400 lira gömecek. hangi şehirdesin sen. bana bi bira ısmarla seni dinleyip kağıdı karalar kafa sallarım 20 liraya kurtarırsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Annalise

    aynılarını psikologa anlatcan 400 lira gömecek. hangi şehirdesin sen. bana bi bira ısmarla seni dinleyip kağıdı karalar kafa sallarım 20 liraya kurtarırsın.

    Okulun psikiyatrisi ücretsiz be hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırsatın varken git ve sarıl onlara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.