Şimdi Ara

Bu yaz evleneceklerin dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Bu yaz düğünü olacaklar için çok yararınıza olacağını düşündüğüm bir kaç tavsiyem var. Sakın daha yaza çok var demeyin! Yapacağınız bir kaç araştırma ile ciddi karlar edebileceğiniz günler başladı çoktan.

    Öncelikle evliliğin olmazsa olmazı 'mobilya' konusunda değinmek istiyorum. Devletin kdv indirimi resmi olarak bitmiş olsa da bazı büyük markalar nasılsa çokça satılacak diye ürettikleri mobilyaları hala aynı indirimle ellerinden çıkartmaya çalışıyor. Ben kdv indiriminin olduğu bir mağazadan siparişlerimi tamamladım ve ciddi kar ettiğimi düşünüyorum.

    Bir tavsiyem de düğün salonu için olacak. Geçen sene bir arkadaşımın temmuz ayında tuttuğu düğün salonunu ben bu ay %25 daha indirimli tuttum. Demek ki gerçekmiş kışın salon fiyatları düşermiş :)

    Uzun soluklu araştırmalarım sonucu (nişanlımın da ciddi ısrarlarına dayanamayarak) kına gecesi içinde bir organizasyon firması tutmaya karar verdim. Onlarca paket ve firma arasında kaybolmuşken çok çok ucuza bulduğumu düşündüğüm bir firma ile anlaştım. (Daha ucuza bulan varsa uyarsın) Evet artık kına gecelerinin olmazsa olmazı organizasyon derdinden de makul bir ücretle kurtulmuş bulunmaktayım (1000 tl) Tabi bundan çok daha uygun paketlerde mevcut (750tl.) Benim satın aldığım paket fule yakın içerisinde 4 nedime kız + kına tahtı + gelin bindallısı + arkadaş kaftanları gibi yüzlerce özellik, aksesuar şov ve gösteriler var.

    Yaklaşık 25 firma ile görüştükten sonra bu firmada karar kıldım. Hem fiyatları hemde paket içerikleri en yakın rakibine göre çok çok iyi. Haliyle bu kadar ucuz olunca birazda kuşkulanmadım değil. Ama sorup soruşturduğumda fiyatın sadece bu ay geçerli olduğunu öğrenmem uzun sürmedi. Organizatörle de konuşunca tamamen ikna oldum. Zaten 100 tl kapora bırakmıştım sadece. Firmanın linki aşağıda isteyen detaylı kontrol edebilir. Bir bindallı fiyatına komple organizasyon satın alıyorsunuz ben herkese tavsiye ederim. Firma Ankara'da başka bir şehirde yaşıyorsanız sitelerinin içinde 'erik dalı gevrektir ve roman havası gösterileri' ile komple kına organizasyon videoları da var belki bir konsept fikri edinebilirsiniz. (Ücretsiz fotoğraf çekimi hediyenizi mutlaka ve ısrarla isteyip alın)

    Ankara Kına Organizasyonu

    Birde ben asıl düğün davetiyesinden zengin oldum. 400 - 600 arası davetiye ne kadar tutacak ki diyerek çıktığım yolculukta ajansların binlerce lira tutarında ki hesapları ile karşılaştım. Ankara'da oturanlar bilirler. Kazımkarabekir diye bir bölge var. Arkadaşlar bütün davetiye markalarının ana bayileri orada. Sakın gidip ajanslarla çalışmayın. Oraya gidip katologtan beğeniyorsunuz ve beğendiğiniz modeli boş davetiye olarak alıyorsunuz. Karşıda ki matbaya gidip 30 tl baskı parası verip bastırıyorsunuz. Toplam maliyeti buraya yazsam gülersiniz.

    Düğün salonu bulmak konusunda sıkıntı yaşıyorsanız her tarzda mekanlara ulaşabilmeni için düğün.com adresli siteye göz atın derim. Kına gecenizi hamamönünde bir kına konağında gösterişli bir şekilde yapmak isterseniz mekanı boş olarak dün 750 tl ye tuttuğumu belirtmek isterim. Sezonda kifiyatlarına inanamazsınız.

    Olurda gelin çıkartma yada çıkartma için eşimi şımartayım biraz lükse kaçayım derseniz 1 davul + 1 zurna kiralama için yine burayı önereceğim. Erken rezervasyonda komple ekip 1.5 saat 200 tl.

    Ankara Davul Zurna

    Her türlü bohça - kına alışverişinizi samanpazarı ve suluhandan yapın. İnternete yazdığınızda net adresleri bilmeyenler için çıkar. Ankara'da daha uygun bir yer yok.

    Eğer eşyalarınızı borçla aldıysanız evlendikten sonra düzenli ödemeleriniz varsa kredi ile kesinlikle ev alıp kendinizi bunaltmayın. Zira kredi faiz oranları çok yüksek bir kaç sene kirada oturmanın hiçbir zararı yok.

    Altın ucuzlayacak gibi değil. Elinize geçen üç beş kuruşu takılarınız için kullanın zarar etmezsiniz.

    Kendinize iyi bakın ve çok mutlu bir evliliğiniz olsun :)







  • salla bunları kızlık zarı dikimi nasıl anlaşılır onları öğrensinler puhahaha :D
  • Evlilik konseptiyle müthiş uyum içinde olan öyle güzel bi yere konuyu açtın ki, burayı geldiğine göre hakikaten kriz var demek ki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.