Şimdi Ara

Yeni Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mustafa Tuna Sincan belediye başkanıydı bilindiği üzere. Uzun Yıllar Sincan'da oturan biri olarak yapılan işleri yakından gözlemleme fırsatım oldu.
    Diğer ilçelerde hayale gelmeyecek icraat ve yatırımlar Sincan'a yapıldı.

    Pek çok parkta ücretsiz Wi-Fi noktası vardır ve her isteyen istediği kadar ücretsiz internetten faydalanabilir, parklar hiç olmadığı kadar fazla yapıldı ve boş araziler dolmadan mahalle aralarına sokak aralarına parklar yerleştirildi. Ayrıca ilçenin merkezinde ve çoğu parkta güvenlik kameraları vardır ve bunlar aynı zamanda 7/24 canlı yayın da yapmaktadır. Sabahları dolmuş durağı ve tren istasyonu ve birkaç işlek yerde çorba ve ekmek ikram edilir. Erken çıktığından kahvaltı yapamayan vatandaşlar özellikle kış aylarında sabahın soğuğunda sıcak çorba ile kahvaltısını yapar. Parklar neredeyse her zaman temiz ve bakımlıdır. Yılın belli dönemlerinde şehir merkezinin çevresine fazla fazla lale ekilir. Aşevi evlere servis yapar ve bunu insanları rencide etmeyecek şekilde yapmaya özen gösterir. Ankaranın merkezinde olduğu gibi dilenci ve seyyar satıcı sürüsü burada yoktur. Belediye binasında zemin katta her zaman su sebili ve çay için semaver bulunur. Yoldan geçen veya işi olan vatandaşlar buradan faydalanabilir. Sokaklarda çöp olmaz, hemen hergün temizleme araçlarıyla sokaklar süpürülür.

    Önceden yaşlılar parklarda,sokaklarda oturur, kahvehanelerde okey oynar dururdu. Onlar için güngörmüşler konağı adı verilen evler yapıldı ve bunların sayısı da artırıldı. Orada sosyalleşme, kitap okuma, sohbet etme vs. imkanı buldular. Onun gibi kültür merkezleri , hanımlar lokali gibi yerler de yapıldı. Semt pazarları için ücretsiz servis araçları işletildi.

    Bir ilçe belediyesinin imkanı çerçevesinde oldukça fazla icraatleri oldu. İnsan yerine konduğumuzu hissettik.

    İlk günden Dinazor heykelini kaldırması, keçiören kulesi inşaatını ele alması, petshoplarda köpek satışını yasaklaması, fıskiyeyi kaldırması, otobüs ve metroların gece seferlerine başlaması vs. insana umut veriyor.

    Siz ne düşünüyorsunuz ?







  • Seçilmiş değil atanmış na bunu düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdilik birsey diyemeyiz. Ilk adimlari olumlu gibi duruyor. Ama goz boyama mi degil mi anlamak icin zaman gerekli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şeyi Fakıbaba içinde söylediler daha birkaç ay önce.

    Şanlıurfayı çok geliştirdi, dertleri bitirdi dedi hatta foruma yazan kişiler. Gelelim balık kilo 18 tl, kalitesiz Sırp eti 30 tl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.