Şimdi Ara

Apple değişim hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Telefonumun garantisi var servisine götüreceğim ve büyük bir ihtimalle değişim olacak. Şimdi, arkadaşlar ben bu telefondaki bilgileri(rehber fotoğraf wp vb.)
    iCloud’la yedeklesem yeni cihaza iCloud hesabımı bağlayıp aktarabilir miyim? Yoksa iTunesla mı yedeklemek daha iyi? Ben bir önceki iphone’dan buna geçiş yaparken iTunesla yedek almıştım fakat yeni telefona yüklemedi yedekleri sanırım eski cihazı güncelleyip öyle yedek almamız gerekiyormuş. Bu yüzden çekingem var iTunes’la yedeklemenin. Sizin tavsiyeniz nedir?

    Bir diğer sorumda değişim de aynı renk aynı hafıza cihazı hemen veriyorlar mı değişim yapan arkadaşlar anlatabilir mi rica etsem? Veya farkını verip bir üst cihaz alabiliyor muyuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • iCloud a mutlaka yedeğinizi alın fakat alanınız yeterli değilse fotoğraflarla beraber yeriniz yeterli gelemeyebilir ve telefonunuzu son versiyona alıp iTunesdede yedek almanızı tavsiye ederim yeni aldıpınız telefonunuzu açtığınızda size soracaktır

    yeni bir İphone mu

    İtunes yedeğinden geri yükle mi

    iCloud yedeğinden geri yükle mi





    2- Değişim telefonunuzun rengine hafızasına kadar birebir muadili ile olacaktır fark vererek farklı bir model alma şansınız yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Candarby C kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim detaylı bir şekilde cevaplamışsınız. Değişim hemen yapılıyor mu peki bilginiz var mı? Yani servise gittiğim gün yeni cihazı alabiliyor muyum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.