Şimdi Ara

youtube de veled lerin salak salak nick koymaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • youtube bu embesillerin yorumlarına bakıyorum bide nicklerine bakıyorum bide siyaset tartışıyor bunlar ---bi bok biliyorlarmış gibi bide bazen ders veriyorlar saçma sapağan ingilizce ne haltsa nickleriyle
    youtube de veled lerin salak salak nick koymaları
    youtube yaş limiti gelmeli nüfüs kimliklerine bakarak üye yapmalı bu salaklardan kurtulması için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 12 Aralık 2017; 4:1:52 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: CliffordLeeBurtonn

    nick-konu uyumu mu ne gördüm sanki:(

    embesil youtube diyorum aynı senin gibiler herhalde hadi yürü
  • şu yukardaki herif gibi bu nickleri koyanlar bana vatan millet sakarya edebiyatı yapıyor kim bu ne koyduğunu biliyormusun biz osmanlı torunuyuz diyen embesil nickleri bunlar adam ingiliz amerikan nikiyle din diyanet edebiyatı yapıyor
  • Niye bu kadar kızdın yav? Ben embesil dediğin halde gülüp geçtim. Çok takma böyle şeylere istersen hocam, sonra sinir hastası olur çıkarsın. Ayrıca liselinin tekiyim hayatta tek amacımı seneye gireceğim sınav. Din,siyaset gibi saçma sapan şeylerle işim olmaz.
  • Youtube'u nasıl okuyorsun?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kötü_ben

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CliffordLeeBurtonn

    Niye bu kadar kızdın yav? Ben embesil dediğin halde gülüp geçtim. Çok takma böyle şeylere istersen hocam, sonra sinir hastası olur çıkarsın. Ayrıca liselinin tekiyim hayatta tek amacımı seneye gireceğim sınav. Din,siyaset gibi saçma sapan şeylerle işim olmaz.

    işe gireceğin zaman akp torpili bulamadığın zaman nikinle girersin işe liseli türkiyede işe girmek siyasetle başlıyor ama iktidar yalakası siyasetiyle --------liseli daha çok öğreneceğin şey var youtube senin gibileri için dedim zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 12 Aralık 2017; 1:4:57 >
  • Türkçe platformlarda dediğini kısmen anlarım fakat YouTube gibi küresel bir platformda yabancı nick gayet normal hatta olması daha makbul olandır.
  • Şimdi sen ona karış, o şuna karışsın. Ben de sana karışayım hadi. “Veled lerin” yazıyorsun başlığa. “Nick’ koymaları” diyosun. “Veletlerin” ya da (illa veled yazacağım diyosan) “veledlerin.” yaz önce. Sonra gel velet kelimesinin Türkçe olup olmadığını kontrol edelim. Velet dilimize Arapçadan geçmiş, ‘çocuk’ anlamına gelen sözcüktür. Nick/nickname ise kullanıcı adı/rumuz olarak dilimizde karşılık bulmuş. Bu sebeple “Türkçesi varken...” diyorum size.



    Şimdi ben sizin konunuzun görüntüsünü alıp mesajınızın aynısını size karşı yazıp “bir de ders veriyolar saçma sapağan arapça/ingilizce ne haltsa mesajlarıyla” diye bitirsem hoş mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.