Şimdi Ara

Biosu güncellerken ömrümden ömür gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zırt pırt elektrik kesiyor malum i.b.b. o yuzden tırsa tırsa yaptım hemen işlemi, hani oluyorr bazen şuursuz komşular elektrik saatlerinide kurcalayabiliyor.Mesela geçenlerde yeni taşınmış suriyeli eleman gelmiş saati kurcalıyor milletin sigortasını indirip kaldırıyor felan lan dedim ne oluyor zırt pırt gidip geliyor elektrik, çıktım baktım bu oynuyor.Napıyon lan dedim, abi wifi abi felan gibi şeyler dedi lan ne wifisi wifinin burayla ne alakası var lan dedik yolladık herifi.

    Gerçi benim anakart da çift bios özelliği var yedek alabiliyorsun yani biri silinirse diye vs. yedek koymuşlar ama ben saf gibi hani kurulum yaparken next next diye basarsın ya seri seri çabuk halletmek için aynen öyle yaptım yedek alma kısmını geçtim...Ecel terleri döktüm.Düşünsene tam o an elektrik gidiyormuş, kalp krizi geçiririm heralde.



  • bende eski dandik anakartımı bios yüklerken elektriği kesip gebertmeyi düşünüyorum yeni pc alınca
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Master Mirror

    bende eski dandik anakartımı bios yüklerken elektriği kesip gebertmeyi düşünüyorum yeni pc alınca

    öyle deme sakla samanı gelir zamanı bi gün mutlaka lazım olur ikinci bi pc ozaman çok ararsın, benim antika bi pc var satsan 20tl etmez ama geçenlerde çok lazım oldu ve işimi gördü bence sakla derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.