Şimdi Ara

Deşifre olduk çözüm üreten yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şampiyonlar ligindeki başarımızın sebebi her takım açık oynuyor hal böyle olunca hücum gücümüze dayanamıyorlar. Ligde açık oynayıp bizi yenmeyi bırak puan alacak takım yok. Haklı olarak kapanıyorlar ve bunu bile bile çözüm üreten yok. Hep aynı şeyleri deniyoruz. Oynat Medel'i Lens'i Negredo'yu Orkan'ı farklı şeyler dene Tolgay Oğuzhan yap birşey yap ama yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Şenol Güneş mi değiştirecek.En az 20 puan kaybedecek anca o zaman inadından vazgeçer.Şenol Güneş dediğim dedik eski kafalı biri yeniliğe hiç açık bir hoca değil abarttıkça abarttılar o kendi Pep falan sanıyor.
  • Vay be ne sirmis arkadaş. Zaten Anadolu futbolu dediğimiz şey bu değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Negredoyu oynat bakalım kapansın adam rakip stoperin üstünden çıkıp vuruyor Cenk ne yapıyor eli belinde geziyor nasıl gol atacaksın? Cenk 1 tane duvar olamıyor nasıl rakibi açacaksın? Cenke bi pas at ayağınnı altından kaçırır nasıl gol atacaksın. Rakip kapanıyormuş rakip kapansın daha iyi en azından gol yeme riskin olmaz.
  • 15-16 sezonundan eser yok Beşiktaş'ta.Bunun nedeni de değişen oyuncu kadrosu ve buna bağlı olarak değişen oyun. Beşiktaş geçen sene de böyleydi ama bir şekilde alıyordu maçı.

    Bu ligde derbileri kazanmak çok fazla bir anlam ifade etmez,Anadolu takımlarıni ezip geçmen gerekir.Şimdiye Fenerin 30 şampiyonluğu olurdu Anadolu takımlarına pısırık oynamasaydı.Kendin harici 3 veya 4 takım var derbi diyebilecegin.Mesele geri kalan 13 14 takımı yenmekte.

    15-16daki Beşiktaş,Ersun Yanal Fenerbahçe'si,Fatih Terim Galatasaray'ı.Ortak noktaları çok baskın bir oyun oynayıp Anadolu takımlarinı madara etmeleri.2 tane yiyorsa 4-5 tane de atabiliyordu bu takımlar.Eğer normal bir oyun oynarsan Anadolu takımları 10 kisi defans yaparlar maç lay lay lom geçer onlar icin 1 puan cok iyidir ama 3 büyükler için 1 puan belki de sampiyonluktan olmaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her ligte böyle sanki yeni mi çıktı güçsüz takımların büyük takımlara defans yapması ? barça real munih psg o zaman hiç maç kazanamaz barçaya herkes otobüs çekerdi hemde avrupa iyi takımları bile adamlar ama çare bulurdu iş zaten onu açmakta baknz:kalite defansı iyi olan takımları bjk yenemez zor cl de farklı durum oynadığı takımlar iyi değildi zaten monoco lepizing defansı felan kötü portoyu yenmeleri ilginçti ama.

    son 16 turunda belli olur herşey
  • Lanet olsun böyle çözüme, ANTİ FUTBOL mu çözüm olmuş. Bunun adı Futbola ihanet, bunun adı karaktersizlik, bunun adı eziklik başka bişey değil. Adam berabere kalınca sanki şampiyonlar ligini kazanmış gibi seviniyor. Beşiktaşa karşı mu şekilde motivasyon çok manidar. Ama bu bi bahane değil, ablukaya alacaksın açacaksın... nerede o eski beşiktaş'ın pas oyunu... nerede o bitirici ayaklar. Konsantrasyon sıfır. sorun bu
  • Şut gücü zayıf adamlarla gol bulmaya çalışıyoruz. Cenk, Oğuzhan, Quaresma, Atiba, Tolgay... hangisinin şut gücü iyi ki? Cenk Tosun'un karşıya karşıya golü yok, hele sol ayağı inanılmaz kötü. Oğuzhan cılız, Quaresma desen adam kaleyi değil de kale arkasındaki seyircileri hedef alıyor. Sadece Babel var, o da zor pozisyon bulabiliyor. Talisca şut atmayı unuttu. Hayalet gibi dolaşıyor sahada.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.